Site icon betmarket.gr

Κόντρα στις… καταιγίδες

Καλημέρα και καλό Σ/Κ φίλοι! Η Πόλτεν χτες «ξεπάστρεψε» την Αούστρια σε χρόνο dt, μη αφήνοντας περιθώρια να πιστέψουμε στην ανατροπή. Ανοιχτή για σήμερα η άλλη ανατροπή, όπου ευελπιστώ να έχουμε καλύτερες τύχες. Κατά τα άλλα πολύ καλά αποφάσισα χτες να μην παίξω σημεία. Το Σ/Κ χαρακτηρίζεται πάντως δύσκολο όσον αφορά τη συλλογή σημείων.

Ιδιαίτερη αγωνιστική, καθώς ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική στην Ευρώπη και αρκετές ομάδες είναι στο limit τους. Να θυμίσω πως πέραν της ερχόμενης εβδομάδας που ακολουθεί Ευρώπη, έχουμε και την παράλλη εβδομάδα όπου ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική.

Bundesliga – Νέος «αέρας» με Ράις

Τι λείπει;

Στατιστικά στοιχεία:

Ξεκινάω με το ότι Λειψία, Μπάγερν και Ουνιόν δεν έχουν ακόμα ήττα εντός έδρας φέτος. Πότε θα σπάσει αυτό το στατιστικό και αν θα σπάσει, θα φανεί. Δυστυχώς η Γκλάντμπαχ έχει πολλές απουσίες ενόψει Βερολίνου, συν του ότι εκτός έδρας τα «πουλάρια» παρότι κάνουν καλές εμφανίσεις δεν μπορούν να πάρουν το τρίποντο. Απορρίπτω λοιπόν το διπλό.

Στο Μόναχο η Μπάγερν αντιμετωπίζει την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της Μπουντεσλίγκα, τη Μάινς. Το διπλό από 11,00 έχει πλέον φτάσει στο 9,50. Είμαι αρκετά διστακτικός, όχι εξαιτίας της Μάινς, αλλά εξαιτίας της Μπάγερν, που πάλι βγάζει σοβαρότητα. Προφανώς και η Μπάγερν είναι αδιάφορη πλέον στην Ευρώπη και όλη της την προσοχή θα την αφιερώσει στην Μπουντεσλίγκα μέχρι το Μουντιάλ. Να θυμίσω πως ο Μπο Σβένσον (προπονητής της Μάινς) έχει θετική παράδοση απέναντι στην Μπάγερν, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής. Να τονίσω επίσης ότι η Μπάγερν παίζει χωρίς Νόιερ και Μούελερ για άλλο ένα ματς. Επίσης, σημειωτέον πως η Μάινς έχει δύο σερί ανατροπές εις βάρος της στο Αλιάνς Αρίνα.

Στο παιχνίδι της Λειψίας με τη Λεβερκούζεν σημείωσα άσο μαζί με γκολ/γκολ στο 3,00. Αυτό μου βγαίνει κοιτώντας το ματς με την πρώτη ματιά. Όμως τόσο σίγουρος για τον άσο δεν είμαι πλέον, αφού η Λεβερκούζεν δείχνει να έρχεται με αυτοπεποίθηση μετά το αποτέλεσμα στη Μαδρίτη. Στρέφομαι λοιπόν πιο πολύ στο γκολ/γκολ ημιχρόνου του 3,75. Στα ειδικά «βλέπω» τον Φριμπόνγκ να σκοράρει (5,50), όντας σε φόρμα.

Περνάω στα Κυριακάτικα παιχνίδια, όπου η Σάλκε υποδέχεται την Φράιμπουργκ. Στο Γκελζενκίρχεν έχουν νέο προπονητή που ακούει στο όνομα Τόμας Ράις. Ο Ράις ήταν προπονητής της Μπόχουμ μέχρι τον Σεπτέμβρη όπου απολύθηκε. Ένας προπονητής που ξέρει πώς να συσπειρώνει παίκτες και να φτιάχνει σύνολα δεμένα. Η Φράιμπουργκ βρίσκεται σε εμφανές ντεφορμάρισμα, το οποίο έχει ξεκινήσει από το ματς με την Μπάγερν. Κακή εμφάνιση στο Μόναχο, κακή απέναντι στην Πάουλι για το Κύπελλο, κακή απέναντι στη Βέρντερ, κακή απέναντι στον Ολυμπιακό. Αρχίζουν και γίνονται δύσκολες οι ανάσες για τους παίκτες του Στράιχ, ο οποίος μάλιστα την Πέμπτη χρησιμοποίησε βασικούς. Θα πάω με τον «αέρα» του νέου προπονητή, καθώς περιμένω μια ομάδα που σίγουρα θα τρέξει πάρα πολύ στον αγωνιστικό χώρο, θα παλέψει και θα αφήσει την ψυχή της στο Βέλτινς Αρίνα. Άσος στο 4,00.

