
Η τελευταία στήλη είχε τίτλο: «σενάριο αποκλεισμού σε απόδοση 25.92». Το σκεπτικό αναλύθηκε στην στήλη. Για να αποκλειστούν Νότια Κορέα και Ιράν, θα έπρεπε να κερδίσει το Κονγκό, να έρθει «Χ» το Αλγερία – Αυστρία και να μην χάσει η Κροατία. Ένα παρολί που προσφερόταν σε αποδόσεις 5-πλασιασμού. Υπήρχε, ωστόσο, αγορά στα μακροχρόνια στοιχήματα με την 5-αδα που δόθηκε ως πρόταση και πλήρωνε 25.92 αντί για 5.00. Το 5.00 δηλαδή προσφερόταν στο 25.00. Τεράστιο Value bet. Χωρίς καμία αμφισβήτηση.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:
Yankee στην Winmasters με 1000 δώρα* χωρίς να βάλει ούτε ευρώ*
Με 3 μονάδες σε κάθε δυάδα, 1.5 μονάδα σε κάθε τριάδα και 1 μονάδα στην τετράδα απόδοσης 1.161,87.
Το 5.00 προσφερόταν στο 25.00 (!)
Τι ακριβώς συνέβη τώρα; Ας αναφέρω το story για να γνωρίζετε καθώς είναι πράγματα και προτάσεις που δύσκολα θα βρείτε αλλού. Ανοίγουμε κουβέντα σχετική στο Telegram του BetMarket.gr. Βάζω κάτω τα σενάρια και εντέλει προκύπτει το 25.92 ως πρόταση, ακριβώς με το Screenshot που υπήρχε στην στήλη. Ποντάρω στο 25.92 όπως και κάποια άλλα μέλη του Telegram. Ανεβάζω την στήλη και μέσα σε λίγα λεπτά η αγορά «αποκλεισμός Ιράν» σε απόδοση 4.55 κλειδώνει.
Ο συγκεκριμένος συνδυασμός, υπήρχε και σε 2 στοιχηματικές εταιρίες ακόμη. Συνολικά 3. Αναφέρθηκαν όλες στο Telegram και ακόμα περισσότερα άτομα έπαιξαν σε λίγο μικρότερες αποδόσεις (κάπου στο 17.00 και το 12.00). Το Value, ωστόσο, ακόμα ήταν εκεί σε σημαντικό βαθμό. Να παίξεις το 5.00 σε απόδοση 12.00 ή και 17.00; Καταλαβαίνετε την αξία.
Οι δύο στοιχηματικές εταιρίες στάθηκαν… κυρίες. Αναφέρομαι στις Stoiximan και Betsson. Και οφείλω να δώσω ένα μεγάλο respect. Αναγνώρισαν το «λάθος» τους και δεν το έκαναν γαργάρα, αλλά πλήρωσαν κανονικότατα και αρκετά μεγάλα ποσά – χιλιάδων ευρώ. Η μία απ’ αυτές και πιο συγκεκριμένα η Fonbet, πλήρωσε αλλά μόνο τον «αποκλεισμό του Ιράν» σε απόδοση 3.70. Συνηθίζουμε να λέμε και να αναφέρουμε μόνο τα κακώς κείμενα των στοιχηματικών εταιριών, αλλά το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και με τα θετικά. Μην στεκόμαστε μόνο σε ότι δεν μας αρέσει. Είναι άδικο.
Τι θα γίνει με τις 375 μονάδες κέρδους της στήλης;
Η πρόταση στο 25.92 έγινε με 15 μονάδες, άρα προκύπτει ένα κέρδος για την στήλη της τάξης των 375 μονάδων. Με το σκεπτικό ότι ήταν αρκετοί αυτοί που πήραν, είτε στο 25.92 είτε στο 17.00 – θα μπορούσα να μετρήσω κανονικά τις μονάδες μεγάλου κέρδους στην στήλη μου. Αλλωστε, δεν είναι και δική μου ευθύνη, όταν μία πρότασή μου «κλειδώνει» τόσο άμεσα. Εχουμε δει tipsters του εξωτερικού να ανεβάζουν προτάσεις και οι αποδόσεις να πέφτουν σε δευτερόλεπτα ή να κλειδώνουν και να μετρούν κανονικά τα κέρδη στις αποδόσεις που προτάθηκαν.
