stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αφιέρωμα League 2 Αγγλίας 2019/2020

Αφιέρωμα League 2 Αγγλίας 2019/2020

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη των αγαπημένων Αγγλιδούλων μας, που όπως και πέρυσι θα μας απασχολήσουν έντονα, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα με όλες τις αλλαγές (σε διοικήσεις/πάγκους κτλ), τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Για τίτλο/απευθείας άνοδο:

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Υποβιβάστηκε έπειτα από 6 συνεχείς σεζόν στη League 1, πληρώνοντας κυρίως τα διοικητικά λάθη. Σαφέστατα το πιο hot όνομα της κατηγορίας από άποψη οπαδικής βάσης και ειδικό βάρος φανέλας. Στα μεταγραφικά, προχώρησε σε γερό λίφτινγκ (μόλις 16 παίχτες της παράμειναν από το περυσινό ρόστερ) αλλά δείχνει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει με αρκετές από τις προσθήκες της να είναι επιπέδου Championship. Στο τιμόνι της από τον Μάρτιο του 2019 ο Γκάρι Μπόιερ, που δύο χρόνια νωρίτερα ανέβασε την Μπλάκπουλ (μέσω πλέι οφ) στην League 1, κάτι που αναμένεται να επαναλάβει και τη φετινή σεζόν με τους «Μπάνταμς».

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Τα δύο τελευταία χρόνια ξεκινά ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, πραγματοποιεί καλή πορεία αλλά ρίχνει την καρδάρα με το.. γάλα στα τελευταία στάδια της σεζόν, κυρίως λόγω απειρίας και άγχους. Με τη διοίκηση όχι μόνο να καλύπτει το κενό του Γουόκερ (φορ/22 γκολ) αλλά και να ενισχύει την επιθετική της γραμμή (απέκτησε τον πρώτο σκόρερ της Μπέρι), σημειώνοντας πως πέρυσι είχε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και έχοντας μάθει από τα λάθη της, μπορεί φέτος να είναι αυτό που λέμε τρίτη και… φαρμακερή, αρκεί να της βγει το ρίσκο με τον άπειρο (αλλά ταλαντούχο) τεχνικό Τζον Ντέμπστερ (αρκετά χρόνια στον σύλλογο, είτε ως παίκτης είτε μέχρι πρότινος ως τεχνικός ακαδημιών).

ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Μπορεί να υποβιβάστηκε, αλλά κατάφερε να διατηρήσει ανεπηρέαστο σε αρκετά μεγάλο ποσοστό το δυναμικό του ρόστερ της, κάτι που από μόνο του της προσδίδει ένα bonus για την άμεση επιστροφή της στη League 1. Πέραν τούτου, ενισχύθηκε στην άμυνα και τα… φτερά της επίθεσης, ενώ η σπουδαιότερή της ενίσχυση ακούει στο όνομα Πολ Χαρστ. Ο φιλόδοξος τεχνικός μπορεί να είχε ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Ιπσουιτς (Τσάμπιονσιπ), αλλά νωρίτερα είχε δώσει σπουδαία δείγματα γραφής σε Γκρίμσμπι και Σριούσμπερι.

ΠΛΙΜΟΥΘ

Δεν κατόρθωσε να παραμείνει στην League 1 λόγω διαφοράς τερμάτων (ισόβαθμη με Γουίμπλεντον), αλλά μέσα στο καλοκαίρι το 94% του πλειοψηφικού της πακέτου αγοράστηκε από τον Σίμον Χάλετ (κατείχε μέχρι πρότινος το 30%). Η οικονομική σταθερότητα και το πρότζεκτ του Χάλετ έπεισε τον πρώην τεχνικό της Μπέρι (ανέβηκε στη League 1), Ράιαν Λόου να μετακομίσει στο “Χομ Παρκ”, φέρνοντας μάλιστα μαζί του και 5 παίκτες της Μπέρι (σχεδόν το 1/3 της βασικής του ενδεκάδας). “Πόνεσαν” οι αποχωρήσεις των Λανταμπό (φορ/18 γκολ) και Κάρεϊ (μέσος/ηγέτης), με τον Λόου να ζητά έναν γκολτζή για να στηρίξει τον επιθετικό τρόπο με τον οποίο συνηθίζει να παρατάσσει την ομάδα του.

