Site icon betmarket.gr

Ντέρμπι δικεφάλων, κρούσματα και 2 σημεία στη Σούπερ Λιγκ Interwetten

ΠΑΣ, Απόλλων, Παναιτωλικός και Ατρόμητος ζήτησαν την αναβολή του πρωταθλήματος. Η Λίγκα αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά, με τα Αρης-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-Λαμία να αναβάλλονται. Τέλος ο Φέστα από τον Απόλλωνα, έφυγε ο βασικός στόπερ του Βόλου.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου

ΟΦΗ

  • ΝΗΙΙΗ
43%
17:15

ΠΑΣ Γιάννενα

  • ΙΗΙΙΗ
31%
Στατιστικά

O ΠΑΣ ήταν μεταξύ των ομάδων που τάχθηκαν υπέρ της αναβολής του πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη επί του Ιωνικού ο προπονητής Μεταξάς μίλησε για πολύ δύσκολες συνθήκες, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να έχουν θέματα υγείας. Η ομάδα ταξίδεψε για την Κρήτη με αποστολή 17 μόλις παικτών, μεταξύ των οποίων μόνο ένας τερματοφύλακας. Ο ΟΦΗ είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, ο Νιόμπλιας έχει δείξει πως ξέρει να διαχειρίζεται άψογα το γκρουπ του και με τις δεδομένες συνθήκες ο άσος αποκτά αξία στο 2.45 της Bwin.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου

Ιωνικός

  • ΗΙΙΗΙ
29%
19:30

Απόλλων Σμύρνης

  • ΝΗΗΗΙ
32%
Στατιστικά

Aναβολή  λόγω κρουσμάτων.

Παρά τον πόντο κόντρα στον Ολυμπιακό ο Φέστα αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα. Ο Ιταλός με την αμυντική νοοτροπία είχε διαδεχθεί τον επιθετικογενή Πετράκη, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν. Δεν έχει βρεθεί ακόμη ο νέος τεχνικός της ομάδας. Εκτός από προπονητή, δεν ξέρουμε και πιθανή ενδεκάδα στον Απόλλωνα. Με τον Ολυμπιακός είχε καμια δεκαριά απόντες, για τους οποίους δεν υπάρχει καμία ενημέρωση αν και πότε γυρίζουν. Αν έχει επιστροφές και δεδομένου πως έχει ήδη ενισχυθεί (3 νέες μεταγραφές ήταν στην ενδεκάδα μεσοβδόμαδα) το 4.00 στο διπλό της Fonbet τον αδικεί. Ο Ιωνικός εμφανίζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, μετρώντας τέσσερα σερί επίσημα παιχνίδια που χάνει με το ίδιο σκορ (1-0).

Βόλος

  • ΗΙΝΙΗ
40%
17:15

Παναθηναϊκός

  • ΝΗΗΝΗ
42%
Στατιστικά

Συναντήθηκαν και στο Κύπελλο φέτος, με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος και στα δύο παιχνίδια, κερδίζοντας δίκαια την πρόκριση.

Στις 23 Δεκεμβρίου για το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός έβγαλε κλασσικές ευκαιρίες στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ δεν δέχτηκε ούτε τελική στην εστία του από τον Βόλο. Στις αρχές του 2022 οι «πράσινοι» κέρδισαν τον Αρη με μια άκρως πειστική εμφάνιση την ώρα που οι Θεσσαλοί έχαναν με μεταγραφή στη Χιλή τον βασικό στόπερ Γκρίλο. Κρατάμε το διπλό στο 2.22 της Stoiximan.gr.

ΑΕΚ

  • ΝΗΝΝΗ
62%
20:30

ΠΑΟΚ

  • ΝΝΝΝΝ
100%
Στατιστικά

Aναβολή  λόγω κρουσμάτων.

*Ακολουθούν και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Κύπελλο στις 19 και 26 του Ιανουαρίου.

Το δυνατό παιχνίδι της αγωνιστικής. Η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο 2022, κερδίζοντας με 2-0 στη Λαμία. Η γκέλα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη άνοιξε ξανά την κουβέντα για το αν προλαβαίνει την κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το 2022 με πέντε συνεχόμενες νίκες και 10 γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες από αυτές. Πήγε στη διακοπή με καλή ψυχολογία, με τον Λουτσέσκου όμως να έχει τονίσει πως η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές. Ερωτηματικό ο τρόπος που θα προσεγγίσουν οι δύο προπονητές, με τη μέχρι σήμερα εικόνα τους να δίνει ερέθισμα για το g/g στο 1.95 της Betshop.

Ολυμπιακός

  • ΙΗΝΝΗ
50%
19:00

Αστέρας Τρίπολης

  • ΗΝΝΗΝ
58%
Στατιστικά

Aναβολή  λόγω κρουσμάτων.

Ο Ολυμπιακός τρέχει ένα 13-3-0 εντός συνόρων, με διαφορά εννέα πόντων από τη 2η ΑΕΚ, χωρίς όμως να έχει πείσει με το ποδόσφαιρο που παίζει. Και αυτό κάπου θα έφερνε ένα στραβοπάτημα, όπως έγινε στο πρώτο επίσημο του 2022, το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μάρτινς τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές τους, μιλώντας για εμφάνιση που δεν θα ανεχθεί ξανά. Ο Αστέρας έρχεται από νίκη με τον ΟΦΗ, κερδίζει συνεχώς θέσεις στη βαθμολογία και στο εσωτερικό του μιλάνε για στόχο Ευρώπης. Δεν είναι για 1.25 ο άσος, αλλά η απουσία του βασικού φορ Μπαράλες μειώνει κατά πολύ τα επιχειρήματα για σκέψεις κόντρας.

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
08/01, 17:15OΦΗ-ΠΑΣ1@2.452 
09/01, 17:15Βόλος-Παναθηναϊκός2@2.222 
Kάβα Πρωταθλήματος1920.91ROI125.5%