Site icon betmarket.gr

Προγνωστικά Ιταλίας: Value Bet η Σασουόλο

Με 4 Κυριακάτικες αναμετρήσεις συνεχίζεται η Serie A, ενώ η 22η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με δύο αγώνες. Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ουντινέζε

  • ΙΗΙΝΙ
48%
13:30

Σασουόλο

  • ΗΝΙΗΙ
40%
Στατιστικά

Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα για την Ουντινέζε στο Τορίνο (0-1). Ελάχιστες οι φορές που απείλησε, 3η ήττα στα 5 τελευταία ενώ έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι στα 13 τελευταία. Και αυτό κόντρα στην προτελευταία Σαμπντόρια.

Εκπληκτική -για 2ο διαδοχικό αγώνα – Σασουόλο, μετά τη Μίλαν (5-2) κέρδισε και την Αταλάντα (1-0). Ερχεται με την ψυχολογία στα ύψη, έχοντας πλέον ξεφύγει 9 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιλογή με στοιχηματική αξία το «διπλό» της «Σασού», που βρίσκεται σε εξαιρετική φάση και πετυχαίνει μία προβληματική Ουντινέζε. Το «διπλό» στο 3.65 της Fonbet.

Μπολόνια

  • ΙΝΗΝΝ
68%
16:00

Μόντσα

  • ΗΙΙΝΙ
47%
Στατιστικά

Σε φουλ φόρμα η Μπολόνια (3-1-0), που κέρδισε στο ντέρμπι την Φιορεντίνα και «σκαρφάλωσε» στη βαθμολογία. Η Μόντσα «γκέλαρε» κόντρα στην «Σαμπ», σώζοντας μάλιστα τον πόντο και το αήττητο (3-4-0) στις καθυστερήσεις (2-2).

Παιχνίδι που μπορεί να πάει… παντού. Καθαρή τριπλή, αλλά με… χώρο για παιχνίδι με τα γκολ. Ανάμεσα σε over και g/g, από ένστικτο θα πάμε με το δεύτερο σε απόδοση 1.92 στην Betshop (από 4/5 τελευταία προέρχονται αμφότερες).

Γιουβέντους

  • ΝΙΝΝΝ
89%
19:00

Φιορεντίνα

  • ΙΝΝΗΝ
70%
Στατιστικά

Επικράτησε εύκολε με 3-0 στην έδρα της Σαλερνιτάνα, με τον Βλάχοβιτς να σκοράρει δις μετά την επιστροφή του. Στην 10η θέση, μετά και την αφαίρεση 15 βαθμών.

Η Φιορεντίνα γνώρισε την ήττα στο εντός έδρας ντέρμπι με την Μπολόνια και συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς τρίποντο (0-1-3). Μοναδική θετική παρένθεση η νίκη/πρόκριση στο Κύπελλο επί της Τορίνο.

Αμφότερες με παιχνίδια Ευρώπης μεσοβδόμαδα (Ναντ για Γιουβέντους και Μπράγκα για Φιορεντίνα). Το Europa League είναι πλέον ο μοναδικός στόχος της Γιούβε. Στον άσο τείναμε, αλλά με τις 2 ομάδες να έχουν εχθρικές σχέσεις και την Ευρώπη να ακολουθεί, θα πάμε πάσο.

Νάπολι

  • ΗΗΝΗΙ
28%
21:45

Kρεμονέζε

  • ΙΝΝΝΙ
80%
Στατιστικά

Δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης για τον άσο της Νάπολι, ο οποίος έχει συμπεριληφθεί και στα φαβορί του Σαββατοκύριακου. Με 9-1-0 εντός έδρας, η καλύτερη ομάδα της Serie A θα φτάσει σε μία ακόμα νίκη κόντρα στην ουραγό. Υπάρχει και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, που θα κάνει τη Νάπολη να μπει με την απαραίτητη προσοχή. To 1ημίχρονο/1 τελικό στο 1.65 στην Sportingbet.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Βερόνα

  • ΙΙΗΗΗ
23%
19:30

Σαλερνιτάνα

  • ΗΝΙΗΝ
48%
Στατιστικά

Ντέρμπι… με φόντο την παραμονή. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Βερόνα που στην έδρα της είναι αήττητη στα 3 πιο πρόσφατα (2-1-0). Η Σαλερνιτάνα μετά τη διακοπή έχει μόλις μία νίκη, αλλά η αλήθεια είναι ότι έβγαλε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα: (Μίλαν, Αταλάντα, Νάπολι, Γιουβέντους). Καλύτερα να μείνουμε αμέτοιχοι, δεν θα είναι εύκολο για τη γηπεδούχο.

Σαμπντόρια

  • ΗΝΝΝΗ
60%
21:45

Ίντερ

  • ΝΙΙΝΝ
79%
Στατιστικά

*Πολλά χρόνια παίκτης στην Ιντερ ο τεχνικός της Σαμπντόρια, Στάνκοβιτς.

Η Σαμπντόρια έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με πέναλτι από την Μόντσα. «Χτύπημα» για την ψυχολογία της ομάδας. Ανεβαίνει η Ιντερ, 3η σερί νίκη και μάλιστα κόντρα στη μισητή Μίλαν. Σωστό φαβορί το «διπλό» στο 1.40 στο Pamestoixima.gr.

Η Ιντερ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της, αλλά η επίθεση της «Σαμπ» δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Προγνωστικά Ιταλίας

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
12/02, 13:30Ουντινέζε – Σασουόλο2 @3.653
Κάβα Πρωταθλήματος:-7,27ROI92,1%