Site icon betmarket.gr

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Ποντάροντας στη δύναμη της έδρας

Φτάσαμε στην τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου ξεχωρίζουν τα μεγάλο ματς σε «Σαν Σίρο» (Μίλαν-Τσέλσι) και Παρίσι (Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα). Προβληματίζει η Γιουβέντους με τη γενικότερη φετινή της εικόνα και απόψε έχει επικίνδυνη έξοδο στο Ισραήλ, όπου αντιμετωπίζει τη φιλόδοξη Μακάμπι Χάιφα.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Κοπεγχάγη

  • ΗΙΗΙΝ
36%
18:45

Μάντσεστερ Σίτι

  • ΗΙΝΙΙ
48%
Στατιστικά

*Η Κοπεγχάγη απέτυχε να σκοράρει στους 4 τελευταίους αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*Έχουν συναντηθεί συνολικά 3 φορές, με τη Μάντσεστερ Σίτι να πετυχαίνει σε όλες τουλάχιστον 2 τέρματα.

Φάνηκε η τρομερή διαφορά ποιότητας και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι την προηγούμενη βδομάδα, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι έστησε… πάρτι επικρατώντας με 5-0 στο «Έτιχαντ». Δεν περιμένουμε να αλλάξουν πολλά απόψε, ξεκάθαρο φαβορί του ματς οι «Πολίτες», με τη νίκη τους να προσφέρεται στο χαμηλό αλλά σωστό 1,15 της Interwetten. Να τονίσουμε εδώ πως ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγές ο Γκουαρντιόλα, αφού ακολουθεί η σημαντική αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα.

Σε ειδικά στοιχήματα αξίζει να κοιτάξουμε το ενδεχόμενο να κερδίσει και τα δύο ημίχρονα η Σίτι. Οποια ενδεκάδα και να επιλέξει ο Καταλανός τεχνικός, τα δύο ρόστερ φαντάζουν η μέρα με τη… νύχτα, ενώ είναι μία επιλογή που επιβεβαίωσε σε 2/3 αναμετρήσεις της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και «παίζεται» στο 1,93 από την Stoiximan.gr.

Σε σκόρερ δεν γίνεται (για ακόμα μία φορά) να μην αναφερθούμε στον Έρλιγκ Χάαλαντ, ο οποίος την περασμένη βδομάδα πέτυχε για 10η φορά 2 ή περισσότερα τέρματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μόλις σε 22(!) ματς! Το ενδεχόμενο να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης προσφέρεται στο 2,90 μέσω των ενισχυμένων αποδόσεων της Winmasters. Μοναδικό αρνητικό, το ενδεχόμενο να αποφασίσει ο Πεπ να τον ξεκουράσει.

Μακάμπι Χάιφα

  • ΙΝΗΝΗ
52%
18:45

Γιουβέντους

  • ΝΝΙΝΝ
90%
Στατιστικά

* Η Γιουβέντους έχει επιβεβαιώσει το Over 2,5 στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*Η Γιουβέντους έχει κερδίσει και στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Η Γιουβέντους επικράτησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 της Χάιφα την περασμένη βδομάδα, ενώ το Σάββατο ηττήθηκε από τη Μίλαν -των πολλών απουσιών- με 2-0, σε μία εμφάνιση που εκ νέου προβλημάτισε στο στρατόπεδο της. Οι Ισραηλινοί δεν είναι αμελητέα ποσότητα, το έδειξαν και απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, που παρά την εντός έδρας ήττα με 3-1, παρουσίασαν ένα αξιοζήλευτο πρόσωπο. Να αναφέρουμε εδώ ότι αντλούν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους από τον κόσμο τους και μπροστά σε αυτόν «τρέχουν» σερί 5-1-1. Έχει νόημα να κυνηγήσουμε την έκπληξη, αφού η «Γηραιά Κυρία» δίνει πατήματα στις εξόδους της (χωρίς εκτός έδρας τρίποντο φέτος, 0-2-3). Ο άσος προσφέρεται στο υψηλό 4,70 της Betshop.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Ματέου Λαόθ, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει «σφυρίξει» 8 αναμετρήσεις και έχει υποδείξει την άσπρη βούλα 4 φορές. Το ενδεχόμενο να το κάνει ακόμα μία προσφέρεται στο 3,15 από την Stoiximan.gr.

Μίλαν

  • ΝΗΝΙΝ
69%
21:00

Τσέλσι

  • ΗΝΗΙΝ
47%
Στατιστικά

*Η Μίλαν έχει κερδίσει μόλις από τους τελευταίους 11 αγώνες της απέναντι σε Αγγλικούς συλλόγους.

