Site icon betmarket.gr

Αξιοζήλευτο το project της Μπράγκα

Το γκολ της Ισλανδίας στα… χασομέρια του αγώνα με την Αλβανία (ενώ έπαιζε με 10 παίκτες από πολύ νωρίς) ήταν ικανό να φέρει και ένα μικρό κέρδος στην στήλη της Τρίτης.

Ας αφήσουμε όμως όσα συνέβησαν πίσω μας, καθώς μπροστά μας έχουμε την επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Πόρτο – Μπράγκα

Εχουμε μιλήσει στο παρελθόν για τις σημαντικές απώλειες σε επίπεδο ρόστερ για την Πόρτο (Βιτίνια σε Π.Σ.Ζ, Φάμπιο Βιέρα σε Αρσεναλ – στα μέσα της σεζόν 2021/2022 ο Λ. Ντίαζ σε Λίβερπουλ).

Ποδοσφαιριστές που δεν αντικαταστάθηκαν επαρκώς όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν. Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ήρθε η βαριά εντός έδρας ήττα από την Κλαμπ Μπριζ με 0-4. Φυσικά και στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει δώσει αρκετά δικαιώματα (ήττα με 3-1 στη Ρίο Αβε, ισοπαλία με Εστορίλ).

Μυρίζει… μπαρούτι

Το κλίμα στους πρωταθλητές μυρίζει… μπαρούτι, καθώς οι πρόσφατες αποτυχίες έφεραν την αντίδραση των οπαδών. Οι οποίοι για πρώτη φορά αμφισβήτησαν και μάλιστα επιτέθηκαν με πέτρες στο αυτοκίνητο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει να σκέφτεται και τον κρίσιμο αγώνα με την Λεβερκούζεν που ακολουθεί την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

8 σερί νίκες, οι 7 με μηδέν παθητικό

Από την άλλη πλευρά, έχουμε την Μπράγκα η οποία μετά την ισοπαλία με 3-3 της πρεμιέρας κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετρά 8 (!) σερί νίκες σε όλους τους θεσμούς. Το εντυπωσιακό είναι ότι σε 7 απ’ αυτές δεν δέχτηκε γκολ!

Το project της Μπράγκα είναι αξιοζήλευτο, η ομάδα δουλεύει σε υψηλά πρότυπα με τον Κάρλος Καρβαχάλ να θέτει τις βάσεις και τον Αρτούρ Ζορζ να συνεχίζει και να εξελίσσει το εκπληκτικό έργο του. Γεμάτη αυτοπεποίθηση, την ψυχολογία στα ύψη και δηλώσεις του τύπου: «Πάμε στο Ο’Πόρτο για τη νίκη» ταξιδεύει σήμερα. Θετική αύρα η οποία προκύπτει και από το ότι της έχει πάρει τον… αέρα το τελευταίο διάστημα: 2-2-1).

Το «διπλό» και τα σουτ στο τέρμα

Δεν αμφισβητεί κανείς το γεγονός πως η Πόρτο είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και μία μεγάλη ομάδα και σε τέτοιες περιπτώσεις… καιροφυλαχτεί η αντίδραση.

Βάσει όλων των παραπάνω, το «διπλό» στο 4.20 με «2+νίκησες» της Stoiximan.gr εμπεριέχει αξία (ανώτερη τιμή του το 4.50 της Fonbet – όμως επιλέγω την πρώιμη πληρωμή). Όπως, αντίστοιχα και η διπλή ευκαιρία σε απόδοση 2.10 στην Betsson.

Η Μπράγκα είναι ομάδα που σουτάρει αρκετά, σε πολλά φετινά παιχνίδια της έφτασε διπλάσιο αριθμό σουτ στον τέρμα. Συγκεκριμένα: (10 Βιζέλα, 11 Ρίο Αβε, 10 Αρούκα, 10 Μαρίτιμο  & 9 με Φαμαλικάο και 7 με Σπόρτινγκ). Μόνο στο ντέρμπι μίσους με την Γκιμαράες είχε λιγότερο από τέσσερα.

Η Πόρτο – όπως ανέφερα – δίνει δικαιώματα αμυντικά και ενδεχομένως να προσφέρει ευκαιρίες στην ομάδα του Αρτούρ Ζορζ. Το over3.5 σουτ στο τέρμα σε απόδοση 2.55 στην Fonbet.

Το παιχνίδι μου:

Μονά:

ΠΟΡΤ1 – 30/9 – 23:15 – Πόρτο – Μπράγκα: 2 (4.20) με 10 μονάδες 2+νίκησες  Stoiximan.gr

ΠΟΡΤ1 – 30/9 – 23:15 – Πόρτο – Μπράγκα: over3.5 σουτ στο τέρμα Μπράγκα (2.55) με 20 μονάδες Fonbet