Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες

 • Συμβουλες Στοιχημα

  • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
  • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
  • Μην παίζετε μεθυσμένοι
  • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
  • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
  • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

H BWIN και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» παρέδωσαν 3 νέα γήπεδα στη Σαμοθράκη και πρόσφεραν αθλητικό εξοπλισμό στα σχολεία όλου του νησιού!

Η bwin,σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», την Τρίτη 12 Οκτωβρίου – λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας – βρέθηκε και πάλι στη Σαμοθράκη, εγκαινιάζονταςτατρίαπλήρως ανακατασκευασμένα γήπεδα και τους περιβάλλοντες χώρους στο Δημοτικό Καμαριώτισσας και στο Γυμνάσιο-Λύκειο του νησιού.Ένα χρόνο μετά το αίτημα της τοπικής κοινωνίας προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το οποίο έγινε γνωστό μέσω της κυβέρνησης, η ανταπόκριση που υπήρξε από το διεθνές στοιχηματικόbrand και την Ένωση ήταν άμεση και συγκινητική.

Στη βροχερή Σαμοθράκη, στο πλαίσιο της πραγματοποίησης των εγκαινίων των τριών γηπέδων, παρευρέθηκαν εκτός από τους χαρούμενους μαθητές των δύο σχολικών μονάδων, η Υφυπουργός Παιδείας και ΘρησκευμάτωνΖέττα Μακρή, βουλευτές του Νομού Έβρου, ο Δήμαρχος του νησιούΝικόλαος Γαλατούμος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του νησιού, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Μπαντίκος και οι Διευθύντριες πρωτοβάθμιάς και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα, το «παρών» έδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων, καθώς και οπαρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, ο οποίος έπαιξε φιλικό αγώνα με την ομάδα μπάσκεττου Γυμνασίου-Λυκείου, εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο γήπεδο.

Το έργο ολοκληρώθηκε έγκαιρα, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με στόχο να προσφέρει σε όλα τα παιδιά και τους νέους του ακριτικού νησιού την ευκαιρία να παίξουν, να προπονηθούν, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μπάσκετ και το βόλεϊ. Προσφέρει, επίσης, κάτι ακόμα πιο σημαντικό: Τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν το ιδεώδες της ευγενούς άμιλλας. Στα τρία  τερέν, συνολικού εμβαδού άνω των 1.200 τ.μ., επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις και εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός, ώστε τα γήπεδα να καταστούν και πάλι χρηστικά. Παράλληλα, καλλωπίστηκε ο προαύλιος χώρος, με στόχο οι μαθητές να παίζουν σε ένα χρωματιστό και ακόμη πιο όμορφο μέρος. Οι περίπου 250 μαθητές (στο σύνολο των 320 του νησιού) που φοιτούν τόσο στο ακριτικό Δημοτικό σχολείο όσο και στο Γυμνάσιο-Λύκειο, αλλά και οι υπόλοιποι νέοι του νησιού, έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το παιχνίδι σε τρία ολοκαίνουργια και ασφαλή γήπεδα.

Η έμπρακτη υποστήριξη συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα πέντε σχολεία του νησιού (70 μαθητές). Η bwin,σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», προσέφεραν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για να μπορούν να παίζουν όλοι οι μαθητές τα αγαπημένα τους αθλήματα. Συγκεκριμένα, δωρίστηκαν μπάλες, τέρματα, υλικά προπόνησης διαφόρων αθλημάτων, στρώματα γυμναστικής κ.α.

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, ευχαρίστησε την Ένωση «Μαζί για το παιδί» και την bwin, που ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη της τοπικής κοινωνίας για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών των σχολείων. Μια ανάγκη που ικανοποιήθηκε μέσω συνεργασιών και συντονισμένων ενεργειών, μόλις έναν χρόνο μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Σαμοθράκη τον περασμένο Οκτώβριο και τη δέσμευσή του για νέες αθλητικές υποδομές, που θα φιλοξενήσουν την καθημερινή αθλητική δραστηριότητα των μαθητών, τη γνωριμία τους με τα αθλήματα, την ενδυνάμωση της αγάπης τους για την άσκηση. Μια κοινή προτεραιότητα που ανέδειξε και αυτή τη φορά, μέσα από την ανακατασκευή των τριών γηπέδων και την διάθεση αθλητικού υλικού σε τέσσερις σχολικές μονάδες και δύο κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, την αξία του έργου και την πολύτιμη προσφορά όλων όσοι κάνουν τη διαφορά. Η προσφορά αυτή αποτελεί οδηγό για τα επόμενα βήματα, προς το όφελος και την ευημερία των παιδιών και των οικογενειών τους.