Για πλέι οφ:

ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο οι ομάδες που προέρχονται από τη Νασιονάλ Λιγκ να αβαντάρονται από τις στοιχηματικές, καθώς τα τελευταία έτη μία από τις δύο που κατορθώνουν να προωθηθούν στη League 2, πραγματοποιούν μία αρκετά καλή πορεία και φτάνουν μέχρι και τη διεκδίκηση της ανόδου. Τώρα, όταν στο προσκήνιο έρχεται μία ομάδα της οποίας η διοίκηση απαρτίζεται από πρώην -εξαιρετικούς- ποδοσφαιριστές (Γκιγκς, Νέβιλ, Σκόουλ, Μπέκαμ) που άφησαν το στίγμα τους στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, σπάνε τα… ρεκόρ. Δεύτερο φαβορί για την άνοδο η μικρούλα Σάλφορντ, που σαφέστατα ενισχύθηκε (και διαθέτει έναν έμπειρο τεχνικό: Γκράχαμ Αλεξάντερ), όχι όμως τόσο, ώστε να προσφέρεται ελάχιστα πίσω από την Μπράντφορντ για την κατάκτηση του τίτλου.

ΕΞΕΤΕΡ

Σε μεταβατική περίοδο πέρυσι, μετά και την φυγή του Πολ Τισντεϊλ έπειτα από 12 χρόνια στο… τιμόνι των «Γκρέτσιανς». Στη θέση του ο άπειρος Μάθιου Τέιλορ μπορεί να μην κατόρθωσε να βγάλει την ομάδα στα πλέι οφ (για μόλις έναν πόντο), αλλά κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους και είναι αγαπητός στους οπαδούς της. Αποχώρησαν δύο βασικοί (κυρίως ο μέσος Μπόατενγκ), αλλά προχώρησε στην αντικατάσταση τους, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως ενισχύθηκε στην επίθεση (δύο καλές προσθήκες), γραμμή στην οποία είχε θέματα (ο μέσος όρος τερμάτων της έπεσε από 1.44/αγώνα στο 1.14) μετά την πώληση του φορ Στόκλεϊ τον περασμένο Γενάρη.

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Μπορεί οι απαιτητικοί οπαδοί της να μην έμειναν ευχαριστημένοι από την περυσινή σεζόν (15η θέση), αλλά με αυτά που αντίκρισε και κλήθηκε να αλλάξει ο τεχνικός Κέιθ Κερλ τον Οκτώβρη του 2018, μάλλον ικανοποιητική πρέπει να θεωρηθεί η πορεία της. Εγιναν πολλές διαρθρωτικές κινήσεις, όλες σύμφωνα με τη γνώμη του Κερλ. Αρκετές από τις προσθήκες της προσδίδουν ποιότητα, εμπειρία και ανεβάζουν επίπεδο το ρόστερ της. Οσο πιο γρήγορα δεθεί σαν σύνολο, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες της για τα πλέι οφ.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η περυσινή σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τους “Ουαλούς” να πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο Fa Cup και με εκκωφαντικό φίνις να κάνουν την υπέρβαση και να παίρνουν μέρος μέχρι και τον τελικό των πλέι οφ ανόδου. Δίχως μεγάλες διαφορές η ποιότητα του δυναμικού της, θετικό στοιχείο ότι πρόσθεσε βάθος στο ρόστερ της. Στο τιμόνι της συνεχίζει το δικό της παιδί, ο Μάικλ Φλιν. Αν καταφέρει να αποβάλει την Κυπελλική της… υστερία και αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα, ίσως σταθεί ικανή για μία θέση στα πλέι οφ.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Βελτίωσε αρκετά την απόδοσή της μετά την πρόσληψη του 39 χρονου Ρίτσι Γουέλενς (το 4-3-3 αγαπημένο του σύστημα) τον Νοέμβρη του 2018, αλλά παρόλα αυτά δεν κατόρθωσε να πλασαριστεί στις θέσεις των πλέι οφ. Κράτησε άθικτο τον βασικό κορμό, παρότι έγινε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, που βασική απώλειά του ήταν ο φορ Ρόμπινσον (7 γκολ μετά τον Γενάρη), ο οποίος εντέλει αντικαταστάθηκε, ενώ ενισχύθηκε στην άμυνα με παίκτες νεαρούς σε ηλικία αλλά με πολύ καλές προδιαγραφές.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Στο απογοητευτικό δεύτερο μισό της σεζόν οφείλεται η απουσία της από τα πλέι οφ του περασμένου Μαΐου, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο είχε εξαιρετική παρουσία. Είχε δύο καλές απώλειες στο μεταγραφικό παζάρι, χάνοντας δύο παίκτες κλειδιά (στόπερ και μέσο), τους οποίους τουλάχιστον προσπάθησε να αντικαταστήσει. Πιστή στο πλάνο της εδώ και κάποια χρόνια, επενδύοντας χρήματα κυρίως στις ακαδημίες της, με σκοπό να καλύψει εκ των έσω αρκετές από τις ανάγκες της. Εγγύηση αποτελεί στο τιμόνι της εδώ και τρία ο Τζον ΜακΓκρίλ.