Εγώ, όμως, δεν θα το κάνω και ας ξέρω ότι αρκετοί πληρώθηκαν (δεν θα μετρήσω στην κάβα της 375 μονάδες κέρδους). Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, λένε. Γιατί εδώ, δεν στοχεύουμε στον εντυπωσιασμό αλλά σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα. Όπως να μάθουμε να παίζουμε σωστά και με στρατηγική. Να «κυνηγάμε» το Value bet, να εξελισσόμαστε και όταν οι συνθήκες της αγοράς το απαιτούν, να βρίσκουμε τρόπους να ελισσόμαστε.
Το κερδοφόρο αποτέλεσμα στο Μουντιάλ 2026 (ομίλους)
Πάμε λίγο να δούμε τα αποτελέσματα, εδώ που μιλάνε οι αριθμοί. Σε 72 αγώνες στη διάρκεια των ομίλων, ξέρετε ποιο ήταν το κερδοφόρο αποτέλεσμα;
Η ισοπαλία (σε μονά πονταρίσματα)! Αν κάποιος έπαιζε ισοπαλία σε κάθε παιχνίδι από τα 72 των ομίλων, μόνο με την ισοπαλία θα είχε κέρδος και μάλιστα της τάξης των +21.12 μονάδων με ROI στο 129%.
Θα είχε οριακή «χασούρα» στα φαβορί, με -1.62 μονάδες (αν είχε την πολυτέλεια να ποντάρει πάντα στις καλύτερες αποδόσεις) και ROI στο 97.75%. Αρα, σίγουρα, η χασούρα θα ήταν μεγαλύτερη. Επιβεβαιώθηκαν 46 φαβορί σε 72 αγώνες, αλλά οι αποδόσεις στα περισσότερα πλήρωναν ένα και… τίποτα!
Στα αουτσάιντερ; Εδώ, έγινε… πανωλεθρία. Μόλις 6 αουτσάιντερ επιβεβαιώθηκαν σε 72 αγώνες, με μεγαλύτερη απόδοση το 5.34. Χασούρα -46.65 μονάδων και ROI στο 35.20%.
| Κατηγορία στοιχήματος | Επιβεβαιώσεις | Σύνολο αγώνων | Κέρδος / Ζημία (μονάδες) | ROI |
| Ισοπαλία (Χ) | 20 | 72 | +21.12 | 129.00% |
| Φαβορί (1 ή 2, ανάλογα με το φαβορί του αγώνα) | 46 | 72 | −1.62 | 97.75% |
| Αουτσάιντερ (1 ή 2, ανάλογα με το αουτσάιντερ του αγώνα) | 6 | 72 | −46.65 | 35.20% |
Προγνωστικά Μουντιάλ 2026
Αρχισαν να… σκάνε οι πρώτες μεγάλες εκπλήξεις στα προγνωστικά Μουντιάλ 2026. Εξω οι Γερμανοί, έξω και οι Ολλανδοί – και οι 2 όμως με “Χ” στη κανονική διάρκεια και ήττα στα πέναλτι. To Μαρόκο πραγματικά με εντυπωσιάζει, αλλά στους «8» βρίσκει μπροστά του τη Γαλλία. Στους «16» τον Καναδά. Την έχω, ωστόσο, να κάνει εκπλήξεις.
Πάμε τώρα στα σημερινά και των επόμενων ημερών. Στις πρώτες 4 αναμετρήσεις είχαμε 2 παρατάσεις . Και θα είχαμε και 4, αν η Βραζιλία δεν σκόραρε στο 95’ και ο Καναδάς στο 91’. Θα πατήσω πάνω στο ίδιο σενάριο, ειδικά τώρα που θεωρώ πως οι ομάδες δεν έχουν και πολύ μεγάλες διαφορές. Και στους ομίλους είδαμε ομάδες να κατεβαίνουν με στόχο το «Χ», ειδικότερα όταν οι αποστάσεις είναι μεγάλες και να τα καταφέρνουν.
Τέσσερα παιχνίδια στο μικροσκόπιο (Ακτή-Νορβηγία, Μεξικό – Ισημερινός, Βέλγιο – Σενεγάλη, Ελβετία – Αλγερία), αλλά δεν θα πάω μόνο στην ισοπαλία αλλά ένα βήματα παραπέρα. Θα ψάξω τα πέναλτι. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι από τα ματς και τις μετακινήσεις, η ζέστη ανυπόφορη, οπότε δεν είναι απίθανο αν ένα ματς λήξει ισόπαλο στην κανονική διάρκεια, να φτάσουμε ως τα πέναλτι. Θα «κυνηγήσω» υψηλότερες αποδόσεις, γιατί έχω την πολυτέλεια λόγω της κάβας μου για να το κάνω. Για μικρότερο ρίσκο, μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ισοπαλίες.
