Site icon betmarket.gr

Ένα αδιάφορο, ένα… κόλαση!

Χαίρετε φίλοι! Χθες έγινε η πρώτη διαλογή, λίγα λόγια για κάθε κατηγορία, συνοπτικά και απλά. Η Κιλ ηττήθηκε με 3-1 στο Βόλφσμπουργκ χθες και έτσι πλέον αναζητάει ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα την ερχόμενη Δευτέρα στην έδρα της (από 2-0 και πάνω).

Σήμερα έχουμε την 34η αγωνιστική στην Erste Liga της Αυστρίας. Τα πράγματα πέραν των πρώτων τεσσάρων θέσεων είναι ξεκάθαρα. Η Λιφερίνγκ δεν έχει δικαίωμα ανόδου, οι υπόλοιπες ομάδες δεν πέφτουν, τόσο απλά. Η Βάκερ έχει ήδη σφραγίσει την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα Αυστρίας, ενώ οι θέσεις 2-3-4 είναι απόλυτα ανοιχτές. Εξαιρετικά κομβικές οι επόμενες επτά μέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, αφού σήμερα έχουμε μία αγωνιστική, τη Δευτέρα έχουμε άλλη αγωνιστική και φινάλε την Παρασκευή σε μία εβδομάδα.

Λιφερίνγκ – Βάκερ: Η Λιφερίνγκ παίζει ανάλογα πως παίζει ο αντίπαλος, προσαρμόζεται. Συνήθως το παιχνίδι της είναι… ροντέο και κάτι τέτοιο περιμένω και σήμερα απέναντι στην πρωταθλήτρια Βάκερ. Ότι συνδυαστικό υπάρχει σε γκολ μπορεί να παιχτεί. Over3,5, over4,5, g/g+over2,5.

Βάττενς – Νόιστατ: Η Βάττενς είναι παντελώς αδιάφορη, όμως δείχνει σε καλή κατάσταση. Το μυστικό είναι ότι κανείς παίκτης δεν είναι “σίγουρος” για τη νέα χρονιά, με τον προπονητή να δηλώνει πως κάθε αγωνιστική μέχρι το τέλος θα είναι “τεστ”. Η Νόιστατ από την άλλη έχει ευκαιρία σήμερα να βρίσκεται τουλάχιστον 3η, αφού υπάρχει το ματς Ριντ – Χάρτμπεργκ. Το προτέρημα της Νόιστατ είναι ότι αντιμετωπίζει αδιάφορες ομάδες μέχρι το τέλος (θεωρητικά), Βάττενς, Βάκερ, Λιφερίνγκ. Βέβαια και οι τρεις αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί. Θεωρώ πως σήμερα η Βάττενς θα της κάνει δύσκολη τη ζωή. Το “4” στον άσο είναι υπερβολή, δεν θα το έδινα πάνω από 3, άσχετα από το ότι η Νόιστατ κυνηγάει άνοδο.

Κάπφενμπεργκ – ΦΑΚ: Αδιάφορος με αδιάφορο, ότι και να επιλεχθεί σε αυτό το ματς δεν είναι λάθος. Προσωπικά θα κυνηγούσα ανατροπές, μιας και το έχουν στο… αίμα τους.

Μπλάου Βάις – Λούστεναου: Και εδώ έχουμε αδιάφορο με αδιάφορο. Καμία έμπνευση για αυτό το ματς, κανένας λόγος να ασχοληθούμε.

Ριντ – Χάρτμπεργκ: Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής. “Κόλαση” το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες παλεύουν για τη 2 και 3 θέση (στη χειρότερη 3η, που οδηγεί στα μπαράζ). Η Ριντ αν επικρατήσει σήμερα είναι κατά 99% στην Μπουντεσλίγκα του χρόνου, αφού ακολουθούν παιχνίδια με αδιάφορες (Βάττενς, Κάπφενμπεργκ). Από την άλλη η Χάρτμπεργκ σήμερα αν δεν χάσει τότε θα είναι εκείνη κατά 99% στην Μπουντεσλίγκα του χρόνου, αφού έχει να αντιμετωπίσει Κάπφενμπεργκ και Λούστεναου τις επόμενες αγωνιστικές. Θετικό αυτό για τη Χάρτμπεργκ, αφού θα περιμένει τον αντίπαλο της, κάτι που θα την βολέψει τακτικά. Αξία στο διπλό του 4,50.

Αυτά για σήμερα. Νέα στήλη πιθανώς αύριο, αν όχι αύριο τότε την Κυριακή με ανάλυση Α’ Αυστρίας.

Το παιχνίδι μου

Μονό:
18/05-19:30 – Βάττενς – Νόιστατ: 1ft(4,00) επί 15 μονάδες

Μονό:
18/05-21:30 – Ριντ – Χάρτμπεργκ: 2ft(4,50) επί 15 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 18, 5 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.600 μονάδες

Επιστροφές από 17/05: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 18/05: 35 μονάδες