Site icon betmarket.gr

Με τρία «θηρία» και δύο γκολ

Πέρασαν κάποια εμπορικά σημεία, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Ντόρτμουντ που προτάθηκε και από τη στήλη, χάθηκαν άλλα όπως η Σαχτάρ (που ήταν και καλά πονταρισμένη). Η μεγάλη έκπληξη στο διήμερο έγινε φυσικά στο Μάντσεστερ, εκεί που η Λυών έκανε το διπλό στην έδρα της Σίτι. Στα σημαντικά, έδειξε σπουδαία… ταυτότητα η φετινή Λίβερπουλ, ενώ παρά την αποβολή του Ρονάλντο από νωρίς ξεκίνησε νικηφόρα και η Γιούβε.

Το «σπάσιμο» της Σαχτάρ ήταν όντως… σπάσιμο, μιας και πίστευα πολύ σε αυτή τη δυάδα. Οι Ουκρανοί αιφνιδιάστηκαν δύο φορές και παρότι πίεσαν αφόρητα μετά το 2-2 δεν βρήκαν το νικητήριο τέρμα. Κέρδος βέβαια στη στήλη θα μπορούσε να έχει έρθει από την Τρίτη κιόλας. Θαρρώ πως αν η Πόρτο ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε νωρίς, θα έβγαινε το over στη Γερμανία.

Θα παίξω ξανά το over στο ΠΑΟΚ-Τσέλσι, αυτή τη φορά με το over 3 στο Μαρσέιγ-Αϊντραχτ. Μικρή σημασία το κεκλεισμένων των θηρών, έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν μάζευε πολύ κόσμο το «Βελοντρόμ» σε παιχνίδια ομίλων Γιουρόπα Λιγκ. Η Μαρσέιγ είναι καλά, σκοράρει πολύ και η φιλοξενούμενη παίζει ανοιχτά, έχοντας και αρκετά αμυντικά θέματα.

Σε μεγαλύτερες αποδόσεις, τρεις στάσεις σε τρία μεγάλα (σε απόδοση) σημεία. Με έχει πείσει ο Στίβεν Τζέραρντ πως έχει τις προπονητικές ικανότητες. Πέρα από αυτές βλέπω και άριστο κλίμα στα αποδυτήρια της Ρέιτζερς. Η Βιγιαρεάλ έχει ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν και θα κάνει και αλλαγές σήμερα.

Επίσης μέτριο το ξεκίνημα της Ντιναμό Κιέβου. Έχει πρόβλημα στο γκολ, εμφανέστατα, και στα εντός έδρας ζορίζεται πολύ. Η Αστάνα έχει την ευρωπαϊκή εμπειρία να της βάλει δύσκολα και είναι φορμαρισμένη.

Κλείνω με το Σέλτικ-Ρόζενγμποργκ. Μπορεί να βρέθηκαν ξανά τον Ιούλιο και οι Σκωτσέζοι να κέρδισαν άνετα, αλλά από τότε άλλαξαν πολλά. Στα κυριότερα το γεγονός πως ο παράγοντας φόρμα είναι πλέον με το μέρος των Νορβηγών, την ώρα που οι «Κέλτες» πούλησαν στη Λυών τον καλύτερο επιθετικό τους, Ντεμπελέ.

Mονά:

20/9- 19:55 – Βιγιαρεάλ – Ρέιτζερς 2 (11,00) επί 3.8 μονάδες

20/9- 19:55 – Ντιναμό Κιέβου – Αστάνα 2 (6,00) επί 7 μονάδες

20/9- 22:00 – Σέλτικ – Ρόζενμποργκ 2 (7,50) επί 5.6μονάδες

Και από 1 μονάδα στις τρεις δυάδες

 

 

Δυάδα:

20/9- 19:55 – Μαρσέιγ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης Over 3 (2,075)

20/9- 19:55 – ΠΑΟΚ – Τσέλσι Over (1,925)

Στη δυάδα απόδοσης 3.99, ποντάρισμα 12.96 μονάδες

 

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2032 μονάδες

Επιστροφές: –  μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 2032 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 32 μονάδες