Site icon betmarket.gr

Η ανωτερότητα της Βενέτσια

Καλημέρα φίλοι μου. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Ο Αμύντας, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, κερδίζοντας σε μία πραγματική ματσάρα τον Πανερυθραϊκό με 70-68 με buzzerbeater τρίποντο στο 1,8′ για την λήξη.

Η ομάδα του Υμηττού, παρόλο που προηγήθηκε και με 11 πόντους, δεν μπορούσε να κρατήσει τα ηνία και μας στέρησε τον άσο με χάντικαπ στους 4,5 πόντους. Ακόμα, το ματς, παρόλο που ήταν κοντά στην παράταση – όπως είχα γράψει, έμεινε κλειστό – ωστόσο δεν επιβεβαίωσε κανένα από τα δύο over που προτείναμε. Κακή μέρα η χθεσινή, πάμε στα σημερινά.

Προγνωστικά αγώνων Ιταλίας

9/9 20:30, Φορτιτούντο – Βενέτσια

Τρίτο παιχνίδι για τις δύο ομάδες για τον πρώτο όμιλο του Super Cup Ιταλίας με την Φορτιτούντο (0-2) να φιλοξενεί την Βενέτσια (2-0). Οι γηπεδούχοι, μετά από δύο παιχνίδια, δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη, επιβεβαιώνοντας πως είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου. Από την άλλη, η ομάδα της Βενετίας και φέτος έχει ξεκινήσει την χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς, αφού παίζει εξαιρετικό μπάσκετ.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, στην έδρα της Βενέτσια, η ομάδα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου (Βενέτσια) είχε επιβληθεί εύκολα με 83-70. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Επέβαλε το δικό της γρήγορο παιχνίδι και τότε ξεκίνησε με νίκη την χρονιά.

Για σήμερα, βλέπω κάτι ανάλογο. Η Βενέτσια είναι καλύτερη ομάδα. Με καλύτερους παίκτες, πιο ακριβούς, που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν στο παρκέ. Έχουν εμπειρία αλλά και μεγαλύτερη ετοιμότητα στο παρκέ. Η πρώτη μου επιλογή για σήμερα, θα είναι ένα combo. Να κερδίσει η Βενέτσια με τουλάχιστον 2 πόντους και να σημειωθούν συνολικά πάνω από 144 στο 1.95. Πρόκειται για μία επιλογή που έχει στοιχηματική αξία και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Η δεύτερη επιλογή μου, θα είναι η νίκη της Βενέτσια με τουλάχιστον 5 πόντους, στο 1.80. Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι, δεν θα θέλουν να πέσουν σε καμία παγίδα, επιδιώκοντας να συνεχίσουν αήττητοι στον όμιλο. Είναι όπως προείπα, πιο ποιοτικοί και μπορούν να τα καταφέρουν.

Τέλος, η Βενέτσια στα δύο πρώτα παιχνίδια έχει σκοράρει 83 και 80 πόντους. Σήμερα, πιστεύω θα φτάσει και πάλι εκεί. Το line το περίμενα στους 82 με 83 πόντους. Το είδα στους 79,5. Στο 1.90. Για μένα υπάρχει αξία και με αυτή την επιλογή θα κλείσω την σημερινή μου ανάλυση. Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

Το παιχνίδι μου

9/9 20:30, Φορτιτούντο – Βενέτσια 2 -1,5 και over 144,5 1.95 με 35 μονάδες (Bet365)

9/9 20:30, Φορτιτούντο – Βενέτσια 2 -4,5 1.80 με 30 μονάδες (Bet365)

9/9 20:30, Φορτιτούντο – Βενέτσια Βενέτσια over 79,5 1.90 με 35 μονάδες (Stoiximan.gr)