stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Βραδινό μενού για όλα τα γούστα

Βραδινό μενού για όλα τα γούστα

Επιστροφή στη δράση για το Λιμπερταδόρες με μονομαχίες μεταξύ πρώην νικητριών του θεσμού, δοκιμασίες σε υψόμετρο, καθοριστικά ματς που ενδέχεται να αλλάξουν τις ισορροπίες στα γκρουπ, ενώ υπάρχει κι ένα ματς από το πρωτάθλημα της Παραγουάης από το οποίο προκύπτει επιλογή με ξεκάθαρη στοιχηματική αξία, βάσει κρουσμάτων κορωνοϊού.

Το πιο λαμπερό ματς της βραδιάς

Δίχως καμία αμφιβολία, το ματς που ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα του Λιμπερταδόρες είναι το Σάντος – Ολίμπια, μία μονομαχία συλλόγων που έχουν στην κατοχή τους τρία Λιμπερταδόρες και πολλούς ακόμη διεθνείς τίτλους, ενώ έξτρα τόνο ενδιαφέροντος προσδίδει η παρουσία του πολύπειρου τεχνικού Κούκα στον πάγκο της «πέισε», καθώς αναβιώνουν οι μνήμες από τους συγκλονιστικούς τελικούς του 2013, όταν η Ολίμπια έχασε στη διαδικασία των πέναλτι το τρόπαιο από την Ατλέτικο Μινέιρο, ομάδα που προπονούσε τότε ο Κούκα.

Το αρχικό σετ αποδόσεων, με τον  άσο να ανοίγει στο εξαιρετικά χαμηλό 1.40 αδικούσε ξεκάθαρα την Ολίμπια και δεν περιέγραφε σε καμία περίπτωση τις πιθανότητες νίκης των δύο ομάδων στην αποψινή αναμέτρηση και σταδιακά είχαμε διόρθωση των τιμών με τη νίκη της Σάντος να αποτιμάται πλέον άνω του 1.60 κι ενώ αναμένεται περαιτέρω άνοδος.

Δεν πείθει για τόσο ισχυρό φαβορί η Σάντος, η οποία παρουσιάζεται ασταθής έως τώρα στο Μπραζιλεϊράο, όπου βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, εμφανίζοντας μεταπτώσεις στην απόδοσή της και προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του αγωνιστικού μαραθωνίου με ένα ρόστερ που έχει περιορισμένες λύσεις.

Δύο νίκες έχει έως τώρα σε ισάριθμα ματς στον όμιλο η  Σάντος, το αρκετά τυχερό εκτός έδρας 2-1 επί της Ντεφένσα στην πρεμιέρα και το εντός έδρας 1-0 επί της Ντελφνίν και σε περίπτωση επικράτησης απόψε επί της Ολίμπια, τότε πρακτικά θα έχει σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι που θα δώσει την ευχέρεια στον τεχνικό Κούκα να διαχειριστεί το ρόστερ του εν όψει των συνεχόμενων αγώνων και ταξιδιών που επέρχονται.

Για την πρωταθλήτρια Παραγουάης, το πρώτο που οφείλουμε να σημειώσουμε είναι ότι φέτος είναι πλήρως αφοσιωμένη στο στόχο της διάκρισης του Λιμπερταδόρες, μάλιστα έχει γίνει τεράστια επένδυση στο σύλλογο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη μεταγραφή του Αντεμπαγιόρ, ο οποίος, πάντως, αποχώρησε μετά από τις δυσκολίες που προέκυψαν με την  πανδημία και το σύνολο του τεχνικού Γκαρνέρο διψάει για μία καλή πορεία στο Λιμπερταδόρες μετά από την κατάκτηση τεσσάρων σερί πρωταθλημάτων στην Παραγουάη.

Δεν επηρεάζομαι από τη φετινή μέτρια πορεία της Ολίμπια στο Απερτούρα, είναι σαφές ότι η ομάδα έπαψε να έχει την ίδια δίψα και συγκέντρωση σε εγχώριο επίπεδο, επηρεάστηκε και από τη διακοπή λόγω της πανδημίας και πλέον είναι εκτός μάχης τίτλου, παίζοντας με εναλλακτικές συνθέσεις στο πρωτάθλημα, όπως στο εντυπωσιακό εκτός έδρας 4-0 επί της Ρίβερ Πλέιτ, με τον κόουτς Γκαρνέρο να ξεκουράζει όλους τους βασικούς του.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία αξία στις χαμηλές τιμές του άσου (ακόμη και μετά τη διόρθωση) από το αρχικό σετ και δεν θα απέτρεπα κάποιον από το να ποντάρει στις υψηλές τιμές υπέρ της Ολίμπια.

