novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
2020 χωρίς Giannis, προκοπή δεν θα κάνει…

2020 χωρίς Giannis, προκοπή δεν θα κάνει…

Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι με υγεία, χαρά και πολλές επιτυχίες στη ζωή σας. Το 2020 εύχομαι να σας φέρει μόνο επιτυχίες, χαρές σε προσωπικό κι επαγγελματυικό επίπεδο. Στο σημερινό πρώτο κείμνο του νέου έτους δεν θ’αναλύσουμε πολλές αναμετρήσεις, απλά θέλω να έναν μίνι-απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας μας.

Η κάβα μας είναι σχεδόν στα ίδια κι αυτό σίγουρα δεν με χαροποιεί. Οι μέρες που διανύουμε δεν είναι καλές κι εδώ έχουμε μεγάλη ευθύνη. Λίγο η γιορτινή περίοδος, λίγο η χαλάρωση, έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Πάντως προς υπεράσπισή μου, οφείλω να παραδεχτώ πως η Euroleague και το ΝΒΑ, είναι λίγκες που σε τρελαίνουν. Σίγουρα έχουμε βρει λάθη στους book, όμως πολλά χάντικαπ είναι διαβασμένα, ενώ και τα lines μπορούν να σ’απογειώσουν, αλλά και να σε κρεμάσουν. Φυσικά μέχρι στιγμής είμαστε θα τόνιζα ίσα βάρκα, ίσα πανιά, όμως πιστέψτε με, όσο οδεύουμε προς την εποχή των playoff και στις δύο διοργανώσεις, οι εκπλήξεις θα γίνουν εξαίρεση κι όχι κανόνας.

Αυτά δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο πέραν των παραπάνω. Επιπλέον να σας ενημερώσω πως θα γράφουμε και μερικά παιχνίδια από τις ευρωπαϊκές λίγες, όπως κάναμε με το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο πιάσαμε χωρίς μεγάλη κούραση.

Τα “ελάφια” θα φάνε τους “λύκους”

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ, έχουν κερδίσει ήδη δύο φορές τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και φαντάζουν το ακλόνητο φαβορί και της σημερινής αναμέτρησης. Βάλτε στ’αρνητικά για τους φιλοξενούμενους και τις απουσίες των Τάουνς, Γουίγκινς και Λέιμαν και κατανοείτε πως οτιδήποτε λιγότερο από τη νίκη με μεγάλη διαφορά, θα συνιστά τεράστια έκπληξη. Η κόπωση θα είναι εχθρός για τη Μινεσότα και σκεφτόμενος, πως οι Μπακς δεν χαρίζονται σε κανέναν, θα ποντάρω στον άσο με το πλεονέκτημα να το θέτω ψηλά στο -19.5 με τιμή 2.50. Είναι μεγάλο το ρίσκο, όμως τις ομάδες εκτός playoff, τις κερδίζουν τα “ελάφια” (ως επί το πλείστον) με τεράστιες διαφορές.

Λέω να μην αναλύσω άλλη αναμέτρηση, καθώς τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Προσωπικά αν ακούμπαγα κάτι, θα ήταν το Over 223.5 πόντων στη Νέα Υόρκη μ’αντίπαλο το Πόρτλαντ. Κακές άμυνες, ενδιαφέρον μόνο στην επίθεση, άρα το υψηλό σκορ είναι λογικό κι επόμενο.

Αυτά για σήμερα κι από αύριο θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς, αφού η Euroleague θα γίνει εκ νέου πρωταγωνίστρια το προσεχές διήμερο…

Το παιχνίδι μου

2/1 03:00 Μιλγουόκι Μπακς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς Άσος -19.5 (2.50) επί 10 μονάδες

2/1 02:00 Νιου Γιορκ Νικς-Πόρτλαντ Μπλέιζερς Over 223.5 πόντων (1.95)

Δυάδα Απόδοσης 4.87 επί 5 μονάδες

Αρχική κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο:  2012.09 μονάδες

Επιστροφές από 30/12: 19.5 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 2031.59 μονάδες

Ανοιχτά μακροχρόνια στοιχήματα: 100 μονάδες

Σημερινό ποντάρισμα 01/01: 15 μονάδες

Share Διαβαστε επισης