Site icon betmarket.gr

Europa γιοκ, πρώτη διαλογή check!

Χαιρετώ τους απανταχού φίλους! Τρίτη ημέρα ευρωπαϊκών παιχνιδιών σήμερα, με το Europa League να παίρνει σειρά. Βέβαια πέρα του live και το τι ματς θα επιλέξει να δει κάποιος, δεν υπάρχουν αξιοσημείωτα πράγματα για ποντάρισμα πριν το παιχνίδι.

Προσωπικά στα τρία παιχνίδια που μελέτησα, αυτά που αφορούν γερμανικές και αυστριακές ομάδες, δεν βρήκα κάτι αξιοσημείωτο, όλα πάνε για live.

Προβάδισμα και μάλιστα μεγάλο έχει η Λειψία μετά το 1-3 μέσα στη Νάπολι την περασμένη Πέμπτη. Πέραν αυτού έκανε ολικό ροτέισον τη Δευτέρα με την Άιντραχτ, δείχνοντας ότι θέλει να έχει στο 100% όλους τους βασικούς της παίκτες. Σίγουρα στο 1,90 δεν θα πόνταρα Λειψία, ούτε και στα γκολ θα επέλεγα κάτι. Στην Ιταλία η Αταλάντα υποδέχεται τη Ντόρμουντ, μια Ντόρτμουντ που ναι μεν είναι αήττητη αρκετά ματς, δεν παραλείπετε όμως το ότι αμυντικά δεν τα πάει καθόλου καλά. Θεωρώ πως θα δούμε γκολ, θεωρώ πως η Αταλάντα θα σκοράρει πάνω από 1,5 γκολ, όμως και εδώ δεν θέλω να επιλέξω κάτι για ποντάρισμα. Τέλος, η Σάλτσμπουργκ έχει ασφαλώς πλεονέκτημα έναντι της Σοσιεδάδ, θέλει όμως αρκετή προσοχή το παιχνίδι. Και εδώ είναι για live το ματς, ιδίως αν είναι 0-0 στο 60+.

Πετούν ψηλά οι “αετοί”

Πρώτο ματς αύριο με τη Μάιντζ να υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, σε ένα παιχνίδι που παραδοσιακά έχει “Χ”. Από τις δυνατές ισοπαλίες του Σ/Κ, προσοχή στην αλλαγή προπονητή της Βόλφσμπουργκ (έφυγε Σμιντ, ήρθε Λαμπαντία). Το Σάββατο χωρίς να είναι γνωστό ακόμη, η Μπάγερν ενδέχεται να κάνει ροτέισον της τάξεως του 50%, επομένως όποιος κοιτάξει Χέρτα δεν θα με βρει αρνητικό, τουλάχιστον όχι τόσο αρνητικό όσο η παράδοση της Χέρτα στο Μόναχο. Συζητήσιμο το διπλό της Φράιμπουργκ (4,50) μέσα στο Χόφενχαϊμ, καλή και σταθερή η ομάδα του Στράιχ, μέτρια η ομάδα του Νάγκελσμαν, μόνο αρνητικό η παράδοση. Προσοχή στο Ανόβερο – Γκλάντμπαχ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί με Ντόρτμουντ, αδίκησαν για άλλη μια φορά τους εαυτούς τους, όσο και αν ο άσος του Ανόβερου είναι μεγάλος, περιμένω μια εμφάνιση με γκολ από την Γκλάντμπαχ. Διπλό φόρμας αλλά και αξίας αυτό της Άιντραχτ (3,00) μέσα στη Στουτγάρδη, με τους Σουηβούς να είναι πολύ τυχεροί στα τελευταία ματς, όπου επικράτησαν. Την Κυριακή συζητάω εύκολα για το διπλό της Σάλκε (3,75) μέσα στο Λεβερκούζεν, με την “Werkself” να κάνει την πρώτη της “κοιλίτσα” για φέτος.

“Πειρατές” και “Φράγκοι”

Από τα Παρασκευιάτικα παιχνίδια ξεχωρίζω τον άσο της Αρμίνια (2,10) αλλά και το πολύ δυνατό over2,5 (1,90) της Ρέγκενσμπουργκ με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Από εκεί και πέρα από τα παιχνίδια του Σ/Κ μου αρέσει πάρα πολύ ο άσος της Πάουλι (2,90) απέναντι στην παντελώς ντεφορμέ Κιλ, ενώ το διπλό της Σαντχάουζεν (4,00) είναι αρκετά πονηρό. Μιλάμε για την καλύτερη άμυνα στη λίγκα. Αν δεν δεχτεί γκολ από την Ουνιόν, μπορεί κάλλιστα να φύγει με τη νίκη. Επιπρόσθετα το διπλό της ανεβασμένης Λάουτερν (3,50) επίσης μπορεί να συζητηθεί πολύ σοβαρά, σε δεύτερη μοίρα το over2,5 (2,00) της Ντούισμπουργκ με την Ίνγκολστατ. Τέλος, σημείο φόρμας το διπλό της Νυρεμβέργης (2,90) στην έδρα της Μπόχουμ. Μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα οι Φράγκοι, που είναι και η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος.

Το κάστρο του… Wurz

Στην 3η κατηγορία βάζω ένα μικρό αστερίσκο στο Φορτούνα – Βέρντερ Β, σκεπτόμενος το διπλό. Η Βέρντερ Β θα αρχίσει να τα παίζει όλα για όλα, ενώ η Φορτούνα για Χ,Ψ λόγους έχει απαγορευτικό στο να διεκδικήσει άνοδο, καλές σχέσεις έχουν, δεν το αποκλείω να έχουμε δωράκι. Πολύ δυνατά over2,5 αυτά σε Χάνσα (2,25) και Όσναμπρουκ (2,00), ενώ θα κοντράρω Πάντερμπορν απέναντι στην πολύ ανεβασμένη Βούρτσμπουργκ (4,50).

“Τραίνα” Μάττερσμπουργκ και Λίντσερ

Επανέναρξη Αυστρίας Β έχουμε αύριο, υπάρχουν σημεία που μπορούν να συζητηθούν, όπως το διπλό της Βάκερ Ίνσμπουργκ (2,90) και το διπλό της Κάπφενμπεργκ (3,60). Δεν ξέρω κατά πόσο θα ποντάρω κάτι, θα το σκεφτώ σοβαρά, μιας και είναι επανέναρξη. Από την Α κατηγορία πάντως σίγουρα θα παιχτούν Μάττερσμπουργκ (3,00) και Λίντσερ (4,50), δύο σημεία φόρμας.

Αυτά ως μια πρώτη ανάγνωση, έχει “ζουμάκι” το Σ/Κ όπως βλέπετε. Νέα στήλη αύριο με αναλύσεις και ίσως τελικό παιχνίδι.

Μακροχρόνιο στοίχημα από 08/01:
Να μην υποβιβαστεί η Κολωνία (10.00) με 15 μονάδες, τωρινή τιμή (9,50).

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.700 μονάδες

Επιστροφές από 20/02: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 22/02: 15 μονάδες