Προσωπικά, κρίνοντας βάσει των αμυντικών προβλημάτων που παρουσιάζει τελευταία η Σάντος, η οποία απέτυχε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε 5/6 από τα πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα και υπολογίζοντας τη δύναμη της Ολίμπια στη γραμμή κρούσης, αλλά και τα δικά της κενά στα μετόπισθεν, θα προκρίνω την επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, κάτι που αποτιμάται στο 1.95.

Η μία χειρότερη από την άλλη

Το Σάντος – Ολίμπια δεν είναι το μοναδικό αποψινό ζευγάρι όπου συγκρούονται δύο πρώην νικήτριες του Λιμπερταδόρες, αλλά αυτό συμβαίνει και στο Κόλο Κόλο – Πενιαρόλ, ματς στο οποίο αναμετρώνται η μοναδική ομάδα της Χιλής με κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της νοτίου Αμερικής κόντρα στην Πενιαρόλ των πέντε τίτλων και δέκα παρουσιών σε τελικούς του θεσμού.

Ο παραπάνω πρόλογος για την ιστορία των δύο ομάδων καταδεικνύει το πόσο αντίθεση είναι η σημερινή τους πραγματικότητα, με την Κόλο Κόλο να βρίσκεται σε άθλια αγωνιστική κατάσταση στο πρωτάθλημα της Χιλής, μάλιστα κινδυνεύει και με υποβιβασμό, κάτι που ακούγεται ως κακόγουστο αστείο, ενώ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ως σύλλογος, με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές να δημιουργούν αβεβαιότητα.

Στην Πενιαρόλ, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο, τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα, κάτι που έχω αναλύσει διεξοδικά και σε προηγούμενες στήλες μου, με τους «καρμπονέρος» να τίθενται εκτός μάχης για την κατάκτηση του Απερτούρα και η προσοχή τους στρέφεται πλήρως στο Λιμπερταδόρες, όπου διεκδικούν την πρώτη πρόκρισή τους σε νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης μετά από το 2011, χρονιά στην οποία είχαν φθάσει έως τον τελικό, όπου ηττήθηκαν από τη Σάντος του Νεϊμάρ.

Ένα από τα ελάχιστα θετικά για την Πενιαρόλ αυτή την εποχή, είναι πως παρουσιάζεται φρέσκια κι ετοιμοπόλεμη για το αποψινό ματς, καθώς ο τεχνικός Σαραλέγκι προστάτεψε τους βασικούς του στο εντός έδρας 0-0 του Σαββάτου κόντρα στην Τόρκε, γνωρίζοντας άριστα ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η πρόκριση στη φάση των «16» του Λιμπερταδόρες.

Έχουμε μία μονομαχία μεταξύ προβληματικών και ντεφορμέ ομάδων, που πρώτιστη επιδίωξή τους είναι να αποφύγουν ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα που θα επιτείνει τον προβληματισμό στις τάξεις τους, η Πενιαρόλ, θεωρητικά τουλάχιστον, θα είναι ικανοποιημένη με το βαθμό, η Κόλο Κόλο αυτή την εποχή δεν μπορεί να υποστηρίξει τιμές φαβορί και η ισοπαλία σε τιμές άνω του 3.10+ μπορεί να σταθεί ως επιλογή.

Στα άλλα δύο ματς της βραδιάς, αρχικά θα έχουμε τη δοκιμασία της Ατλέτικο Παραναένσε στο υψόμετρο της Κοτσαμπάμπα κόντρα στη Χόρχε Βίλστρεμαν, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται και πέρσι στη φάση των ομάδων της διοργάνωσης, όπου είχαμε από μία εντός έδρας νίκη για αμφότερες.

Πάντως, το βασικό που οφείλουμε να σημειώσουμε είναι το άγνωστο της κατάστασης που βρίσκεται η Χόρχε Βίλστρεμαν, η οποία θα δώσει το πρώτο της επίσημο ματς μετά από περίπου έξι μήνες, καθώς το πρωτάθλημα στη Βολιβία δεν έχει αρχίσει ακόμη και αυτό είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει το αποψινό ματς ακόμη περισσότερο από το υψόμετρο, συνεπώς μόνη επιλογή με αξία είναι το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ άνω του 3.00.

Τέλος, στο Μπινασιονάλ – Λίγκα Κίτο είναι απογοητευτικά χαμηλές οι τιμές του διπλού για τη σοβαρή ομάδα από το Εκουαδόρ, όμως δεν γίνεται να υποστηριχθεί ποντάρισμά υπέρ της ομάδας το Ρεπέτο στο 1.50 και οι επιλογές είναι είτε η αποχή είτε η κόντρα.

