novibet logo
  • ΣΟΥΝΝασιονάλ Ασουνσιόν01:00Ρασίνγκ Μοντεβιδέο
    2 @ 4.00
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Επιβεβαίωση ανωτερότητας

Επιβεβαίωση ανωτερότητας

Ο ημιτελικός των πλέι οφ τίτλου στην Ουρουγουάη και η συνέχεια της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Κολομβία θα αποτελέσουν τη βάση για τη σημερινή στήλη, με την επιστροφή από το διάλειμμα των εθνικών ομάδων να μας φέρνει από την προσεχή εβδομάδα στην ένταξη σχεδόν όλων των πρωταθλημάτων στο μενού.

Ημιτελικός με ξεκάθαρο φαβορί

Έφθασε η ώρα των πλέι οφ τίτλου για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ουρουγουάης, σε αυτό το εξαιρετικά ιδιαίτερο και μοναδικό σύστημα πρωταθλήματος στη χώρα των «τσαρούας» και απόψε θα έχουμε την αναμέτρηση της νικήτριας του Απερτούρα (Ρεντίστας) με την ομάδα που κατέκτησε το Κλαουσούρα (Λίβερπουλ).

Το πόσο έχει αλλάξει η Ρεντίστας σε σύγκριση με την ομάδα που θριάμβευσε επί της Νασιονάλ στο μπαράζ για την κατάκτηση του Απερτούρα πέρσι δεν χρειάζεται να το αναφέρω εκ νέου, απλώς θα παραθέσω τις ειλικρινείς δηλώσεις του τεχνικού Καπούτσιο, ο οποίος σημείωσε πριν από τον αποψινό ημιτελικό : «Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί κι εμείς η εξαίρεση του κανόνα. Από την ομάδα μας που κατέκτησε το Απερτούρα έφυγαν επτά βασικοί παίκτες. Αυτοί είναι οι θριαμβευτές του τελευταίου πρωταθλήματος κι εμείς τερματίσαμε τελευταίοι».

Ο έμπειρος κόουτς επιχειρεί να αποφορτίσει από άγχος τους παίκτες του, αλλά όσα δήλωσε ισχύουν απόλυτα, η Λίβερπουλ είναι πολύ ανώτερη σε όλα τα επίπεδα και θεωρώ ότι δικαιολογημένα πληρώνει ως φαβορί του 1.70.

Ένα επιπλέον στοιχείο, που δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο αποψινό ματς, είναι ότι πέραν των δύο ομάδων, τεράστιο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα έχει και η Πενιαρόλ, καθώς εάν αποκλειστεί η Ρεντίστας, τότε οι «αουρινέγκρος» θα βρεθούν στους ομίλους του Λιμπερταδόρες και η Ρεντίστας θα καταλήξει στο Σουνταμερικάνα. Δεν χρειάζεται καν να επισημάνω πόσο πιο ευνοϊκό είναι, συνολικά για το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, να εκπροσωπηθεί από την Πενιαρόλ και όχι από τη Ρεντίστας στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της λατινικής Αμέρικής.

Βάσει όλων των παραπάνω στοιχείων και υπολογίζοντας την επιβεβαίωση της ανωτερότητας της Λίβερπουλ, θα ποντάρω στο συνδυασμό του διπλού με Over 1.5 στο 2.10, καθώς 15/16 από τις τελευταίες νίκες της ομάδας του Μέντες συνδυάστηκαν με εκείνη να έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές.

Επιλογή με κόρνερ από την Κολομβία

Δεν βοηθάει ιδιαίτερα το αποψινό πρόγραμμα στην Κολομβία, κανένα νόημα ενασχόλησης με την αναμέτρηση των ασταθών και δίχως ξεκάθαρο στόχο στη σεζόν Ενβιγκάδο και Πατριότας, ενώ θα μπορούσε να αναζητήσει κάποιος τις τιμές αουτσάιντερ για το Over 2.5 στο παιχνίδι της Ριονέγκρο με την Ονσε Κάλντας στο 2.40, αλλά πρόκειται για ομάδες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, η μονομαχία της Αμέρικα με τη Μιγιονάριος συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη προσοχή, με την πρωταθλήτρια να θέλει μόνο νίκη για να επιστρέψει στην πρώτη οκτάδα, ενώ η ομάδα της Μπογκοτά βρίσκεται σε πιο ευνοϊκή θέση βαθμολογικά.

Το σετ αποδόσεων στην αγορά νικητή κινείται σε λογικά πλαίσια, ούτε στα γκολ βρίσκω κάποια ενδιαφέρουσα επιλογή, αλλά θα ποντάρω στην αγορά των συνολικών κόρνερ του αγώνα, υπολογίζοντας τις πρόσφατες επιδόσεις των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, σε 5/6 από τα τελευταία ματς της Αμέρικα είχαμε 11 κόρνερ συνολικά ή περισσότερα, αναμένω να συνεχιστεί αυτή η τάση και απόψε, καθώς η ομάδα του Κάλι θα υποχρεωθεί να ρισκάρει και να πιέσει τη Μιγιονάριος και αυτά με προδιαθέτουν για να ποντάρω στο Over 8.5 στο αποψινό ματς με τη Μιγιονάριος.

Το παιχνίδι μου

Μονό (Bet365.gr)

31/03 22:30   Αμέρικα Κάλι – Μιγιονάριος Over 8.5 κόρνερ (Ασιαταικό σύνολο κόρνερ)  (1.95)

Μονό σε απόδοση 1.95 με 25 μονάδες

Μονό (Stoiximan.gr)

01/04 01:00   Ρεντίστας – Λίβερπουλ  2 & Over 1.5 (2.10)

Μονό σε απόδοση 2.10 με 25 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+34.302034.302.10101.71%

Ο άνθρωπος της… νύχτας! Στη στήλη του, πέρα από σημεία, μπορείτε να μυηθείτε στη μαγεία του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, με μακροσκελέστατες αναλύσεις και… πικάντικες λεπτομέρειες.

Share Διαβαστε επισης