Site icon betmarket.gr

Με προφανή και μη προφανή!

Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους! Συνεχίζεται το ντεφορμάρισμα μου, με τη Βέρντερ να βάζει πολύ αργά το δεύτερο γκολ και να μένει στο 2-0, ενώ η Καρλσρούη παρότι καλύτερη σε όλα τα στατιστικά του παιχνιδιού, ηττήθηκε με 1-0 στο Ρόστοκ.

Αρκετά σημεία για το Σ/Κ. Πολλά έχουν αξία άλλα λιγότερη, άλλα ξεκάθαρο λάθος απόδοσης. Δύσκολη η τελική μου διαλογή, έκρινα όμως εντελώς ψυχρά, ελπίζω να βγει σε καλό.

Μπάγερν – Γκλάντμπαχ: Ο κίνδυνος του να δεχτούμε πέντε γκολ σήμερα υπάρχει, πάντα θα υπάρχει όταν ένα μεγαθήριο παίζει πληγωμένο. Παρόλα αυτά κοιτάω ψυχρά τα δεδομένα. Έχω μια Μπάγερν ντεφορμέ; Ναι την έχω. Έχω μια Γκλάντμπαχ ανανεωμένη και να βγάζει πλάνο στο γήπεδο; Ναι την έχω. Έχω μια απόδοση που υπερκαλύπτει τις όποιες ατέλειες του σημείου; Αμέ. Στο διπλό draw no bet που πληρώνει 13,00 θα επενδύσω μερικές μονάδες. Εξάλλου η Γκλάντμπαχ είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος της Μπάγερν εντός Γερμανίας.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τέσσερα μεγάλα σημεία, άνω του τέσσερα. Χάιντενχαϊμ (4,75), Λίπστατ (4,75), Αντμίρα (4,33) και Λίντσερ Β (4,33). Εδώ θέλει καλή χημεία, όλα έχουν κάτι. Αφήνω Λίπστατ, καθώς πρώτον δεν έχω εικόνα και δεύτερον η Άαχεν έρχεται από ένα 3/3, που δίνει δύναμη στην ομάδα, δύναμη που την έχει ανάγκη, καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Αφήνω Χάιντενχαϊμ παρότι έχει παράδοση στο Βερολίνο. Είναι καλά και η Ουνιόν, επομένως «σβου». Έμεινε η Αντμίρα (4,33) και η Λίντσερ Β (4,33). Στο ντέρμπι του Λινς θα μείνω αμέτοχος, παίζει πάρα πολύ το «Χ», παρότι θεωρώ πως ο άσος έπρεπε να πληρώνει 3,20 με 3,40.

Σανκτ Πόλτεν – Αντμίρα: Τα τρομερά πράγματα που έγιναν μέσα σε ένα 24ώρο τα περιέγραψα χτες. Επικρατεί η Πόλτεν στην έδρα της Ραπίντ, πανηγυρικό το κλίμα, καταφέρνει να φέρει και άλλη ανακατωσούρα στα της Ραπίντ, με αποτέλεσμα να απολυθεί ο Τζούριτσιν. Λίγες ώρες αργότερα η Ραπίντ ανακοινώνει τον προπονητή της Πόλτεν. Έτσι η Πόλτεν από το πουθενά βρίσκεται σε φάση… «ξενερώματος». Σκεφτείτε πως θα νιώθατε εσείς αν γινόταν αυτό. Σίγουρα είναι επαγγελματίες, όμως όλα παίζουν τον ρόλο τους. Η Αντμίρα έχει αποδείξει ότι εκτός έδρας είναι πιο μαζεμένη και βρίσκει χώρους. Παραδοσιακά παίζει καλά στο Πόλτεν. Διπλό στο 4,33 λοιπόν.

Άλταχ – Αούστρια Βιέννης: Η Άλταχ όλο και ανεβαίνει. Το είπαμε την προηγούμενη εβδομάδα, το λέμε και τώρα. Αν δεν έπεφτε η απόδοση της την προηγούμενη αγωνιστική θα ήταν το σημείο του Σ/Κ. Τώρα φιλοξενεί την Αούστρια Βιέννης, που έχει αρκετές απουσίες. Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια η Άλταχ τη νικάει. Η Αούστρια έχει βρει σταθερότητα, όμως τα αποτελέσματα της κρύβουν αρκετή τύχη. Αν ζυγίσουμε τα πάντα θα καταλήξουμε ότι αδικείται από τις αποδόσεις η Άλταχ. Άσος στο 3,60.

Το παιχνίδι μου

Μονό:
06/10 – 19:30 – Μπάγερν – Γκλάντμπαχ : 2DNB (13,00) επί 10 μονάδες

Μονό:
06/10 – 18:00 – Σανκτ Πόλτεν – Αντμίρα: 2ft(4,33) επί 10 μονάδες
06/10 – 18:00 – Άλταχ – Αούστρια: 1ft(3,60) επί 15 μονάδες
Στη δυάδα απόδοσης (15,58) επί 5 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.860 μονάδες

Επιστροφές από 05/10: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 06/10: 40 μονάδες