stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αρνητικό ρεκόρ για τη Γιουβέντους

Αρνητικό ρεκόρ για τη Γιουβέντους

Η Νάπολι έβαλε «φωτιά» στην κορυφή του Καμπιονάτο, αναγκάζοντας τη Γιουβέντους να υποπέσει σε αρνητικό ρεκόρ. Τελειοποιεί το passing game της Σίτι ο Γκουαρντιόλα, δεν τρώει με τίποτα γκολ η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένα νέο αστέρι βρήκε η Ντόρτμουντ.

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

* Ο Σανέ της Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της σεζόν. Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που το κάνει στη σεζόν που η ομάδα του κατακτά το πρωτάθλημα, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2007.

* Οσο για την πρωταθλήτρια ομάδα του, Μάντσεστερ Σίτι, έγινε η πρώτη ομάδα που ξεπερνά τις 1000 πάσες σε ένα παιχνίδι (στο 5-0 επί της Σουόνσι) τα τελευταία 15 χρόνια.

* Η Αρσεναλ σίγουρα περίμενε πολλά περισσότερα από τον Λακαζέτ φέτος. Ο Γάλλος φορ έκανε αισθητή την παρουσία του μονάχα εντός έδρας, εκεί όπου πέτυχε τα 12 από τα φετινά 15 του γκολ.

* Αρχίζουν και γίνονται δύσκολα τα πράγματα για την Στόουκ, που μετά το 1-1 απέναντι στην Μπέρνλι έφτασε στα δέκα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Λα Λίγκα Ισπανίας

* Γνωρίζαμε πως το να βάλεις γκολ στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε είναι κάτι πολύ δύσκολο. Τώρα ο Ομπλακ το κάνει ακόμη πιο δύσκολο, έχοντας σταματήσει τα 20 τελευταία σουτ που έχουν πάει στην εστία του. Σε αυτόν οφείλει η ομάδα του το χθεσινό 0-0 με αντίπαλο την Μπέτις. Σε ένα παιχνίδι που η τελευταία έκανε 707 πάσες, τις περισσότερες από κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα από το 2006 και μετά.

* Και μιας και μιλάμε για την Μπέτις, αυτό ήταν το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι που κρατά το μηδέν. Επίδοση που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για την ίδια.

* Εντελώς άνευρη η Σοσιεδάδ στην ήττα με 2-0 στη Μάλαγα. Εγινε η πρώτη ομάδα από τη σεζόν 2003/2004 και μετά που δεν υπέπεσε σε ένα φάουλ σε ολόκληρο παιχνίδι.

Σέριε Α Ιταλίας

* Το δίκαιο της νίκης για τη Νάπολι στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής φαίνεται και από το γεγονός πως η Γιουβέντους για πρώτη φορά από τότε που πάτησε στο νέο της γήπεδο, το 2011, δεν έκανε σουτ στην αντίπαλη εστία.

* Εύκολο 4-0 της Λάτσιο απέναντι στη Σαμπτόρια, άλλα δύο γκολ προσέθεσε στο ενεργητικό του ο φοβερός φέτος Ιμόμπιλε. Ο Ιταλός επιθετικός έφτασε ήδη τα 29 στο πρωτάθλημα, μια επίδοση που ο τελευταίος συμπατριώτης του που πέτυχε ήταν ο μεγάλος Ντι Νατάλε το 2010.

* Και η Ιντερ όμως έχει βρει τον δικό της σκόρερ. Ο Ικάρντι ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο της νίκης στο Κιέβο. Στα 26 γκολ ο ίδιος φέτος, επίδοση που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος στους Νερατζούρι από το 1959 και μετά.

* Ο Ικάρντι που έχει συμμετοχή στο 48,2% των φετινών γκολ της ομάδας του. Αμέσως πίσω του ο Ματέο Πολιτάνο της Σασουόλο, που έχει συμμετοχή στο 48% των τερμάτων της δικής του ομάδας. Αυτός ήταν ο μοναδικός σκόρερ της Σασουόλο στη νίκη επί της γειτόνισσας Φιορεντίνα.

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

* H Αουγκσμπουργκ μετά το 2-0 επί της Μάιντς ξενοιάζει με την υπόθεση παραμονής. Σκόραρε ξανά ο Γκρέγκοριτς, που έφτασε τα 12 τέρματα φέτος. Χρειάζεται ένα ακόμη για να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν στην Αουγκσμπουργκ.

* Όταν ο Πίτσεκ είναι βασικός και η Ντόρτμουντ παίζει εντός έδρας, δεν χάνει ποτέ! Το 39ο συνεχόμενο παιχνίδι που επιβεβαιώθηκε αυτό  ήταν το 4-0 επί της Λεβερκούζεν. Σε αυτό το παιχνίδι μας συστήθηκε ως σκόρερ και ένα ακόμη από τα ταλέντα της, ο 18χρονος μέσος Σάντσο. Ο πρώην παίκτης των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι, έγινε ο νεαρότερος Άγγλος που σκοράρει στη Μπουντεσλίγκα.

* Εντυπωσιακό διπλό της Χοφενχάιμ με 2-5 στη Λειψία. Σχεδόν στα δύο γκολ ενεργητικό φτάνει ο μέσος όρος της ομάδας του Νάιγκελσμαν. Με τον ίδιο άλλωστε στον πάγκο η Χοφενχάιμ έχει σκοράρει στα 71 από τα 79 παιχνίδια της!

Λιγκ 1 Γαλλίας

* Η Μπορντό έβαλε πολύ δύσκολα στην Παρί Σ.Ζ.. Χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Αρεολά να κάνει οκτώ επεμβάσεις για να βοηθήσει την ομάδα του να φύγει με τη νίκη. Η καλύτερη επίδοση στην Παρί από το 2011 και μετά.

* Νέα νίκη για τη Σεντ Ετιέν, 2-1 την Τρουά. Αν μετρήσουμε μόνο τα παιχνίδια του 2018 θα ήταν 3η με 29 βαθμούς. Μαρσέιγ με 31 και Παρί Σ.Ζ. με 37 οι μόνες με περισσότερους.

* Το «Ρουντουρού» δεν είναι καθόλου εύκολο γήπεδο για τους πρωταθλητές. Η Γκινγκάμπ έχει χάσει μόνο δύο από τα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, με αντίπαλο τον εκάστοτε πρωταθλητή Γαλλίας. Τελευταίο θύμα της η Μονακό, την οποία κέρδισε με 3-1.

*Νίκες με πολλά γκολ για Λυών και Μαρσέιγ. Γράφαμε τους λόγους στην ανάλυση για το φινάλε της Α’ Γαλλίας.

Share Διαβαστε επισης