Η Μπινασιονάλ θα στερηθεί το όπλο του υψομέτρου (αν και κόντρα στην εξοικειωμένη με τέτοιες συνθήκες Λίγκα αυτό δεν θα έπαιζε τόσο καθοριστικό ρόλο) και της δύναμης που παίρνει από τη φυσική της έδρα, προσωπικά δεν με εμπνέει ως ομάδα, αλλά οφείλω να σημειώσω ότι οι αποδόσεις την αδικούν κατάφορα.

Αποδεκατισμένη λόγω κορωνοϊού η Νασιονάλ

Μπορεί τα φώτα να πέφτουν απόψε στο Λιμπερταδόρες, όμως υπάρχει ματς με ξεχωριστό στοιχηματικό ενδιαφέρον απόψε από το πρωτάθλημα της Παραγουάης, με τη Σέρο Πορτένιο να βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του Απερτούρα και να φιλοξενεί την αποδεκατισμένη λόγω μαζικών κρουσμάτων κορωνοϊού, Νασιονάλ

Το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή, όμως στη Νασιονάλ είχαμε μαζικά κρούσματα, προφανώς ήταν αδύνατον να παραταχθεί αξιοπρεπώς και ζήτησε από την Ομοσπονδία την αναβολή της αναμέτρησης, κάτι που έχει δικαίωμα κάθε ομάδα με τουλάχιστον πέντε κρούσματα.

Εχθές το απόγευμα έγιναν νέα τεστ και βρέθηκαν συνολικά 22 μέλη της ομάδας θετικά στο κορωνοϊό, με 16 από αυτά να αφορούν ποδοσφαιριστές, ενώ σήμερα θα γίνουν νέα τεστ και υπάρχει περίπτωση να δούμε και νέα κρούσματα.

Ο τεχνικός Τόρες θα υποχρεωθεί να παρατάξει μία σύνθεση που θα αποτελείται από όσους διαθέσιμους παίκτες του έχουν μείνει και από πολλούς νεαρούς, η ομάδα είναι αναστατωμένη και, προφανώς, καθόλου προετοιμασμένη για να δώσει έναν αγώνα στην έδρα της πρωτοπόρου.

Η Σέρο Πορτένιο βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο, είναι εντυπωσιακά φορμαρισμένη μετά από την επανέναρξη, σημειώνοντας δέκα διαδοχικές νίκες, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ συλλόγου και σε περίπτωση επικράτησης της απόψε, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των 11 διαδοχικών νικών της Λιμπερτάδ.

Αυτή τη στιγμή το ματς απουσιάζει από πολλές εταιρείες, όμως ο άσος μπορεί να βρεθεί στο 1.40 νωρίς το πρωί της Τρίτης, κάτι που με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αποτελεί μία τεράστια τιμή, καθώς το αποψινό ματς θα διεξαχθεί με τη  Σέρο Πορτένιο πρακτικά σίγουρη νικήτρια, δεδομένου ότι η Νασιονάλ θα δυσκολευτεί να παρατάξει αξιοπρεπή 11αδα.

Όσοι ποντάρουν σε καυτά φαβορί μπορούν να δουν την περίπτωση του άσου, που δεδομένα θα υποχωρήσει τις επόμενες ώρες, προσωπικά διακρίνω τεράστια στοιχηματική αξία στο -1.5 υπέρ της Σέρο Πορτένιο στο 2.22, αναμένοντας από τη φορμαρισμένη των δέκα διαδοχικών νικών να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά την αποδεκατισμένη Νασιονάλ των άπειρων αγωνιστικών προβλημάτων και της αμφίβολης ετοιμότητάς της να κατέβει με αξιοπρεπή σύνθεση στο αποψινό ματς.

Μονό (Betshop)

16/9-01:30 Σέρο Πορτένιο- Νασιονάλ 1 (-1.5) (2.22)

Μονό σε απόδοση 2.22 με 20 μονάδες

Μονό (Bet365)

16/9-03:30 Σάντος- Ολίμπια G/G (1.95)

Μονό σε απόδοση 1.95  με 15 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.993.5 μονάδες

Επιστροφές : 18.75 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης :  35 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 1977.25 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+34.302034.302.10101.71%

Ο άνθρωπος της… νύχτας! Στη στήλη του, πέρα από σημεία, μπορείτε να μυηθείτε στη μαγεία του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, με μακροσκελέστατες αναλύσεις και… πικάντικες λεπτομέρειες.

Share Διαβαστε επισης