Μαύρο… άλογο

ΚΡΟΥ

Το εκπληκτικό φίνις στην περυσινή σεζόν έχει ανοίξει την όρεξη για συμμετοχή στα πλέι οφ στους “Σιδηροδρομικούς”, οι οποίοι θα πορευτούν για δεύτερη σεζόν με τον Ντέιβιντ Αρτελ. Ο Αρτελ θέλησε να διατηρήσει την ομοιογένεια του ρόστερ του, πραγματοποιώντας ελάχιστες/απαραίτητες κινήσεις. Ως γνωστόν αποτελεί ομάδα που βασίζεται σε παίκτες που αποτελούν προϊόν των ακαδημιών της, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως σε αντίθεση με αυτά που μας είχε μάθει τα τελευταία έτη, επί ημερών Αρτελ παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Μάλιστα, πέρυσι πέτυχε τις περισσότερες εντός έδρας νίκες από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Μεσαίο στρώμα:

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Στην μόλις 2η συμμετοχή της στη League 2 πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία (πλέι οφ) και έφτασε κοντά στην υπέρβαση (απευθείας άνοδο). Υπό τις οδηγίες του Μαρκ Κούπερ για 4η διαδοχική σεζόν. Πέρυσι τα πήγε εξαιρετικά εκτός έδρας, προβλημάτισε αρκετά όμως με τις εντός έδρας επιδόσεις της. Το ξεκίνημα της σεζόν την βρίσκει αισθητά αποδυναμωμένη, ειδικότερα στην μεσοεπιθετική της γραμμή (πωλήθηκε ο φορ Ντόιτζ/στη Χάντερσφιλντ ο δεύτερος σκόρερ/μέσος Μπράουν). Ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποχώρησαν 4 παίχτες που πέρυσι μαζί σκόραραν τα μισά τέρματά της.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Καλείται να αντεπεξέλθει σε μία νέα κατάσταση, καθώς υποβιβάστηκε μετά από 12 συνεχή έτη στη League 1. Αλλαξε ριζικά το ρόστερ της, με αρκετούς παίκτες να φεύγουν αλλά και να έρχονται και το πρόσημο να είναι μάλλον αρνητικό. Μέσα στις αλλαγές και αυτή του τεχνικού, με τον Ντάρελ Κλαρκ (πρώην της Μπρίστολ Ρόβερς) να προσλαμβάνεται με στόχο την άμεση επιστροφή. Καλή κίνηση, καθώς πρόκειται για έναν τεχνικό που είχε πετύχει δύο ανόδους με μέτρια μπάτζετ στους “Πειρατές”.

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Από τις ομάδες που εξέπληξαν θετικά πέρυσι, κατέλαβε την 10η θέση, μόλις έναν πόντο μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Τυνήσιος (με μεγάλη θητεία, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής στην Αγγλία) τεχνικός της, Μάαμρια, και δικαίως συνεχίζει. «Ξεφορτώθηκε» αρκετούς αμυντικούς της, αντικαθιστώντας τους με πιο ποιοτικούς και με μεγαλύτερες παραστάσεις παίκτες. Ο Πάρετ (πρώην Τζίλιγχαμ) με εμπειρία από τη League 1 είναι αυτός που κλήθηκε να αντικαταστήσει το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε η λήξη του δανεισμού του Βέλγου Μέσι, Τσερ (16/6).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Σώθηκε πολύ εύκολα και γρήγορα πέρυσι και έπειτα αμαύρωσε την καλή της εικόνα καθώς τα… έριξε στον κόκορα. Διοικητικά ίσως προκύψουν ανακατατάξεις, καθώς η σχέση του Φέντι (πλειοψηφικός μέτοχος) με τους οπαδούς δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Βέβαια, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει για προπονητή τον Μάικλ Τζόλεϊ, που είναι ιδιαίτερα έξυπνος, έχει άκρες και ο λόγος του περνάει σε πολλά θέματα (πέρυσι δεν… κώλωσε να θέσει εκτός ομάδας τον πρώτο της σκόρερ για ανάρμοστη συμπεριφορά). Η μεταγραφική περίοδος την βρίσκει ενισχυμένη, ειδικά στην επίθεση (3 καλές προσθήκες) και αναμένουμε σεζόν ανάλογη της περυσινής (ταβάνι το μέσο του πίνακα), δίχως όμως την κακή παρένθεση στο φίνις της.

