Site icon betmarket.gr

Απολογισμός Μέρος Β

Καλημέρα φίλοι! Το πρώτο μέρος του απολογισμού γράφτηκε πριν μια εβδομάδα, όπου ουσιαστικά παρουσίασα γενικά πράγματα της χρονιάς που μας πέρασε. Σήμερα θα περάσω σε πιο ειδικά πράγματα, πιο ειδικά στατιστικά, ενώ η επόμενη στήλη θα αφορά απαντήσεις των ερωτήσεων σας.

Προτού ξεκινήσω, παρουσιάζω ξανά τα γενικά στατιστικά. Το ROI των 6 αυτών χρόνων στο betmarket  βρίσκεται στο 106,52%, με ένα Profit της τάξεως του 1480,2. Ποσοστό ευστοχίας είχαμε 28,5%, ενώ το odds average κυμαίνεται στο 5,2. Η περυσινή χρονιά έκλεισε με ROI 115,98% και με Profit 770 μονάδες. Ο μέσος όρο απόδοσης του ενός παιχνιδιού το 5,38. Το ποσοστό ευστοχίας ήταν το 25,56%.

Το ρίσκο της χασούρας

Για πρώτη φορά φέτος προσπάθησα σε τακτικό βαθμό να ποντάρω τις εμπνεύσεις μου. Φυσικά μιλάω για τις ανατροπές, οι οποίες διαχρονικά μου προσφέρουν κέρδος. Η ερώτηση από την αρχή της σεζόν είναι «πόσες μονάδες είμαι διατεθειμένος να χάσω, ώστε να ρισκάρω για ένα μεγάλο ταμείο;». Η απάντηση είναι ότι γύρω στις 200 είμαι διατεθειμένος να χάσω, αν όλα πηγαίνουν καλά. Η αλήθεια είναι ότι πηγαίναμε σταθερά καλά, εξού και οι 34 (!) ανατροπές που επέλεξα φέτος. Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν 210 μονάδες. Εδώ έκανα ένα βασικό λάθος, βασικότατο. Δεν ακολούθησα την τακτική μου μέχρι τέλους. Τι εννοώ; Υπήρξαν τρεις ανατροπές, που γράφτηκαν στις αναλύσεις, αλλά δεν μπήκαν στο παιχνίδι (Κάπφενμπεργκ – Λούστεναου για παράδειγμα). Αυτές οι τρεις θα ήταν αρκετές για υπερκέρδος στον τομέα «ανατροπές». Χάθηκε λοιπόν η ακολουθία. Με αποτέλεσμα να μετρήσουμε ένα 0 στα 34. Συνεπώς χάθηκαν 210 μονάδες εκεί.

Trixie, οιωνός καλής χρονιάς

Για άλλη μια χρονιά τα trixie (2-3 σύστημα) λειτούργησαν άψογα. Πάντα μια χρονιά που βγάζει συν σε trixie είναι επιτυχημένη. Αν δεν βγαίνουμε εκεί συν, τότε η χρονιά είναι χαμένη (αυτό λένε τα στατιστικά, η «παράδοση»). Τα trixie απέδωσαν ένα συν της τάξεως των 250 μονάδων. Αν κάποιος έπαιζε μονάχα trixie θα είχε ROI 127,81 %. Μου αρέσει αρκετά να ακολουθώ trixie, παρότι ζητάω ουσιαστικά 66,6% επιτυχία, όμως αυτό το 66,6% μου δίνει την δυνατότητα για ένα καλό υπερκέρδος, πάντα σε περίπτωση που 1 από τα 3 τρίξι μου, δίνουν μια δυάδα σε κέρδος. Πρακτικά αυτό σημαίνει από τις 9 σερί επιλογές, πρέπει να έχω 4 κερδισμένες για να ξέρω πως θα είμαι κερδισμένος διαχρονικά. Αν οι 3 από αυτές «πέσουν» σε ένα trixie, τότε το ποσοστό υπερκέρδους ανεβαίνει δραματικά.

Patent στο ίδιο επίπεδο με trixie

Τα πατέντ σε μεγάλο βαθμό «περικυκλώνει» το trixie. Νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Τρία μονά και μετά όλα μαζί trixie. Όλα τα τρίξι που μέτρησα παραπάνω ήταν και από πατέντ. Τώρα ως πατέντ (1-2-3 σύστημα) έχουμε ένα profιt της τάξεως των 315 μονάδων. Κάποιος που ακολούθησε μόνο Πατέντ, είχε ένα ROI στο 123%. Πιο «safe» επιλογή, αφού με ένα κερδισμένο, υπάρχει επιστροφή πονταρίσματος, φυσικά αφού έχουν μοιραστεί σωστά οι μονάδες στο ποντάρισμα. Η χασούρα όμως είναι μεγαλύτερη αν δεν επαληθευτεί καμία επιλογή.

Τρομερή ευστοχία στα yankee

Εξαιρετικά σπάνιο αυτό που συνέβη φέτος στα yankee. Σε όλη την χρονιά παίχτηκα ακριβώς έξι yankee. Χάθηκαν μόλις τα δύο ολοκληρωτικά. Τα 4 από τα 6 έδωσαν μεγάλες επιστροφές. Συνολικά είχαμε επιστροφές της τάξεως των 353 μονάδων. Για κάποιον που επέλεξε να ακολουθήσει αυτές τις τέσσερις φορές, μόνο στα yankee, παρουσίασε ROI 212 % (!).

Υπήρξαν και άλλα στατιστικά, όμως θα απαντηθούν μέσα από τις ερωτήσεις σας, για να μην διπλογράφω πράγματα. Αρκετές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, με μια στήλη που θα είναι απολύτως χορταστική και ευελπιστώ όχι τόσο μεγάλη για να σας κουράσει.

Πέραν του λάθους της ακολουθίας που έθεσα στην παράγραφο με τις ανατροπές, οφείλω να πω πως για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησα να ποντάρω Γερμανοαυστρίες, έφτασα τα σχεδόν 400 ματς σε ποντάρισμα εντός μίας χρονιάς. Αυτό είναι επίσης λάθος. Στην προκειμένη βγήκε σε καλό, θα μπορούσε όμως να κοστίσει αρκετά, αφού αυτό δείχνει πως δεν έδωσα βάρος στην επιλεκτικότητα. Από εκεί και πέρα υπήρξαν μικρότερα λάθη, που είχαν να κάνουν κυρίως με επιλογές, στις οποίες εγώ δεν ένιωθα απολύτως σίγουρος (ως προς την μελέτη), παρόλα αυτά πονταρίστηκαν. Θα προσπαθήσω αυτό να το μειώσω και να καταλήγω στο no bet, παρά να πετάω μονάδες σε σημεία που δεν με «γεμίζουν».

Αυτά για το δεύτερο σκέλος του απολογισμού. Στο 3ο και τελευταίος μέρος θα απαντήσω όλες σας τις ερωτήσεις από τα email και τα μηνύματα σε twitter και facebook που έλαβα. Είναι γύρω στα 35 μηνύματα συνολικά, θα τα συνοψίσω. Βεβαίως, μπορείτε ακόμα να στείλετε ό,τι μα ό,τι επιθυμείτε, στο οποίο μπορώ να απαντήσω (gkgrrhodes@hotmail.com). Τα λέμε σε μία από τις επόμενες ημέρες.