Bwin

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος του νησιού Νικόλαος Γαλατούμος ευχαρίστησε τη Ένωση «Μαζί για το παιδί» και την bwin, οι οποίοι συντέλεσαν καθοριστικά ώστε να υλοποιηθούν αυτά τα έργα, ενώ ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Μπαντίκος τόνισε ότι η συνεισφορά ιδιωτικών εταιρών και συνεργασιών όπως της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και της bwin είναι πολύ σημαντική στην αναβάθμιση των υποδομών και δίνουν στις σχολικές μονάδες την ευκαιρία να επιτελέσουν καλύτερα το έργο τους.

Η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, δήλωσε: «Σήμερα, εδώ στην ακριτική Σαμοθράκη, δίνουμε βαρύτητα στα παιδιά. Με σύμμαχο την bwin αναβαθμίζουμε τους χώρους άθλησης, κάνοντας τους πιο φιλικούς και πιο ασφαλείς. Θέτουμε βάσεις για ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά και τους νέους σε κάθε γωνιά της χώρας μας και ειδικότερα στις  ακριτικές  περιοχές και χαιρόμαστε που η bwin είναι συνοδοιπόρος μας στο όραμααυτό.»

Τέλος, εκ μέρους της bwin, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ManagingDirector, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε έναν ακόμα ακριτικό προορισμό, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας για υποστήριξη σε κοινωνικές ομάδες, σε κάθε γωνιά της χώρας. Η  bwin και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» δημιούργησαν με μεράκι, υπερηφάνεια και αγάπη τρία νέα γήπεδα και δώρισαν αθλητικό εξοπλισμό, κατανοώντας πλήρως τη σημασία του αθλητισμού για τον τόπο και θέλοντας να δώσουμε σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πολλαπλά οφέλη του. Ευχαριστούμε πολύ τις Διευθύντριες των σχολείων και τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, που διοργάνωσαν αυτή τη συγκινητική εκδήλωση. Ο αθλητισμός αποτελεί κομμάτι του DNA της bwin και η στήριξή στο έργο της Ένωσης και τον τοπικών κοινωνιών θα συνεχιστεί, προκειμένου να χτίζουμε γήπεδα και να γκρεμίζουμε τις διακρίσεις».

Ανακατασκευή παιδικών χαρών και αθλητικών εγκαταστάσεων

Η bwin, πιστή στη στρατηγική της γιακοινωνική υπευθυνότητα, υποστηρίζει έμπρακτα κοινωνικές ομάδες σε ακριτικές πόλεις και χωριά στην Ελλάδα, προάγοντας παράλληλα την ευγενή άμιλλα, την ισότιμη πρόσβαση όλων των παιδιών στο παιχνίδι και το αθλητικό ιδεώδες. Στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία χρόνια έχει προβεί σε εργασίες πλήρους ανακατασκευής ειδικών παιδικών χαρών σε Ιωάννινα, Χανιά και Θεσσαλονίκη, γηπέδων τένις για παιδιά και νέους με κινητικά προβλήματα, αλλά και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Διδυμότειχο. Από το 2020, η bwinκαι η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», έχουν ανακατασκευάσει συνολικά πέντε γήπεδα συνολικού εμβαδού άνω των 1.800τ.μ. σε δύο ακριτικές πόλεις στην Ελλάδα.