*Η Τσέλσι έχει κερδίσει τους 5 από τους 6 τελευταίους αγώνες της με αντίπαλο τους «Ροσονέρι» ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Η Μίλαν έχει «μαζέψει» αρκετές απουσίες (εκτός οι μεσοεπιθετικόι Σαλεμέικερς-Ντε Κειτέλαρε, ο στόπερ Κιάιερ και ο μπακ Καλάμπρια), γεγονός που κάνει τη ζωή της πιο δύσκολη. Βέβαια με την υπάρχουσα κατάσταση έχει παρουσιάσει δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα απέναντι σε Τσέλσι και Γιουβέντους. Με τους «Μπλε» ήταν κακή, γνωρίζοντας εύκολα την ήττα (3-0), αλλά με τη «Γιούβε» έβγαλε… τσαγανό και επικράτησε με 2-0. Η Τσέλσι αρχίζει να βρίσκει το χαμένο της… εαυτό με τον Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο της, αφού έρχεται από τρεις σερί νίκες, οι οποίες συνοδεύτηκαν από εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αναφορικά με το καθαρό σημείο δεν βγαίνει εύκολα άκρη, καθώς δεν γνωρίζουμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσουν οι «Ροσονέρι». Σε ειδικά στοιχήματα μπορούμε να κοιτάξουμε προς τις κάρτες, αφού στο πρώτο μεταξύ τους ματς έγιναν 29 συνολικά φάουλ και 5 παίκτες «κιτρινίστηκαν». Με το «Σαν Σίρο» να φλέγεται δεν θέλει πολύ να ανέβουν οι παλμοί και να αγριέψει… το παιχνίδι. Το Over 4,5 κίτρινες κάρτες προσφέρεται στο 1,90 από την Stoiximan.gr.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

  • ΝΝΝΙΗ
75%
21:00

Red Bull Σάλτσμπουργκ

  • ΝΙΝΙΗ
64%
Στατιστικά

*Η Σάλτσμπουργκ μετρά 6 under 2,5 στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

* Η Σάλτσμπουργκ έχει κερδίσει 3 από τους 7 πιο πρόσφατους αγώνες της.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ το πάλεψε στην πρώτη μεταξύ τους σύγκρουση αλλά ηττήθηκε με 1-0. Εντός έδρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και διατηρεί αήττητο σερί 11 αναμετρήσεων, μάλιστα μετρώντας 8 σερί νίκες. Η Σάλτσμπουργκ έχει αρκετές αδυναμίες αμυντικά (5/7 δέχτηκε γκολ), οι οποίες αν κάνουν την εμφάνιση τους στην Κροατία τότε δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι από το ματς. Ο άσος στο 2,79 της Betsson αποτελεί μία ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Σαχτάρ Ντόνετσκ

  • ΝΝΝΙΗ
75%
21:00

Ρεάλ Μαδρίτης

  • ΝΝΝΝΝ
100%
Στατιστικά

*Διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο της Πολωνίας (Βαρσοβία).

* Τελευταία φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε στη Βαρσοβία ήταν την σεζόν 2016/2017 με αντίπαλο τη Λέγκια, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 3-3 και τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει.

Η Σαχτάρ πραγματοποίησε -για ακόμα μία φορά- καλή εμφάνιση, παρά την ήττα της στο «Μπερναμπέου» από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1). Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει το… χαβά της, αφού έχει κερδίσει τα 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της. Βέβαια να αναφέρουμε εδώ ότι ακολουθεί το «Κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα, οπότε είναι αρκετά πιθανό το ροτέισον από τον τεχνικό Ανσελότι. Γεγονός που μας απωθεί από το να εμπλακούμε με το καθαρό σημείο.

Στα γκολ μπορεί να γίνει σοβαρότερη κουβέντα, καθώς οι Ουκρανοί αγωνίζονται με άγνοια κινδύνου και έχουν την ποιότητα να πετύχουν ένα γκολ. Από την άλλη ότι ενδεκάδα και να παρατάξει ο Ανσελότι, πολύ δύσκολα δεν θα σκοράρει η «Βασίλισσα». Το goal/goal προσφέρεται στο 1,80 από τη Betshop.

Σέλτικ

  • ΝΝΗΙΝ
71%
21:00

Λειψία

  • ΝΗΗΝΝ
58%
Στατιστικά

* Η Λειψία έχει ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια της στη «Γλασκώβη», 2-1 από την Σέλτικ στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την σεζόν 18/19 και 3-1 από τη Ρέιντζερς στα ημιτελικά του ίδιου θεσμού πέρσι.