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Δίκαια κατέκτησε τον τίτλο στην Νασιονάλ Λιγκ, ούσα η πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας (25Ν-14Ι-7Η) και προωθήθηκε αυτόματα με καπετάνιο τον Τζάστιν Εντινμπεργκ. Ολα επισκιάστηκαν μετά τον ξαφνικό χαμό του Τζάστιν, σε ηλικία μόλις 49 ετών, από καρδιακή προσβολή, γεγονός που κλόνισε όλo το οικοδόμημα του συλλόγου. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε σε προσωρινή βάση ο βοηθός του Εντινμπεργκ, Ρος Εμπλετον, ο οποίος δεν έχει δουλέψει ξανά ως πρώτος τεχνικός αλλά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνει την αμέριμνη στήριξη όλου του κλαμπ. Αποδυναμωμένη σε σύγκριση με πέρυσι, καθώς έχασε τους δύο καλύτερους παίκτες/σκόρερ της, τους οποίους ναι μεν αντικατέστησε, αλλά όχι με ίδιας ποιότητας παίκτες. Εχοντας πάντως την διοικητική σταθερότητα που αναζητούσε, είναι σε θέση να κάνει μία καλή σεζόν, εφόσον έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το σοκ από τον χαμό του Εντινμπεργκ.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Επαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο πέρυσι, ούσα ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της (10Ν-7Ι-6Η). Εργο… Μάικλ Νταφ, με τον νεαρό/φιλόδοξο τεχνικό να μεταδίδει τα θέλω και τις ιδέες του όσο περνούσε ο καιρός (από Σεπτέμβρη του 2018). Μεταγραφικά ενισχύθηκε στην επίθεση, αλλά προς στιγμήν φαίνεται αποδυναμωμένη στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου έχασε δύο σημαντικά γρανάζια της… μηχανής της.

ΚΡΟΟΥΛΙ

Πέρυσι στηρίχθηκε στην έδρα της (κάτι που αναμένεται να κάνει και φέτος) και η αλήθεια είναι πως δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, έχοντας σχεδόν πάντα απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού. Ο Ιταλός τεχνικός Τσιόφι (ανάλογα τον αντίπαλο διαμορφώνει και το σύστημα) βρίσκεται στον πάγκο της από τον Σεπτέμβρη του 2018 και συνεχίζει παρότι δέχθηκε δριμεία κριτική από τους οπαδούς της. Κράτησε όλα τα δυνατά της όπλα, ενώ παράλληλα προέβει σε 2-3 κινήσεις ουσίας αλλά ταυτόχρονα πρόσθεσε και βάθος στο ρόστερ της.

ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Η πρόσληψη του Τζον Ασκι έσωσε την περυσινή χρονιά (χειρότερη επιθετική επίδοση τα τελευταία 4 χρόνια στην κατηγορία), με τον έμπειρο τεχνικό να προσπαθεί και ως ένα βαθμό να βάζει σε μία σειρά τα πράγματα. Το θετικότερο νέο ήταν ότι ο σύλλογος άλλαξε χέρια και πλέον ιδιοκτήτες της ομάδας είναι οι Κάρολ και Κέβιν Σάναχαν (τοπικοί επιχειρηματίες και οπαδοί της ομάδας). Πάνω από 10 οι αποχωρήσεις, λίγο λιγότερες οι προσθήκες που είχαν ως στόχο να βελτιώσουν την μεσοεπιθετική γραμμή της και θεωρούμε ότι τα κατάφεραν.

Μεγάλα ερωτηματικά

ΟΛΝΤΑΜ

Από πέρυσι οι διοικητικές αποφάσεις (Μαροκινός ο ιδιοκτήτης της) προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια των οπαδών της, κάτι που όπως αποδείχτηκε προκάλεσε και την εθελούσια αποχώρηση του Πολ Σκόουλς, ελάχιστες ημέρες μετά την πρόσληψή του. Τα εσωτερικά της θέματα που απαιτούν λύση είναι αρκετά, καθώς ολοένα και εντείνονται και παραμένει άγνωστο το πως θα εξελιχθεί η περίπτωσή της, καθώς είναι ικανά να την οδηγήσουν ακόμα και σε δυσάρεστες καταστάσεις (να παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό). Δείχνει αρκετά αποδυναμωμένη, ωστόσο η πώληση του Εντμουσον στην Ρέιντζερς έφερε αρκετά χρήματα στον σύλλογο, που μόλις χθες προχώρησε σε 3 προσθήκες (καμία άξια αναφοράς) και πιθανότατα πρέπει να περιμένουμε περαιτέρω ενίσχυση.