Η βραβευμένη – στα CorporateAffairsExcellence Awards -πολυετής συνεργασία μεταξύ της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του κορυφαίου στοιχηματικούbrandσυμπληρώνει τέσσερα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν υλοποιηθεί δεκάδες έργα καθοριστικής σημασίας και έχουν υποστηριχθεί χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειές τους.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω πρωτοβουλία της bwin εντάσσεται στους Στόχους 11: Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους. Περισσότερα για κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |

Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

 

Στοιχηματικες Εταιριεςhot image

pamestoixima logoPamestoixima.grΤο παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! 21+|ΚΕΘΕΑ:2109237777|ΕΕΕΠ
betshop logoBetshopCombo στοιχήματα στη Betshop.gr 21+|ΚΕΘΕΑ:2109237777|ΕΕΕΠ
bwin logoBwinΌλο το ποδόσφαιρο είναι τώρα στη bwin 21+|ΚΕΘΕΑ:2109237777|ΕΕΕΠ
interwetten logoInterwettenΜε πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+|ΚΕΘΕΑ:2109237777|ΕΕΕΠ
stoiximan logoStoiximan.grΠολλές επιλογές για Live στοιχηματισμό 21+|ΚΕΘΕΑ:2109237777|ΕΕΕΠ
sportingbet logoSportingbetΑποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί 21+|ΚΕΘΕΑ:2109237777|ΕΕΕΠ
novibet logoNovibetΣτη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία 21+|ΚΕΘΕΑ:2109237777|ΕΕΕΠ
vistabet logoVistabetLive στοίχημα ολες τις ώρες 21+|ΚΕΘΕΑ:2109237777|ΕΕΕΠ
bet365 logoBet365No1 για ΣΠΟΡ 21+|ΚΕΘΕΑ:2109237777|ΕΕΕΠ
winmasters logoWinmasters30.000 live παιχνίδια με υψηλές αποδόσεις στα φαβορί 21+|ΚΕΘΕΑ:2109237777|ΕΕΕΠ

Προγνωστικα Στοιχηματος

Άρθρογραφία

Top 5 Στοιχηματικες Εταιριες - Επισκέπτες

ΝοΣτοιχηματικήΒαθμολογία
1.betshop logo
4.16/5 - 542 ψήφοι
2.stoiximan logo
4.10/5 - 860 ψήφοι
3.interwetten logo
4.07/5 - 371 ψήφοι
4.bet365 logo
4.05/5 - 128 ψήφοι
5.novibet logo
3.94/5 - 460 ψήφοι
 • Ολες οι στοιχηματικες εταιριες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τα στοιχηματικά site που έχουν νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες.

 • Οι καλυτερες στοιχηματικες εταιριες

  Στο BetMarket.gr θα βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες που είναι νόμιμες στην Ελλάδα. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Επιλογη στοιχηματικης εταιριας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" στοιχηματικής εταιρίας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρία.

 • Εγγραφη σε στοιχηματικη εταιρία

  Για να κάνετε εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία, απαιτείται να ολοκληρώσετε μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Υπηρεσιες στοιχηματικων sites

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες των στοιχηματικών sites.

 • Εξυπηρετηση πελατων στοιχηματικων sites

  Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών με live chat, τηλέφωνο και 24/7 ωράριο, για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να εγγραφούν σε μία στοιχηματική εταιρία παίρνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν τα στοιχηματικά sites.

 • Στοιχημα live

  Το στοίχημα live είναι ο πιο διαδεδομένος και πιο αγαπητός τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Νομιμα καζινο live στο ιντερνετ

  Σας παρουσιάζουμε τα καζίνο live στο ίντερνετ που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Μπορείτε να πάρετε μια γρήγορη και ολοκληρωμένη γεύση σχετικά με τα live παιχνίδια, τους παρόχους live casino και γενικότερα τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα online καζίνο λαιβ.

 • Στοιχηματικες εταιριες με poker

  Σας παρουσιάζουμε τις στοιχηματικές εταιρίες που μπορείτε να παίξετε online poker και οι οποίες λειτουργούν νόμιμα. Το πόκερ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια τράπουλας, με μακρά ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια. Δεν είναι ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά αποτελείται από πολλές παραλλαγές με τις δικές του ονομασίες.