
Μεταμεσονύκτια πονταρίσματα στην αγορά των σκόρερ.
Όσο εξελίσσεται το Μουντιάλ 2026 γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτό πως υπάρχουν κάποιοι παίκτες που πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε αουτσάιντερ ομάδα, όμως δείχνει ικανός να σκοράρει απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
Νορβηγία – Σενεγάλη
Στην πρεμιέρα σκόραρε δύο φορές και μάλιστα αμφότερες στο πρώτο ημίχρονο. Γενικότερα ο Χάαλαντ μπορεί να χαρακτηριστεί και «μηχανή» και παίκτης με τρομερή αντίληψη, συνεπώς αποτελεί κάτι μοναδικό.
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να αποτελέσει τον αποδέκτη σχεδόν όλων των δημιουργιών της ομάδας του, ενώ και ο ίδιος μπορεί να δημιουργήσει χώρο για τον εαυτό του.
Επιπλέον, όπως απέδειξε και απέναντι στο Ιράκ, είναι πάντα έτοιμος να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε λάθος του αντιπάλου.
Συνεπώς, θα ποντάρουμε στο να σκοράρει ο Χάαλαντ, σε απόδοση 2.00 από την Interwetten.
