Site icon betmarket.gr

Formula 1, Ίμολα: Πρωταγωνίστρια επί Ιταλικού εδάφους η Red Bull

Πίστα: Autodromo Enzo e Dino Ferrari

Ώρα Έναρξης: 16:00

Τηλεοπτική Μετάδοση: Cosmote Sport 5 / EΡΤ2

Στην πόλη Imola της Ιταλίας διεξάγεται το 4ο Grand Prix της Formula 1. Σε ένα πρωτάθλημα που μοιάζει εξαιρετικό για την Ferrari και δείχνει πως με την άνοδο των υπόλοιπων ομάδων θα γίνει πολύ ανταγωνιστικό.

Η Ferrari στην Autodromo Enzo e Dino Ferrari είναι σαν να παίζει εντός έδρας καθώς τα κεντρικά της ομάδας είναι στο Maranello, μια πόλη που απέχει λίγα χιλιόμετρα από την Ίμολα. Η πίστα είναι σε μια όμορφη τοποθεσία και γι’ αυτό αξίζει κανείς να την επισκεφθεί. Τα βουνά της Τοσκάνης βρίσκουμε στα νότια, ενώ στην ανατολική πλευρά απολαμβάνουμε τις παραλίες της Αδριατικής. Επίσης, υπάρχει και η Μπολόνια, με τις εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις και η οποία απέχει μόλις 40 λεπτά οδικώς. Ένας έξτρα λόγος επίσκεψης είναι για απόδοση φόρου τιμής στους Ayrton Senna και Roland Ratzenberger που έχασαν την ζωή τους στον αγώνα του San Marino το 1994.

Η πίστα έχει 19 στροφές και μόλις μία ζώνη ενεργοποίησης DRS. Η μέγιστη ταχύτητα είναι στα 300km/h και το ρεκόρ πίστας έχει ο Lewis Hamilton από το 2020 με χρόνο 1:15.484.

Προκριματικά – Sprint

Ο  Max Verstappen με εξαιρετική διαχείριση ελαστικών ήταν ο οδηγός που κέρδισε χθες στο Sprint και πήρε την pole position. Δεύτερος ο  Charles Leclerc, ενώ στις θέσεις 3 και 4 έχουμε Sergio Perez και Carlos Sainz. Η McLaren Mercedes άρχισε να βρίσκει τα «πατήματα» της και έχει τους δύο οδηγούς της στις θέσεις 5 και 6 και δείχνει να είναι η 3η δύναμη φέτος, καθώς η Mercedes δείχνει αρκετά πίσω αυτή την στιγμή, όσο και αν είναι 2η στην βαθμολογία. Αξιοσημείωτη και η απόδοση της Haas με τους οδηγούς της να παίρνουν τις θέσεις 8 και 10.

Προγνωστικά Formula 1

Με τα όσα είδαμε χθες από τον Max Verstappen αξίζει να τον εμπιστευτούμε ως νικητή του αγώνα. Η ένστασή μας όμως έχει να κάνει με την απόδοση στην οποία προσφέρεται από τις στοιχηματικές εταιρίες, καθώς το 1,75 δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία. Στις ενισχυμένες αποδόσεις της Bet365 μπορούμε να βρούμε τον Max Verstappen ως νικητή και ταχύτερο γύρο σε απόδοση 4,50. Έδειξε αρκετά δυνατή η Red Bull με πολύ καλή συμπεριφορά στα ελαστικά της έναντι της Ferrari.

Στην αγορά του ταχύτερου γύρου, εκτός από τον Max, ενδιαφέρουσα αποτελεί η περίπτωση του Sergio Perez σε απόδοση 6,00 στην Betshop. Ήταν πολύ καλός ο Μεξικανός εχθές, κέρδισε 4 θέσεις και ήταν ο γρηγορότερος στην πίστα.

Στην έκπληξη του ταχύτερου γύρου θα ρισκάρουμε σε απόδοση 251,00 στην Novibet με τον Yuki Tsunoda. Κέρδισε 4 θέσεις στο Sprint και έδειξε αρκετά καλή οδηγική συμπεριφορά.

Betmarket επιλογές Formula 1

GRAN PREMIO DEL MADE IN ITALY E DELL’EMILIA-ROMAGNA 2022

Νικητής αγώνα & Ταχύτερος γύρος: Max Verstappen @4.50 *10 μονάδες (Bet365)

Ταχύτερος γύρος: Sergio Perez @6.00 *10 μονάδες (Betshop)

Ταχύτερος γύρος: Yuki Tsunoda @251.00 *5 μονάδες (Novibet)

Αρχική Κάβα: 1000 μονάδες

Επιστροφές: 00.00 μονάδες

Υπόλοιπο: 850.00 μονάδες

Ανοιχτά πονταρίσματα: 25 μονάδες

ROI: 0%