Στο βραδινό παιχνίδι για όσους αναζητάνε φαβορί του 2,15, η Χόφενχαϊμ είναι ένα από αυτά. Η Κολωνία είχε σχεδόν 48 ώρες να ξεκουραστεί για αυτό το ματς. Έπρεπε να γυρίσει από την Τσεχία, να ξεκουραστεί σήμερα, κάνοντας αποθεραπεία και την Κυριακή με μια πρωινή αποθεραπεία πάλι να προετοιμαστεί για τη Χόφενχαϊμ. Όλα λοιπόν εναντίων της Κολωνίας για το συγκεκριμένο ματς. Το ακόμα πιο δύσκολο για την Κολωνία είναι ότι παίζει «τελικό» για το ευρωπαϊκό της μέλλον την Πέμπτη απέναντι στη Νις.

Zweite Liga – Το μομέντουμ των «Φράγκων»

Τι λέιπει;

Στατιστικά στοιχεία:

Στη δεύτερη κατηγορία το μοναδικό σημείο που κύκλωσα ήταν το διπλό της Νυρεμβέργης στην έδρα της Λάουτερν. Οι «Φράγκοι» από την έλευση του Βάιντσιρλ και έπειτα δείχνουν να έχουν βρει ισορροπία στο παιχνίδι τους. Παρατάσσονται πολύ μαζεμένοι, κοιτάνε να κρατάνε το μηδέν και έπειτα προσπαθούν μέσω αντεπιθέσεων να γίνονται απειλητικοί. Σε μια έδρα όπου κατάφερε να περάσει η Ρέγκενσμπουργκ, θεωρώ το 3,25 του διπλού της Νυρεμβέργης καλό, μια ομάδα που έχει παράδοση εκεί μέσα και βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Κατά τα άλλα έχω τρία παιχνίδια με πολύ καλό potential για γκολ. Χρονικά το πρώτο είναι το Κιλ – Φορτούνα, με την Κιλ να έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, ενώ η Φορτούνα δείχνει να έχει βρει εκ νέου ρυθμό. Στο 4,00 το γκολ/γκολ ημιχρόνου. Στο βραδινό παιχνίδι μεταξύ Πάουλι και Φορτούνα θεωρώ ότι θα δούμε γκολ. Βέβαια εδώ τίθεται το ερώτημα αν η Πάουλι ανοιχτεί θα υπάρξει πρόβλημα. Το φρόνιμο είναι να δούμε πως θα παραταχθεί, καθώς κάτι μου λέει πως το πρώτο πράγμα που θα θελήσει να πετύχει η Πάουλι είναι να κρατήσει το μηδέν πίσω.

Τέλος, κόντρα σε κάθε λογική, μου αρέσει το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Σαντχάουζεν με την Μπράουνσβαϊκ. Γνωστό ότι η Σαντχάουζεν είναι ομάδα «αντιποδοσφαίρου», θεωρώ όμως ότι η αδυναμία της να αμυνθεί εδώ και πολλούς αγώνες, οδηγεί το παιχνίδι σε υψηλό σκορ. Ακόμα και το απλό over2,5 είναι outsider στο 2,00, ενώ το απλό γκολ/γκολ πληρώνει 1,80. Φυσικά αυτά όλα ανεβάζουν την τιμή του γκολ/γκολ ημιχρόνου, που το βρίσκουμε στο 5,00.

Dritte Liga – Γκολ στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Τι λείπει;

Στατιστικά στοιχεία:

Στην Dritte Liga υπάρχουν δύο παιχνίδια που κράτησα για γκολ. Το πρώτο είναι το Ντόρτμουντ ΙΙ – Βερλ, με τις δύο ομάδες να έχουν βρει ρυθμό επιθετικά. Ειδικά η Ντόρτμουντ ΙΙ έχει βελτιωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και δείχνει ικανή πλέον να σκοράρει από 2 μέχρι 3 γκολ ανά παιχνίδι. Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Στο Κυριακάτικο παιχνίδι έχω σημειώσει το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Φράιμπουργκ ΙΙ με την Όλντενμπουργκ, επίσης δύο ομάδες που παρότι είναι εκ φύσεως αμυντικές, δείχνουν να έχουν επιθετικό οίστρο το τελευταίο διάστημα.

Αυστρία – Κοντράροντας τις δύο «καταιγίδες»

Τι λείπει;

Στατιστικά στοιχεία:

Στην Αυστρία η Στουρμ Γκρατς έρχεται από δύο σερί απαιτητικά παιχνίδια, ένα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ (0-0) και ένα κόντρα στην Φέγιερνορντ (νίκη 1-0). Μπροστά της έχει ένα μεγάλο ματς για την Ευρώπη, που θα κρίνει το μέλλον της. Δίψα υπάρχει για ευρωπαϊκή διάκριση, επομένως δεν θα μου φανεί περίεργο αν δούμε ροτέισον, αφού το πρωτάθλημα έχει έτσι και αλλιώς πλέι οφ, με τους βαθμούς να μοιράζονται δια του 2. Η Ριντ έχει μια αξιοπρεπέστατη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια και το 6,50 την αδικεί αρκετά.

