Site icon betmarket.gr

Παρί Σ.Ζ.-Μπάγερν: Τι ρίχνουμε στον τελικό;

Η ώρα του τελικού πλησιάζει και όσο η σέντρα έρχεται κοντά, τόσο γίνεται εντονότερη η αναζήτηση «τι να ρίξουμε για τον χαβαλε;»

Γιατί ο τελικός, στοιχηματικά, έχει τον χαβαλέ του. Να ρίξεις το fun bet σου, να πάρεις καμιά προσφορά παραπάνω και να διασκεδάσεις με λίγα λεφτά περιμένοντας μπας και πάρεις και εσύ κανένα… Τσάμπιονς Λιγκ κερδών!

Τα στάνταρ της βραδιάς

Εναλλακτικός τίτλος: Δεν είναι στοιχήματα, μην ψαρώνετε

Τα άχαστα ρε παιδί μου. Αυτά που όλοι το ξέρουμε πως θα γίνουν, αλλά δεν τα ρίχνουμε γιατί είναι εύκολα και δεν πληρώνουν τίποτα. Και άμα τελικά τα ρίξουμε δεν βγαίνουν, γιατί… τώρα βρήκαν να μην βγουν!

Τα χαμηλά

Εναλλακτικός τίτλος: Να είχαμε να λέγαμε, τα παίζει και η γιαγιά μου

Γιατί παραδοσιακά η Ελληνίδα γιαγιά του στοιχήματος ξέρει πάντα πως η Ρεάλ θα κερδίσει τη Μούρθια. Σε κάθε Ελληνικό χωριό αυτό συζητάνε. Πάει ο εγγονός για γιουβετσάκι την Κυριακή και του λέει η γιαγιά «άσο Αγιαξ με Καμπούρ, 1.10». Βγαίνει μετά για καφέ, ανοίγει ιντερνετ «άσο Αγιαξ» λέει το δινωδυνατάμπετ.τζιαρ. Κοίτα εδώ site ρε, αναφωνεί, ίδιο παιχνίδι με τη γιαγιά μου! Και κράζει το δινωδυνατάμπετ.τζιαρ.

Πάμε να δούμε τα γιαγιαδοbets του τελικού

Τα μεσαία

Εναλλακτικός τίτλος: Τώρα αυτά τα βάζεις μονά ή παρολί

Ναι εντάξει, οι επαγγελματίες στοιχηματζίδες παίρνουν τις αποδόσεις κοντά στο 2.00 και τα ρίχνουν μονά. Και οι επαγγελματίες αστροναύτες πάνε στο φεγγάρι, θα πάμε και εμείς; Φέρτα εδώ να φτιάξουμε μια τίμια δυαδούλα και άμα βγάλουμε 4-5 συνεχόμενες, γινόμαστε και επαγγελματίες μετά.

Τα Αρχοντικά

Εναλλακτικός τίτλος: Τίτλος. Σκέτο. Αν βγουν… τον σηκώσαμε εμείς (τον τίτλο)

Αυτά είναι τα ωραία. Βάζεις λιγότερο από όσο πληρώνεις για το σουβλάκι. Βγάζεις περισσότερα από τον σουβλατζή στο τέλος της βραδιάς