*Η Σέλτικ δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανέναν από τους 6 τελευταίους αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σέλτικ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στη Γερμανία και απέναντι σε έναν αντίπαλο με την ποιότητα της Λειψίας το πλήρωσε (ήττα με 3-1). Το παιχνίδι στη «Γλασκώβη» θα είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς το σύνολο του Ποστέκογλου εντός έδρας δεν χαρίζει… κάστανο, αφού μετρά 4 νίκες σε 5 ματς και μοναδική ήττα είναι αυτή από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «Τάυροι» χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους μακριά από το σπίτι τους, μάλιστα έχουν ηττηθεί σε 3/4 πιο πρόσφατα ματς τους.

Λαμβάνοντας υπόψη μας τα παραπάνω, ο άσος του 3,00 στη Winmasters έχει περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης από όσες μαρτυρά η απόδοση.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

  • ΗΙΝΝΗ
49%
21:00

Σεβίλλη

  • ΝΙΗΗΙ
43%
Στατιστικά

*Η Ντόρτμουντ δεν έχει κερδίσει εντός έδρας τη Σεβίλλη στις δύο πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους (0-1-1).

*Η Σεβίλλη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει 10 από τους 11 τελευταίους αγώνες της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, μετά τη νίκη με 4-1 απέναντι στη Σεβίλλη απέσπασε ισοπαλία από την Μπάγερν Μονάχου σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με 2-0! Στην αντίπερα όχθη, η Σεβίλλη μπορεί να μπήκε στην εποχή του Σαμπάολι, αλλά η εμφάνιση της απέναντι στην Μπιλμπάο ήταν αρκετά μέτρια (1-1). Απόλυτα φυσιολογικό όλο αυτό που συμβαίνει, καθώς ο Αργεντίνος τεχνικός δεν είναι… μάγος για να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη της διοίκησης μέσα σε λίγες μέρες (το καλοκαίρι αποχώρησαν οι κομβικοί αμυντικοί Κουντέ-Κάρλος και η διοίκηση δεν προχώρησε σε μεταγραφές).

Όσον αφορά το καθαρό σημείο, σωστά ο άσος προσφέρεται στο χαμηλό 1,53 της Bet365. Αξίζει όμως να στραφούμε σε ειδικά στοιχήματα και πιο συγκεκριμένα σε τελικές προς την εστία, αφού η Ντόρτμουντ έχει «ταρίφα» τις 6 (4/4 μετρά) και η αμυντική συμπεριφορά των Ανδαλουσιανών είναι επιεικώς απαράδεκτη. Το Over 5,5 τελικές στην εστία για τη γηπεδούχο ομάδα «παίζεται» στο 1,75 από τη Novibet.

Παρί Σεν Ζερμέν

  • ΝΙΝΝΗ
73%
21:00

Μπενφίκα

  • ΙΙΙΝΝ
67%
Στατιστικά

*Η Μπενφίκα δεν έχει κερδίσει σε πέντε επισκέψεις της στο Παρίσι (0-2-3).

*Η Μπενφίκα είναι αήττητη στους 8 τελευταίους αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ένα γεμάτο ματς στο «Ντα Λουζ» οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αν και αμφότερες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο της νίκης.  Το σύνολο του Γκαλτιέ προβλημάτισε στο 0-0 με τη Ρεμς για το πρωτάθλημα, ενώ ο Μέσι ένιωσε ενοχλήσεις και δεν θα αγωνιστεί απόψε. Η Μπενφίκα παραμένει αήττητη για 16 σερί παιχνίδια και οι υψηλές αποδόσεις την αδικούν (φτάνει το 7,50 η νίκη της στη Winmasters). Παρόλα αυτά, η αμυντική της εικόνα (δέχτηκε 44 τελικές στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της) βάζει… φρένο στις σκέψεις μας για το διπλό.

Σε ειδικά στοιχήματα, ο Νευμάρ διανύει μία από τις παραγωγικότερες σεζόν της καριέρας του, αφού σε 14 αγώνες έχει πετύχει 11 γκολ και έχει μοιράσει 9 ασίστ. Το ενδεχόμενο να τις κάνει 10 βρίσκεται στο 1,75 από τη Novibet.

Betmarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
11/10, 19:45Μακάμπι Χάιφα – Γιουβέντους1 @4.701
11/10, 22:00Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ1 @2.791
11/10, 22:00Σέλτικ – Λειψία1 @3.001
11/10, 22:00Ντόρτμουντ – ΣεβίλληOver 5,5 σουτ στην εστία για τη γηπεδούχο ομάδα @1.752
Κάβα Πρωταθλήματος--0,49ROI98.40%

Επιμέλεια Κωνσταντίνος Διακαναστάσης