Site icon betmarket.gr

Μονομαχίες δίχως αύριο

racing

Καθοριστική η εβδομάδα που διανύουμε για τις διεθνείς διοργανώσεις στη λατινική Αμερική, απόψε ξεκινούν οι ρεβάνς για τη φάση των «16» σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα και αναμένονται παιχνίδια γεμάτα ένταση, δράμα και αγωνία μέχρι το φινάλε, με πολλές ομάδες να παίζουν το σημαντικότερο στόχο της χρονιάς σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Στο όριο οι αργεντινοβραζιλιάνικες μονομαχίες

Ξεκίνημα από το Λιμπερταδόρες, όπου απόψε έχουμε δύο αναμετρήσεις μεταξύ εκπροσώπων της Αργεντινής και της Βραζιλίας, με τα πρώτα ματς να λήγουν ισόπαλα και η υπόθεση πρόκριση βρίσκεται σε εξαιρετικά οριακό σημείο, με τις συγκεκριμένες μονομαχίες να είναι δίχως αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαμε την αναβολή του αγώνα της Φλουμινένσε με τη Σέρο Πορτένιο, με την Conmebol να σέβεται το προσωπικό δράμα που βιώνει ο προπονητής των Παραγουανών, Αρσε, ο οποίος έχασε σε αυτοκινητικό δυστύχημα το γιο του και η Ομοσπονδία έδειξε ευαισθησία, μεταφέροντας χρονικά τη ρεβάνς για το επόμενο διάστημα.

Στο ζευγάρι της Ατλέτικο Μινέιρο με την Μπόκα έχουμε όλα εκείνα τα φολκλόρ στοιχεία που χαρακτηρίζουν το λάτιν ποδόσφαιρο, με διαμαρτυρίες για τη διαιτησία εκ μέρους της Μπόκα στο πρώτο ματς, με παράπονα εκ μέρους του προέδρου της Ατλέτικο Μινέιρο για τη φιλοξενία και υπόσχεση για ανάλογη μεταχείριση στη ρεβάνς, κάτι που συνέβη ήδη, καθώς η αποστολή της Μπόκα στο αεροδρόμιο καθυστέρησε δύο ώρες.

Αφήνοντας όλα αυτά τα γραφικά στην άκρη, επικεντρώνοντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε ένα ισορροπημένο ματς στην Αργεντινή, με την Μπόκα να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και το ακυρωθέν τέρμα μέσω χρήσης του VAR, αλλά, ταυτοχρόνως, έγινε σαφές ότι η Ατλέτικο Μινέιρο διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και πολύ περισσότερους τρόπους για να γίνει απειλητική.

Με καθαρό φαβορί την ομάδα του Κούκα το σετ αποδόσεων απόψε, δεν μπορώ να διαφωνήσω απόλυτα, αλλά δεν βρίσκω αξία στο 1.90 του άσου, από την άλλη πλευρά δεν με πείθει καθόλου η Μπόκα και δεν θα κρατήσω στοιχηματικά κάτι από αυτή τη ρεβάνς.

Στο άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς, Σάο Πάουλο και Ράσινγκ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο πρώτο ματς στη Βραζιλία, με τη Ράσινγκ να διαχειρίζεται άψογα τα δεδομένα του αγώνα, να μην φαίνεται ως ομάδα χωρίς αγωνιστικό ρυθμό και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη στο φινάλε.

Η Σάο Πάουλο παρουσιάζει πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι της, ο Κρέσπο δεν έχει καταφέρει να περάσει την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει, όμως υπάρχει ποιότητα και μπορεί να βασιστεί στα ξεσπάσματα συγκεκριμένων μονάδων.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα υποχρεώνει τους Βραζιλιάνους να πάρουν ρίσκα, η Ράσινγκ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην κόντρα επίθεση στο πρώτο παιχνίδι, η άμυνα της Σάο Πάουλο είναι αρκετά ευάλωτη, παράλληλα η ομάδα του Κρέσπο διαθέτει τρόπους για να γίνει αποτελεσματική στο σκοράρισμα, περιμένω σκοράρισμα και από τις δύο πλευρές και θα κρατήσω το G/G σε τιμές αουτσάιντερ στο 2.05.

Ρεβάνς με ξεκάθαρα φαβορί

Πιο συγκεκριμένα τα πράγματα στο Σουνταμερικάνα, απόψε έχουμε δύο ζευγάρια να ολοκληρώνονται, με ομάδες της Βραζιλίας να έχουν κερδίσει με 1-0 εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι και να επιζητούν να σφραγίσουν την πρόκριση.

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από την Αμέρικα Κάλι η Ατλέτικο Παραναένσε, θα μπορούσε να κερδίσει και με πιο μεγάλη διαφορά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά το 1.60 του άσου απόψε δεν με συγκινεί, ενώ δεν μπορώ να βρω κάποια αξία στα στοιχήματα που αφορούν τα γκολ.

Στο άλλο αποψινό ζευγάρι, η Γκρέμιο δείχνει να κάνει βήματα προόδου με την έλευση του πολύπειρου τεχνικού Σκολάρι, ο οποίος την οδήγησε στην πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα με την εκτός έδρας νίκη επί της Φλουμινένσε, ενώ η «Ιμορτάλ» απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά από την επικράτησή της με 1-0 επί της Λίγκα στο Κίτο.

Η Λίγκα φάνηκε ανέτοιμη στο πρώτο παιχνίδι, σε εκείνο το ματς πραγματοποίησε το ντεμπούτο στον πάγκο της ο τεχνικός Μαρίνι, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα του υψομέτρου και θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση απόψε στη Βραζιλία.

Με τον Σκολάρι στον πάγκο η Γκρέμιο μετράει τρία σερί ματς με Under 1.5, ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ, σπάνια τη βλέπουμε να παίρνει ρίσκα, συνεπώς απορρίπτεται κάθε σκέψη για ποντάρισμα υπέρ της, η Λίγκα δεν με έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση στο Πόρτο Αλέγκρε και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ στοιχηματικά.

Το παιχνίδι μου

Μονό (Stoiximan.gr)

21/07 03:30 Ράσινγκ – Σάο Πάουλο G/G (2.05)

Μονό σε απόδοση 2.05  με 25  μονάδες