ΚΑΡΛΑΪΛ

Εδώ και τρία χρόνια η Καρλάιλ βιώνει την ίδια κατάσταση, καθώς η έλλειψη ξεκάθαρου προγραμματισμού και κατά συνέπεια οι καθυστερήσεις στις αφίξεις ποδοσφαιριστών κάνουν πολύ δύσκολο το έργο του εκάστοτε τεχνικού της. Αυτή την φορά, στο τιμόνι της βρίσκεται ο έμπειρος Στίβεν Πρίσλεϊ που φήμες θέλουν να είναι απογοητευμένος από τις κινήσεις της διοίκησης, καθώς δεν φαίνεται να του δίνουν τα κατάλληλα… όπλα για να εκτελέσει αποτελεσματικά τις ιδέες του. Απαιτείται άμεσα ενίσχυση, καθώς πάρα πολλοί αποχώρησαν και στη θέση τους αποκτήθηκαν παίκτες δίχως πολλές παραστάσεις στην κατηγορία, πλην κάποιων εξαιρέσεων (δύο έμπειροι αμυντικοί).

Για υποβιβασμό:

ΜΟΡΚΑΜ

Δεκατρείς συνεχείς σεζόν στη League 2, το λες και κατόρθωμα για τα δεδομένα που έχει να αντιμετωπίσει. Αρωγός των προσπαθειών της εδώ και 8 χρόνια ο τεχνικός της, Τζιμ Μπέντλεϊ (μακροβιότερος τεχνικός στη χώρα). Στα ίδια και φέτος, με το μπάτζετ να μένει σε χαμηλά επίπεδα (πέρυσι είχε το χαμηλότερο) θα παλέψει για να διατηρηθεί για μία ακόμα σεζόν στην κατηγορία. Εφυγαν και ήρθαν παίκτες, με το ρόστερ της να έχει κενά. Προφανώς θα γίνουν και άλλες κινήσεις (κυρίως δανεικών), καθώς οι “Γαρίδες” ως γνωστόν ανήκουν στην κατηγορία των ομάδων που οι παίκτες το βλέπουν σαν μία ευκαιρία εξέλιξης ή επιστροφής στο επίκεντρο των συζητήσεων.

ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Προέρχεται από κακή σεζόν, στην οποία ευτυχώς γι’ αυτήν δεν βίωσε εφιαλτικές στιγμές. Στο τιμόνι της συνεχίζει ο ιδιόρρυθμος Σκωτσέζος τεχνικός Κάλντεργουντ, που τα τελευταία χρόνια δεν έχει πετύχει κάτι αξιόλογο. Οι αποχωρήσεις ήταν περισσότερες από τις αφίξεις παικτών, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση. Σημαντική η αποχώρηση τριών σημαντικών παικτών, τους δύο (στην άμυνα) τους αντικατέστησε ή τουλάχιστον προσπάθησε, όχι όμως και τον επιθετικό που πωλήθηκε στην Κόλτσεστερ (να σημειωθεί πως είχε μεγάλο θέμα στην επίθεσή της πέρυσι). Δύσκολη σεζόν αναμένεται, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Πολλά τα οικονομικά προβλήματα, με καθυστερήσεις μισθών σε παίκτες και προσωπικό, που φαίνεται πως θα την συνοδεύσουν και τη φετινή σεζόν. Ετσι, θεωρείται υπέρβαση ότι σώθηκε και αυτό χάρη στον τεχνικό Σολ Κάμπελ, που ανέλαβε μία σχεδόν μη αντιστρέψιμη κατάσταση, αλλά προέταξε τα… στήθη του και έσωσε την ομάδα. Ενα… κάρο οι αποχωρήσεις της, με αρκετούς νεαρούς παίκτες η προετοιμασία της. Πρόσθεσε παίκτες στο ρόστερ της, αλλά σε σύγκριση με πέρυσι δείχνει αποδυναμωμένη.

 

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

LWLLLLLWLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-1416.100583.903.0329.23%

Τη μία μέρα μπορεί να αποθεώνει τη μαγεία και την καθαρότητα του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την ομορφιά και το αγνό συναίσθημα των φιλάθλων στα γήπεδα της Βρετανίας. Την επόμενη μέρα είναι ικανός να αναλύσει όλες τις «βρώμικες» και παρασκηνιακές θέσεις που… φοβόμαστε μήπως μας τον «κλέψει» η Uefa για θέση στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Share Διαβαστε επισης