stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τα βλέμματα στραμμένα σε Τσάμπιοντσιπ και Κύπελλο Γαλλίας, Τσιτσιπάς για τελικό

Τα βλέμματα στραμμένα σε Τσάμπιοντσιπ και Κύπελλο Γαλλίας, Τσιτσιπάς για τελικό

Χθες, το Ιράν επικράτησε με 1-0 του Ιράκ και έγινε η πρώτη ομάδα από την Ασία που εξασφάλισε την πρόκριση της στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022.

Στο Βέλγιο η πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, με τους φιλοξενούμενους να διευρύνουν το αήττητο τους στα 8 παιχνίδια και να κρατάνε την διαφορά από τον δεύτερο στους 9 βαθμούς.

Στην Ευρωλίγκα ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Σεφ με 72-76 σπάζοντας έτσι το εντός έδρας αήττητο των ερυθρόλευκων μετά από 9 ματς και πλέον το σερί τους έφτασε στο 12-8 με αποτέλεσμα να βρεθούν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ενδιαφέρον σε Τσάμπιοντσιπ-Κύπελλο Γαλλίας, ένα βήμα πριν τον τελικό ο Τσιτσιπάς

Στο κουπόνι της Παρασκευής ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Χάντερσφιλντ με την Στόουκ, με την αγορά να καθιστά το συγκεκριμένο παιχνίδι ως το δημοφιλέστερο βάση τζίρου της ημέρας.

Στην Κύπελλο της Γαλλίας η Ναντ τίθεται αντιμέτωπη με την Μπρέστ με στόχο το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η Σεντ Τρουϊντέν φιλοξενεί την Σαρλερουά στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Βελγικού πρωταθλήματος.

Αγωνιστική δράση στις δεύτερες κατηγορίες της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας, ενώ στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας η Κίκερς αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Φράιμπουργκ Β’.

Στην Ρουμανία η Σέπσι υποδέχεται την Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα ενώ στην Τσάμπιοντσιπ της Σκωτίας η Μόρτον αντιμετωπίζει την Ρέιθ Ρόβερς.

Στην μεταμεσονύκτια δράση συντροφιά θα μας κρατήσει το πρωτάθλημα της Κολομβίας που βρίσκεται στην δεύτερη αγωνιστική, όπως και τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Κολομβία και το Περού.

Στο μπάσκετ δεσπόζουν 5 αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα ενώ στο NBA 11 παιχνίδια, εκεί όπου ξεχωρίζει η μάχη των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς.

Στο τένις και το Αυστραλιανό Όπεν βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Μενβέντεφ, με στόχο φυσικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Πτώση αποδόσεων σε Γαλλία και Βέλγιο

Στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η Αζαξιό φιλοξενεί την Οσέρ, με την αγορά να δείχνει την προτίμηση της προς το πρόσωπο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα το διπλό από τις αρχικές τιμές του 3,98 πλέον παίζεται κατά μέσο όρο στο 3,47 γνωρίζοντας έτσι πτώση της τάξεως του 12,70%.

Στο Βέλγιο η Σεντ Τρουιντέν τίθεται αντιμέτωπη με την Σαρλερουά όπως αναφέραμε και παραπάνω, με το ενδεχόμενο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες να κινείται πτωτικά.

Για την ακρίβεια το NG από το αρχικό 2,00 πλέον προσφέρεται στο 1,79, με αποτέλεσμα μια πτώση της τάξεως του 10,48%.

Οριακό φαβορί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Οι στοιχηματικές εταιρίες καθιστούν τους πράσινους ως το οριακό φαβορί της αναμέτρησης, με την Stoiximan.gr να προσφέρει την νίκη τους στο 1,86.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης