Site icon betmarket.gr

Μακροχρόνιο Primera Division (22/03/24)

Ένα μακροχρόνιο στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από την Primera Division (22/03/24).

Επιστροφή στα θρανία

Η φοίτηση της Ίριδας στο Δημοτικό έχει σημάνει εδώ και καιρό την επιστροφή μας στα βιβλία. Εν τω μεταξύ, δεν ήμασταν ποτέ λάτρεις των κανόνων σε γλώσσα και μαθηματικά. Καλή η θεωρία, πιστεύαμε, όμως, πάντα ότι όλα μαθαίνονται στην πράξη. Γι’ αυτό και κάθε φορά που διαβάζουμε μαζί της νέους κανόνες, φροντίζουμε να της δίνουμε παραδείγματα πάνω σε αυτούς ώστε να της γίνονται όσο το δυνατόν πιο κατανοητοί. Εξάλλου, στα μαθηματικά κάνουμε (τελευταία) επαναλήψεις στη βασική μονάδα μέτρησης του μήκους, το μέτρο και τις υποδιαιρέσεις αυτού (εκατοστό και χιλιοστό).

Ο Σόρλοθ, η Ίρις και ο χάρακας

Την περασμένη Κυριακή λοιπόν, βλέπαμε το Βιγιαρεάλ – Βαλένθια (1-0) περιμένοντας τον «1» και το anytime του Σόρλοθ. Στο 90+3’ ο Νορβηγός, αφού έκανε μία περίτεχνη ενέργεια, σούταρε δυνατά και η μπάλα έφυγε οριακά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαμαρντασβίλι! Πεταχτήκαμε από τον καναπέ και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με το Ιριδάκι που έκανε σιέστα δίπλα μας:

Θετικό το πρόσημο

Το καλό πάντως, ήταν ότι η ημέρα έκλεισε με κέρδη, αφού πέρασαν ο «1» της Βιγιαρεάλ (1-0 τη Βαλένθια), το anytime του Εν Νεσίρι στο Σεβίλλη – Θέλτα (1-2, σκόραρε στο 18’) και το Over 5,5 οφσάιντ στο Λας Πάλμας – Αλμερία (6 συνολικά).

Αντιθέτως, δε βγήκε το Goal/Goal στα Λας Πάλμας – Αλμερία (0-1) και Βαγεκάνο – Μπέτις (2-0). Στο πρώτο, μας το στέρησε ο κίπερ της φιλοξενούμενης, Μαξιμιάνο, ο οποίος προέβη σε σωρεία θετικών (για την ομάδα του) επεμβάσεων. Ήταν μάλιστα, το πρώτο εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα που δεν έφαγε γκολ η Αλμερία! Συνέβη αυτό μία φορά και στο Κύπελλο φέτος, όπου την είχαμε προτείνει πάλι Goal/Goal (31/10, 2-0 την Ταλαβέρα)! Όσον αφορά στο δεύτερο, είχε ένα δοκάρι και 1-2 καλές φάσεις η Μπέτις, αλλά εδώ «οκ» δε δύναται να πούμε ότι ήμασταν άτυχοι.

Αυτά συνέβησαν την περασμένη Κυριακή. Το τετραήμερο που ξεκινάει σήμερα δεν υπάρχει αγωνιστική στην Primera Division λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων. Η Segunda παίζει κανονικά, αλλά απόψε δεν έχει προγραμματισμένο ματς. Οπότε, θα ασχοληθούμε με ένα μακροχρόνιο στοίχημα από την Primera Division (22/03/24).

Η μάχη των ασίστ

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία στην Primera και υπάρχουν αρκετά μακροχρόνια προς επιλογή (τα περισσότερα αντιστοιχηματικά). Απ’ όσα κοιτάξαμε, κρίναμε value την κατηγορία του νικητή στις ασίστ. Αυτή τη στιγμή στην πρώτη πεντάδα είναι οι εξής:

Μελετήσαμε για τον καθένα ξεχωριστά:

1) το xA (expected assists) του,
2) τον χρόνο συμμετοχής του,
3) τον αριθμό καρτών του,
4) το ποσοστό επιτυχίας του στις πάσες στην επίθεση,
5) σε ποιους «σερβίρει» και την αποτελεσματικότητα αυτών,
6) τα ματς που έχει να δώσει η ομάδα του και
7) τους στόχους αυτής.

Καταλήξαμε στους εξτρέμ Μπάενα (Βιγιαρεάλ) και Νίκο Γουίλιαμς (Μπιλμπάο). Ας δούμε τα επιμέρους στοιχεία τους ξεχωριστά.

Μπαένα (Βιγιαρεάλ)

Νίκο Γουίλιαμς (Μπιλμπάο)

Απόλυτη ισορροπία

Βάσει των προαναφερθέντων, παρατηρούμε ότι οι πιθανότητες να βγει πρώτος στις ασίστ ένας εκ των δύο, στο μακροχρόνιο στοίχημα για την Primera Division (22/03/24), είναι πάνω – κάτω οι ίδιες. Λογικά η πρωτιά θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ σίγουρα θα «μιλήσει» και ο παράγοντας τύχη. Αυτό που δε θα μετρήσει είναι η συμμετοχή της Μπιλμπάο στον τελικό του Κυπέλλου. Κι αυτό, διότι το ματς με τη Μαγιόρκα είναι στις 6 Απριλίου, ημέρα Σάββατο. Οπότε, η τελευταία αγωνιστική θα γίνει ένα σαββατοκύριακο νωρίτερα. Κατά συνέπεια, δε θα έχει λόγο να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα ο τεχνικός των Βάσκων, Βαλβέρδε. Αντιθέτως, θα βάλει τους βασικούς για να τους έχει «ζεστούς. Ούτως ή άλλως πάντως, το ρόστερ είναι μικρό και ο Βαλβέρδε δεν κάνει εκτεταμένο ροτέισον.

Άρα, τι παίζουμε θα αναρωτηθεί όποιος έχει φτάσει μέχρι εδώ. Το συμπέρασμα είναι, ότι σε αυτή την απόδοση οποιονδήποτε και εάν επιλέξετε, θα πράξετε σωστά. Εμείς κλίνουμε στον εξτρέμ της Μπιλμπάο, Νίκο Γουίλιαμς, ένεκα και της ιδιοσυγκρασίας του.

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός 200FS
Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός 200FSΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ PRIMERA DIVISION 2023-24

💥Α’ Ισπανίας 2023-24 – Πρώτος στις ασίστ: Νίκο Γουίλιαμς (7.00) – Stoiximan.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις