Site icon betmarket.gr

Γερμανικό «2», Γαλλικό combo

Germanos: Παρότι μικρός ο Φλεβάρης, έχει πέντε ολόκληρα Σαββατοκύριακα με μπάλα, κάτι που δεν είχε ο Ιανουάριος, κάτι που δεν θα έχει ο Μάρτιος. Τρομερό ημερολογιακά, κι όμως…!

Journalist: Ευχαριστούμε αγαπητό μας ημερολόγιο. Ασε τώρα τα παιδιά να μιλήσουν για την καψούρα μου τη Σούπερ Λιγκ. Αυτή, που για να ξέρετε, είναι στις +17 μονάδες φέτος στα πονταρίσματα από αυτή εδώ τη στήλη. Η χασούρα έρχεται από Ιταλούς και Αγγλους.

Ελλάδα

Prosv: Mας πλήρωσε η Σούπερ Λιγκ την περασμένη εβδομάδα, αλλά τώρα δεν βλέπω κάτι δυνατό. Ισως δούμε υψηλό σκορ στην Τούμπα. Ο Φερέιρα σταμάτησε να παίζει με την ντουλάπα τον Εσιτί μπροστά στα στόπερ. Αν δούμε ξανά τέτοια ενδεκάδα, εύκολα θα έχει γκολ το ματς με τον ΟΦΗ.

Ivic: Μ’ αρέσει πολύ ο Παναιτωλικός όσο μένει σε αποδόσεις κοντά στο 1.90. Σημαντική η ενίσχυσή του, το παιχνίδι με τον Βόλο είναι ιδιαίτερα κομβικό και πιστεύω πως θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει, ωστόσο δεν μπορεί να γίνει κουβέντα για το 1.14 του άσου (εσείς οι τοκογλύφοι το ξέρετε έτσι; Αγρίνιο-Τούμπα ένα τσιγάρο δρόμος). Επίσης, στο παιχνίδι της Τούμπας το over 5 κόρνερ στο α’ ημίχρονο προσφέρεται στο 3.20. Με τη λογική ότι ο ΠΑΟΚ βγάζει αρκετά κόρνερ εντός έδρας.

Αγγλία

Prosv: Στην Πρέμιερ Λιγκ έκαναν πρόσληψη  υπάλληλο από το Ελληνικό Υπουργείο Αμυνας και τους πρότεινε για να ξεκουραστούν να κάνουν τα γκρουπάκια του Ελληνικού στρατού. Οι μισοί θα φύγουν τις πρώτες 15 μέρες και οι άλλοι μισοί τις επόμενες. Χαμός έγινε με το ποιος θα βγει του Αγίου Βαλεντίνου!

Ivic: Μάλιστα, φήμες λένε πως έπεσαν… φυλακές γι’ αυτούς που έβαλαν μέσο (όπως εγώ όταν υπηρετούσα πριν λίγο καιρό) ώστε να είναι έξω του Αγίου Βαλεντίνου. Δύσκολο να είσαι φαντάρος, εεεε.. ποδοσφαιριστής ήθελα να πω!

Journalist: Καλώ πίσω τον Γερμανό, γιατί αρχίσατε να ξεφεύγετε οι δύο σας. Αφήστε που δεν δώσατε ούτε ένα σημείο από τέσσερα ολάκερα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Γερμανία

Germanos: Στη Γερμανία είναι μια κρίσιμη αγωνιστική για πολλές ομάδες. Μια από αυτές είναι και η Βέρντερ Βρέμης, που θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ουνιόν εντός έδρας. Ο άσος πληρώνει 2.00 και μετά την τεράστια νίκη επί της Ντόρτμουντ στο Κύπελλο, θεωρώ πως έχει νόημα να πάμε με τα «ψάρια». Μια μικρή έκπληξη περιμένω στο Βερολίνο, με τη Χέρτα να υποδέχεται τη Μάινς. Κουρασμένη η Χέρτα με 120 λεπτά στην πλάτη της, ενώ η Μάινς είναι ξεκούραστη και με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Μπάγερν.

Prosv: Εγώ μια έμπνευση για τη Μάινς είχα, αλλά ο άλλος μελετά 400 ώρες την εβδομάδα Γερμανία και επιχειρηματολογεί για το ίδιο ματς. Τελικά έμπνευση είναι ή όντως έχει λογική;

Ivic: Θα δοκιμάσω την τύχη μου με το goal/goal ημιχρόνου στο Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ. Στο 3.25 δεν το λες και άσχημο. Επίσης, μου έχει καρφωθεί πως θα κάνει γκέλα η ομάδα του Γερμανού. Ντέρμπι του Ρήνου, η Κολωνία πέρα από το Βατερλώ στο Ντόρτμουντ, τα έχει πάει αρκετά καλά. Μέσα σε όλα και η απουσία του Πλεά (1ος σκόρερ) στην Γκλάντμπαχ. Το διπλό στο αγγίζει το 5.00.

Ισπανία

Ivic: Επιστροφή Σετιέν σε ένα γήπεδο που πέρασε δύο ωραία χρόνια. Τώρα, ως αντίπαλος θέλει μόνο νίκη για μην ανοίξει και άλλο η ψαλίδα από την 1η Ρεάλ Μαδρίτης. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν αρκετά γκολ.

