Site icon betmarket.gr

Αναζητούν νίκη ψυχολογίας

Πολύ καλή εμφάνιση από την Φιτέσε εχθές το βράδυ και δίκαιη επικράτηση των Ολλανδών, σε ένα παιχνίδι όπου ολοκληρώθηκε με 26 τελικές προσπάθειες και 63% κατοχή υπέρ τους. Με αυτόν τον τρόπο η στήλη επέστρεψε στις επιτυχίες.

Παρασκευή σήμερα, με νέο και αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι στα… χέρια μας. Ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις και η επιλογή της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας

Η επιλογή της Παρασκευής έρχεται από την Γαλλική Ligue1 και το ντέρμπι μεταξύ Στρασβούργου και Μετς. Αμφότερες δεν ξεκίνησαν ιδιαίτερα καλά την σεζόν και η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί μία καλή ευκαιρία -σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος- ώστε να πάρουν τα… πάνω τους.

Επιθετικά διαθέτουν ποιοτικές λύσεις, με την Μετς να προσθέτει στο ρόστερ της σχετικά πρόσφατα και τον βραχύσωμο Ντε Πρεβίλ από την Μπορντό. Αμυντικά δεν εμπνέει καμία τους εμπιστοσύνη, καθώς διαθέτουν δύο από τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις στην κατηγορία.

Το Στρασβούργο έρχεται από 4 σερί goal/goal, ενώ κατόρθωσε να σκοράρει 2 φορές και στο Παρίσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και μία απέναντι στην Λυών. Τρία από τα πέντε πρώτα παιχνίδια της Μετς ήταν goal/goal, όπως και τα δύο μεταξύ τους την περυσινή σεζόν (1-2, 2-2).

Παρουσιάζει ενδιαφέρον σε τιμές αουτσάιντερ το αμφίσκορο και αποτελεί την σημερινή μας επιλογή.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
22:00Στρασβούργο - Μετςgoal/goal@1.991 μονάδες
Κάβα9,88ROI127,44