Site icon betmarket.gr

Super League 2/Γ Εθνική: To κίνητρο του Τάτση, ο Βαρδινογιάννης και 2 από τη Γ’ Εθνική

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν σήμερα Super League 2 και Γ΄ Εθνική, οπότε σπεύδουμε να ανθολογήσουμε μερικά από τα πιο ιντριγκαδόρικα στοιχεία που μπορεί να στοιχειοθετήσουν παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε τη σούμα.

Όταν αρχές Αυγούστου η Καλλιθέα πέρασε σε αμερικάνικα επενδυτικά (λέει) χέρια, η πρώτη κίνηση της νέας ιδιοκτησίας του Άντριου Μπάρογουεϊ, ήταν να εκπαραθυρώσει τον Γιάννη Τάτση, έναν εξαιρετικό και πολύ δεμένο με την ομάδα προπονητή, για να δώσει τα κλειδιά στον Λεωνίδα Βόκολο, έναν αμφιβόλου αξίας «κάτι σαν» προπονητή που έχει φύγει «νύχτα» από όποια ομάδα κι αν έχει δουλέψει.

Ο Γιάννης Τάτσης κατέληξε στον Ηρόδοτο, μια ομάδα με νέα διοίκηση και ανανεωμένο ρόστερ που έμαθε τελευταία στιγμή το ότι θα συμμετάσχει στην κατηγορία και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά: έβαλε τάξη στο σύλλογο και έχει καταφέρει με ένα ετερόκλητο μείγμα άγουρων ποδοσφαιριστών να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο και δυσκολοκατάβλητο σύνολο που έχει πάρει ήδη ισοπαλίες σε Χανιά και Ιεράπετρα.

Το σετ των αποδόσεων με καθαρό φαβορί την Καλλιθέα, υποτιμά τις πιθανότητες του σκληροτράχηλου, ειδικά στην Αλικαρνασσό Ηροδότου και δεν λαμβάνει υπόψη την ιδιαιτερότητα του και κίνητρο του Γιάννη Τάτση. Ο άσσος DNB στο 2,22 είναι μια ορθολογική επιλογή.

Τα Χανιά είναι μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες και απώτερο στόχο να ανέβουν στην Α΄ Εθνική με συστηματική υποστήριξη τα τελευταία χρόνια από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που τόσο στο παρελθόν όσο σήμερα τους προμηθεύουν δανεικούς (παίκτες και σφυρίγματα). Το ξεκίνημα τους όμως είναι μέτριο με τέσσερα συναπτά «Χ» και ψάχνουν εναγωνίως την πρώτη νίκη.

Η Επισκοπή Ρεθύμνου, είναι ένα νοικοκυρεμένο κλαμπ με εξαιρετικές εγκαταστάσεις που εδώ και αρκετά χρόνια κάνει σοβαρά και συστηματικά βήματα ανόδου, υπό τις ευλογίες της οικογένειας Βαρδινογιάννη που δεν ξεχνά ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα της. Το ξεκίνημα της στη SL2 φαινομενικά είναι κακό με τέσσερεις σερί ήττες, πλην όμως και οι τέσσερεις είναι εντελώς άδικες και βάσει της εικόνας της στο τερέν θα μπορούσε να έχει συγκομιδή, τουλάχιστον οκτώ (8) βαθμών! Για παράδειγμα, προχθές στην Ρόδο σε ένα μέτριο παιχνίδι κέντρου, η Επισκοπή ήταν η μόνη ομάδα που έψαξε με αξιώσεις το γκολ και είχε φάσεις να προηγηθεί, μέχρι να φτάσουμε στο 87΄και να δεχθεί το γκολ κόντρα στη ροή του ματς.

Σήμερα λοιπόν στις 14:45 στο γήπεδο «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης», θα αναμετρηθούν στο Ρέθυμνο-Χανιώτικο ντέρμπι η δουλεμένη ομάδα του εξαιρετικού, όσο και ακλόνητου Γιάσμινκο Βέλιτς, αλλά χωρίς βαθμό Επισκοπή, με τα σαφώς πιο φιλόδοξα, αλλά χωρίς νίκη Χανιά του Νίκου Παπαδόπουλου που βρίσκεται ήδη υπό πίεση. Η πολύ μεγαλύτερη πίεση για νίκη (μόνο πλέον) των Χανίων, βολεύει την σαφώς πιο ρονταρισμένη Επισκοπή και της δίνει την πολυτέλεια για παιχνίδια αναμονής και χτύπημα στην κόντρα, σε ένα σετ αποδόσεων που υποτιμά τις πιθανότητες της.

Μικρά από την Γ΄ Εθνική

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
28/11, 14:45Ηρόδοτος-Καλλιθέα1Χ@2.262
28/11, 14:45Επισκοπή-Χανιά1Χ@2.402
28/11, 15:00Καραβάς-Εθνικός2@1.652
28/11, 15:00ΑΟ Διαβολιτσίου-Αν. Αρτας1@1.912
Κάβα Πρωταθλήματος-6.82ROI59.9%