Site icon betmarket.gr

Στοίχημα στη Γ Εθνική 2018

stoixima-sti-g-ethniki-2018Εν έτη 2018 είναι αρκετές οι στοιχηματικές που προσφέρουν στοίχημα στη Γ Εθνική (Football League 2) σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Μπορεί η τρίτη κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος να έχει περάσει από πολλά κύματα τα τελευταία χρόνια όμως οι παίκτες του στοιχήματος δείχνουν να την προτιμούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γ Εθνική έχει γίνει ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με την φετινή διοργάνωση να παρουσιάζει ενδιαφέρον όπου βλέπουμε να έχουν σχηματιστεί οκτώ όμιλοι και όχι τέσσερις που ήταν παλιότερα.

Πολλές στοιχηματικές λόγω του ότι είναι ερασιτεχνικό το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αποφέυγουν να συμπεριλάβουν αγώνες προς στοιχηματισμό στην πλατφόρμα τους. Υπάρχουν όμως και εκείνες οι στοιχηματικές εταιρίες που εκτός από στοίχημα στην Γ Εθνική προσφέρουν και μακροχρόνια στοιχήματα για τους νικητές ομίλων. Μένει να δούμε αν στο μέλλον ο αριθμός του θα αυξηθεί προς ευχαρίστηση και των παικτών.

Ποιες στοιχηματικές προσφέρουν στοίχημα στη Γ Εθνική;

Στην παρακάτω λίστα παρουσιάζονται οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν Γ Εθνική στοίχημα με ενδείξεις σε εκείνες τις στοιχηματικές που προσφέρουν και μακροχρόνια στοιχήματα. Η λίστα θα ανανεώνεται όταν υπάρχουν αλλαγές στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δίνουν στοιχήματα της Football League 2.

Γ Εθνική ΣτοίχημαΜακροχρόνια
StoiximanΕπίσκεψη
GoalbetΕπίσκεψη
WinmastersΕπίσκεψη
NovibetΕπίσκεψη
NetbetΕπίσκεψη