Site icon betmarket.gr

Γαλλικό σενάριο απόδοσης 4.40

Εχθές η στήλη δεν εμπεριείχε προγνωστικά, περισσότερο θέλησα να σας ενημερώσω για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Επειδή, όπως σας είπα την Πέμπτη θα είναι η τελευταία μου στήλη για τον Μάιο, θα προσπαθήσω να σας γνωστοποιήσω όλα τα στοιχήματα που θα παίξω και αφορούν το Σαββατοκύριακο.

Στο twitter εχθές ποστάρισα τον συνδυασμό που ρίχνει την Μπρεστ και θεωρώ αρκετά πιθανό στη Γαλλία. Εχθές βρισκόταν στο 5+, σήμερα με λίγο σκόντο στο @4.40. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Στο Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι θα συμφωνήσω με την επιλογή του goal/goal ως σημείο της ημέρας.

Η ομάδα του Πεπ χαλάρωσε αρκετά μετά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, όπως φάνηκε στο Νιούκασλ ενώ προέρχεται από 4 goal/goal στα 5 τελευταία της παιχνίδια.

Η Μπράιτον, από την άλλη πλευρά, τέτοια παιχνίδια τα θεωρεί… πρόκληση, ενώ όπως είδαμε δεν χαρίστηκε στην Γουέστ Χαμ παλεύοντας μέχρι το τέλος.

Το 1.97 της Betshop αποτελεί μια καλή τιμή για τις ισχύουσες συνθήκες της αναμέτρησης.

Προγνωστικά Ιταλίας

Η Τορίνο θα χρωστά την παραμονή της (αν τελικά τα καταφέρει) στην Κροτόνε, καθώς η τελευταία ισοφάρισε την Μπενεβέντο την Κυριακή παρότι υποβιβασμένη, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η Τορίνο να χρειάζεται μόλις έναν πόντο για να σωθεί.

Βέβαια, η κατάσταση στην ομάδα από το Τορίνο δεν είναι καθόλου καλή, με την άμυνά της να δέχεται 7 τέρματα στα 2 τελευταία της παιχνίδια.

Η Λάτσιο θα αγωνιστεί με αλλαγές αλλά δεν θα χαριστεί, καθώς στην μέση είναι και τα αδέρφια Ιντσάκι. Βέβαια, κανείς σοβαρός προπονητής δεν ζητάει από τους παίκτες του να παίξουν για τον… αδερφό του, αλλά κάποιες φορές δεν χρειάζεται καν να το… πει.

Θα αποφύγω το pre-game ποντάρισμα, καλύτερα να το παρακολουθήσουμε στο live.

Προγνωστικά Βελγίου

Την Κυριακή η μία από τις δύο δυάδες που επιβεβαιώθηκαν είχαν απαρτιζόταν από την Μαλίν.

Η ομάδα από την Αμβέρσα κάνει εκπληκτικά πλέι οφ, με διαδοχικές νίκες έχοντας σε τρελή φόρμα τους επιθετικούς της.

Τώρα, ταξιδεύει στην έδρα της ντεφορμέ και αδιάφορης Οστάνδης και μας προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.

Θεωρώ πως θα πέσει ακόμα περισσότερο, οπότε θα μπω στην διαδικασία να ποντάρω από σήμερα, στο ασιατικό 0.0 στο 1.95 του Stoiximan.

Ligue1: Το σενάριο που ρίχνει στα μπαράζ την Μπρεστ

Τελευταία αγωνιστική στο Γαλλικό πρωτάθλημα την  Κυριακή 23 Μαΐου.

Η Λιλ με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, με την Παρί Σεν Ζερμέν να περιμένει καρτερικά ένα στραβοπάτημά της ευρισκόμενη μόλις 1 πόντο πίσω της.

Πέρα από τον τίτλο, η Παρί θέλει να διατηρήσει και την 2η θέση, έτσι θεωρώ πως ακόμα και αν κερδίζει νωρίς η Λιλ δεν θα απογοητευτεί και θα επικρατήσει της Μπρεστ.

Ένα τέτοιο σενάριο, ενισχύει την σκέψη για την ισοπαλία στο Στρασβούργο – Λοριάν καθώς διατηρεί αμφότερες στην κατηγορία. Γι’ αυτό, άλλωστε, η ισοπαλία άνοιξε στο 2.60 και πλέον παίζει σε τιμές διπλασιασμού.

Επειτα, η Ναντ που είναι σε καλή φόρμα θέλει μόνο νίκη κόντρα στην αδιάφορη Μονπελιέ του Ζακαριάν. Ο τελευταίος έχει αφήσει το στίγμα του στην Ναντ ως παίκτης και προπονητής της στο παρελθόν.

Αρα, το σενάριο που θέλει την Μπρεστ να πέφτει στα μπαράζ είναι το εξής: Νίκη Παρί, ισοπαλία στο Στρασβούργο – Λοριάν και νίκη Ναντ. Αυτό το παρολί προσφέρεται στο @4.40 από τον Stoiximan.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

18/5 – 21:00 – Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι: goal/goal (1.97) με 10 μονάδες Betshop

19/5 – 19:30 – Οστάνδη – Μαλίν: 2 (0.0) 1.93 με 15 μονάδες Stoiximan.gr

Παρολί Stoiximan.gr:

23/05 – 22:00 – Στρασβούργο – Λοριάν: Χ

23/05 – 22:00 – Μπρεστ – Παρί Σ. Ζ: 2

23/05 – 22:00 – Ναντ – Μονπελιέ: 1

Στο παρολί απόδοσης 4.40 ποντάρισμα 25 μονάδων