Journalist: Εγώ φταίω που σε άφησα να μιλήσεις πρώτο. Ούτε το ματς δεν είπες!

Germanos: Σκεφτόμουν για αρκετή ώρα την κόντρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι φανερό ότι δεν πατάει καθόλου καλά. Δεν ξέρω γιατί, ίσως ο Σιμεόνε να θέλει την ομάδα του να φορμαριστεί στις επόμενες δύο εβδομάδες, για να είναι έτοιμη η ομάδα στα δύσκολα και συνεχόμενα ματς. Νομίζω το μομέντουμ της Γρανάδας είναι τέτοιο που αξίζει να βάλουμε κάποια «ψιλά» στο Χ2 της, κάτι που πληρώνει 2.75. Μιας και έχω μια έφεση στα υψηλά over της Ισπανίας φέτος, το over2 .5 της Σοσιεδάδ με την Μπιλμπάο στο 2,50 είναι αρκετά υψηλά στα μάτια μου, αφού μιλάμε για δύο ποιοτικές ομάδες στην επίθεση.

Prosv: Δυστυχώς οι εξαντλημένες Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο παίζουν μεταξύ τους θα πω εγώ. Η Μαγιόρκα έχει φάει 25 γκολ εκτός έδρας και ξέχασε πότε κράτησε τελευταία φορά το μηδέν μακριά από το νησί της. Η ανεβασμένη Εσπανιόλ έχει μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο. Βάλτε 1 & οver 1.5 για να πάει η τιμή πάνω από τις δύο μονάδες.

Ιταλία

Ivic: Από τις ελάχιστες φορές που δεν δίνει σημείο η Ιταλία.

Journalist: Θύμισέ μου να μην σου δώσω ξανά πρώτο τον λόγο.

Prosv: Ωραία μπάλα παίζει η Βερόνα, όπως συμφωνούν όλοι όσοι παρακολουθούν Ιταλικό ποδόσφαιρο. Ένα γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους θα το βάλει για να επιβεβαιώσει το g/g.

Germanos: «Must Win» παιχνίδι για την Τζένοα αυτό απέναντι στην παντελώς ντεφορμέ Κάλιαρι. Στο 2.40 πληρώνει η νίκη της ομάδας του Νίκολα, που μπορεί εκτός έδρας να παρουσιάζει κακό πρόσωπο, εντός έδρας όμως πάντα παλεύει τα παιχνίδια της. Προέρχεται και από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αταλάντα, κάτι που τονώνει το ηθικό. Στο ντέρμπι του Μιλάνου την Κυριακή δεν θα έδινα τόσο ψηλά τη Μίλαν, αφού και οι δύο ομάδες τρέχουν ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων. Κατά τα άλλα μία μέτρια αγωνιστική στους γείτονες Ιταλούς.

Γαλλία

Germanos: Μια αξιοπρεπέστατη ισοπαλία είναι το Μετς – Μπορντό, με τις δύο ομάδες να τρέχουν σχεδόν ίδια αποτελέσματα. Τρομερά μεγάλο το over2,5 στο Στρασβούργο – Ρεμς, over που αγγίζει το 2.75. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν αναλογιστεί κανείς πως το Στρασβούργο εντός έδρας μετράει πέντε σερί over2.5. Η επιθετική φόρμα της Νις σε συνδυασμό με την σταθερά επιθετική νοοτροπία της Νιμ, νομίζω πως μας οδηγεί στο over2.5 του 2.00, μια αξιοπρεπή απόδοση. Έτυχε να δω Νις στο προηγούμενο παιχνίδι και είναι εμφανέστατο ότι η ομάδα ρολάρει επιθετικά. Κατά τα άλλα πιστεύω πως

Prosv: Εκανε δύο νίκες η Νιμ στα εντός έδρας και αυτό είναι το ταβάνι της, για να το πω απλά. Στη Νίκαια θα χάσει εύκολα από τη Νις. Ασος διπλασιασμού, μια χαρά μου φαίνεται.  Και ακόμη ψηλότερα με combo bet με τα γκολ, που είπε ο από πάνω!

Journalist: Ο από πάνω σου μας έδωσε όλη τη Γαλλία. Πάλι καλά που τον σταματήσαμε γιατί θα έφτανε μέχρι Δ’ Εθνική.

Ivic: Είδα την Λυών μεσοβδόμαδα κόντρα στην Αμιάν και μου φάνηκε πολύ κουρασμένη. Λογικο, καθώς παίζει σερί αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (μεσοβδόμαδα) εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μάλιστα, την ερχόμενη είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (Κύπελλο). Το 1 & over 3.5 διπλασιάζει. Τέλος, η δυνατή εντός έδρας Μονπελιέ μπορεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ντεφορμέ Σεντ Ετιέν.

Μονά

8/2  16:30 Χέρτα Βερ. – Μάιντζ 2 (3.77– Goalbet) επί 2.7 μονάδες

8/2  21:00 Νις-Νιμ 1 & Οver 1.5 (2.44 – Betshop) επί 4.1 μονάδες

Αρχική Κάβα: 0 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: -26.37 μονάδες

Επιστροφές περασμένης στήλης: 10,34 μονάδες

Σημερινό υπόλοιπο: -16.03 μονάδες

ROI Στήλης: 88.98%

Ανοιχτό ποντάρισμα: 6.8 μονάδες