stoiximan logo
  • ΣΟΥΝΝασιονάλ Ασουνσιόν01:00Ρασίνγκ Μοντεβιδέο
    2 @ 4.00
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με Βαλένθια και μία δυάδα

Με Βαλένθια και μία δυάδα

Δεν είμαι δυσαρεστημένος με τα χθεσινά αποτελέσματα. Βγάλαμε μία δυάδα και οριακά ανεβάσαμε την κάβα μας. Λίγο ήθελε και η Μπαρτσελόνα, όμως η άμυνα της Μπανταλόνα έμπαζε κι έτσι χάσαμε το απόλυτο. Η Γερμανία κλασικά μας επιβεβαίωσε τα Over, όπως κάνει κατά κόρον εδώ και δέκα μέρες. Το σημερινό πρόγραμμα στην Liga Endesa δεν το λες εύκολο, όμως υπάρχουν ευκαιρίες, αν γίνει σωστό διάβασμα. Θα έχετε κάθε δικαίωμα να μου αντικρούσετε τον όρο ευκαιρίες, καθώς δεν γνωρίζει κανείς μας σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες της Ισπανίας.

Οι “νησιώτες” δεν αντέχουν το σφυροκόπημα!

Βέβαια εμείς που ψάχνουμε έχουμε μία ιδέα, για τα τεκταινόμενα στις προπονήσεις και γι’αυτό το λόγο θα προτείνουμε σημείο στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γκραν Κανάρια. Οι “μερέγχες” δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών κι αυτό είναι ότι χειρότερο για τους αντιπάλους τους, αφού ο βαθμός ομοιογένειας θα είναι στο υψηλότερο δυνατό σημείο. Ο Φώτης Κατσικάρης και ο Γιάννης Μπουρούσης γνωρίζουν τη δυναμική της Ρεάλ και θα επιδιώξουν να την πληγώσουν με τρίποντα, αφού στη ρακέτα δεσπόζει η παρουσία του Ταβάρες. Η παράδοση λέει πως η Ρεάλ στα τελευταία εφτά παιχνίδια, κερδίζει με διψήδιο αριθμό τους “νησιώτες” και το σκορ πηγαίνει ψηλά. Θα εμπιστευτώ το τελευταίο σκέλος και θα ποντάρω στο Over 162.5 με τιμή 1.95. Ίσως σας έχω κουράσει με τα υψηλά σκορ, όμως η άμυνα θέλει πόδια κι αντοχή και σίγουρα οι παίκτες, δεν βρίσκονται στην τέλεια φυσική κατάσταση.

Ενα διπλό υπέρ του…. γηπεδούχου

Ο σύλλογος που έχει πίεση για το αποτέλεσμα στο άλλο ματς της Ισπανίας είναι η Βαλένθια, η οποία σαν οικοδέσποινα του τουρνουά, θέλει τουλάχιστον να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της ACB. Οι “νυχτερίδες” έχουν ποιότητα και κυρίως δίψα, ώστε να κάνουν την έκπληξη. Αν καταφέρουν και περάσουν στο άτυπο Final Four, τότε σε μονό παιχνίδι όλα είναι πιθανά. Η Ανδόρα τώρα δεν έχει τέτοιες βλέψεις, όμως έχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις με τη Βαλένθια, έχει κάνει μόνο μία νίκη κι αυτό ίσως να μας λύνει τα χέρια. Το διπλό του -8.5 μπορεί να καλυφθεί από τους  τυπικά φιλοξενούμενους (στην έδρα τους!), που μπορεί να μην έχουν τον κόσμο μαζί τους, όμως το παρκέ το γνωρίζουν σαν την παλάμη τους. 

Θα κλείσω τις επιλογές μου με τη Γερμανία και τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στην Γκέτινγκεν και την Άλμπα Βερολίνου. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητα κι αυτό είναι αναμφίσβητητο, ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στον τίτλο και οι γηπεδούχοι είναι απλώς χαρούμενοι, που βρίσκονται στο δεύτερο γύρο της BBL. Σίγουρα ο Ρενέσες δεν είναι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες του κυρίως από την σταθερότηα στην απόδοση τους. Τα playoff είναι μία διαδικασία, όπου το μυαλό είναι πιο συγκεντρωμένο και οι Βερολινέζοι καλούνται να το δείξουν έμπρακτα. Δεν θα εμπιστευτώ το χάντικαπ των 20 πόντων (η Άλμπα δεν ενδιαφέρεται για μεγάλες διαφορές) και θα ποντάρω στο Over 92.5 πόντων των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι μου

18/6 19:30 Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια Over 162.5  (1.98)

18/6 17:30 Γκέτινγκεν-Άλμπα Βερολίνου Over 92.5 Ομάδας 2 (1.92)

Δυάδα Απόδοσης 3.80 επί 10 μονάδες

18/6 16:30 Ανδόρα-Βαλένθια Διπλό -8.5 (2.05) επί 8 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2185.28 μονάδες

Επιστροφές (17/6) : 23.6 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 2208. 88 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα (18/6) : 18 μονάδες

Share Διαβαστε επισης