Από γκολ δεν γίνεται να μην μπει στο παιχνίδι μου το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Λίντσερ με τη ΒΑΚ. Στο 3,75 το γκολ/γκολ ημιχρόνου. Η ΒΑΚ είναι η πιο «ροντέο» ομάδα του πρωταθλήματος, έχει τρομερή επίθεση και κακή άμυνα. Κάθε παιχνίδι της είναι γιορτή των γκολ. Από την άλλη η Λίντσερ είναι επίσης ομάδα που δεν θα πει όχι σε γρήγορο ρυθμό.

Στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας υπάρχουν δύο παιχνίδια που με «συγκίνησαν» στοιχηματικά. Το πρώτο είναι το διπλό της Κάπφενμπεργκ στην έδρα της Στουρμ Γκρατς ΙΙ. Δεν νοείται να δίνεται 8,00 απόδοση στην Κάπφενμπεργκ, όσον «μπάζο» και να είναι η συγκεκριμένη ομάδα. Ναι, είναι τελευταία και καταϊδρωμένη, όμως οι δύο τελευταίες εμφανίσεις της εμένα μου άρεσαν. Πήρε ισοπαλία στην έδρα της ΦΑΚ και έχασε παίζοντας στα ίσα απέναντι στην Μπλάου Βάις, την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτήν την στιγμή. Ταβάνι στο 4,00 θα έδινα το διπλό. Διπλή τιμή μου δίνει ο Μπουκ, επομένως why not.

Εξαιρετικά υψηλό (4,00) το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο Μπλάου Βάις – Λιφερίνγκ. Δύο ομάδες με «φωτιά» επιθέσεις, δεν γίνεται να πληρώνουν τόσο για να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. Στατιστικά και ποδοσφαιρικά λοιπόν υπάρχει αξία στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτά λοιπόν για σήμερα και αύριο. Αρκετές επιλογές, 1.400 λέξεις ανάλυση. Διαλέγετε και παίρνετε. Καλή τύχη να έχουμε, την στοιχειώδη τύχη τουλάχιστον!

Το παιχνίδι μου

1) Μονά – Δυάδα (1-2 σύστημα) (Bet365):

ΓΕΡ (2η) – 29/10 – 14:00 – Καϊζερλσάουτερν – Νυρεμβέργη : 2ft (3,25) επί 10 μονάδες **ΠΠ**

ΓΕΡ (1η) – 30/10 – 18:30 – Σάλκε – Φράιμπουργκ : 1ft (4,00) επί 10 μονάδες **ΠΠ**

Στη δυάδα απόδοσης (13,00) επί 5 μονάδες

Σύνολο 25 μονάδες

 

2) Μονά – Δυάδα (1-2 σύστημα) (Bet365):

ΑΥΣ (2η) – 30/10 – 13:30 – Στουρμ ΙΙ – Κάπφενμπεργκ : 2ft(8,00) επί 10 μονάδες **ΠΠ**

ΑΥΣ (1η) – 30/10 – 18:00 – Στουρμ – Ριντ : 2ft(6,50) επί 10 μονάδες **ΠΠ**

Στη δυάδα απόδοσης (52,00) επί 5 μονάδες

Σύνολο 25 μονάδες

 

Trixie (2-3 σύστημα) (Bet365):

ΑΥΣ (2η) – 29/10 – 15:00 – Μπλάου Βάις – Λιφερίνγκ : γ/γ 1ου ημιχρόνου (4,00)

ΓΕΡ (1η) – 29/10 – 16:30 – Λειψία – Λεβερκούζεν : γ/γ 1ου ημιχρόνου (3,75)

ΑΥΣ (1η) – 30/10 – 15:30 – Λίντσερ – ΒΑΚ : γ/γ 1ου ημιχρόνου (3,75)

Στις δυάδες από 10 μονάδες (30)

Στην τριάδα απόδοσης (56,25) επί 3 μονάδες

Σύνολο 33 μονάδες

 

Μονά – Δυάδα (1-2 σύστημα) (Bet365):

ΑΥΣ(2η) – 28/10 – 19:10 – Πόλτεν – Αούστρια Βιέννης ΙΙ : 2ημ/1τελικό από φτιάξε αγορά (21,00) **ΠΠ** επί 6 μονάδες (ΧΑΜΕΝΟ)

ΑΥΣ(2η) – 29/10 – 15:00 – Ραπίντ ΙΙ – Αντμίρα : 1ημ/2τελικό από φτιάξε αγορά (23,00) **ΠΠ** επί 6 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης (483) επί 3 μονάδες

Σύνολο 15 μονάδες

**η καβα θα ανενεωθεί πλήρως την Τρίτη 01.11**