Site icon betmarket.gr

Χτίζει παράδοση στο Μεντεγίν η Ντεπόρτες Τολίμα

Η Πλατένσε παρά την καλή εμφάνιση της παρουσιάστηκε αρκετά άστοχη, χάνοντας και πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να επιβεβαιώσει το διπλό.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το σημείο της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

Το σημείο της ημέρας

Η σημερινή επιλογή της ημέρας προκύπτει από το πρωτάθλημα της Κολομβίας και είναι το Χ2 της Ντεπόρτες Τολίμα με αντίπαλο την Ατλέτικο Νασιονάλ Μεντεγίν σε απόδοση 1,72 στην Stoiximan.gr.

Οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας συγκρούονται στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος στο Μεντεγίν, με την Ατλέτικο Νασιονάλ να μετρά μόλις μία ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, ενώ εντός έδρας έχει ηττηθεί μία φορά στα δώδεκα πιο πρόσφατα ματς.

Η Ντεπόρτες Τολίμα είναι από τα πρότζεκτ που κινούνται ανοδικά τα τελευταία χρόνια, σταθερό πλάνο στον σύλλογο στοχεύοντας πλέον σε επιτυχίες και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η γηπεδούχος μπορεί να σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά δέχεται πάρα πολλές φάσεις στα μετόπισθεν όπως και γκολ. Η Τολίμα είναι πιο σφιχτή σαν ομάδα και έχει κύριο στόχο το μηδέν στην άμυνα. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να χτίζει θετικό σερί στο Μεντεγίν, έχοντας ηττηθεί μόλις μία φορά στις τέσσερες τελευταίες επισκέψεις της.

Θεωρούμε ότι η φιλοξενούμενη ομάδα αδικείται από το σετ αποδόσεων και αν δεν κερδίσει, μπορεί τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
04:00Ατλέτικο Νασιονάλ Μεντεγίν - Ντεπόρτες Τολίμα Χ2@1.721 μονάδες
Κάβα8,40ROI103,53