Site icon betmarket.gr

Με Combo bet στο «Βεστφάλεν»

Η σκέψη μας για πολλές κάρτες στο Πορτιμονένσε-Μάφρα ήταν σωστή, όχι όμως και η κόκκινη κάρτα σε μία αναμέτρηση που η «μικρή» του ζευγαριού έκανε την έκπληξη και πέρασε με εκκωφαντικό τρόπο στα ημιτελικά του Πορτογαλικού Κυπέλλου.

Νέο κουπόνι, με επιστροφή στη δράση μετά από χειμερινή διακοπή πρωταθλημάτων όπως η Ολλανδική Eredivisie, η 2η κατηγορία της Γερμανίας, το Βέλγιο και η Ιταλική Serie B.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις και η επιλογή της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από την Γερμανική Bundesliga και την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ.

Η Ντόρτμουντ είναι φύσει επιθετική ομάδα, σκοράρει με ευκολία αλλά αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Στα 18 φετινά της παιχνίδια κατόρθωσε να διατηρήσει μόλις 2 φορές το μηδέν στην άμυνα (η μία από αυτές κόντρα στην ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ) ενώ 15 από τα 18 παιχνίδια της ήταν goal/goal.

Η Φράιμπουργκ έχει σκοράρει στα 14/18 φετινά της παιχνίδια, ενώ μακριά από την έδρα της μας έχει προσφέρει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις (6-0 πρόσφατα την Γκλάντμπαχ).

Με βάση τα στατιστικά και τις ικανότητες των δύο ομάδων, το combo: goal/goal+over θεωρείται αρκετά πιθανό και προσφέρεται στο 1.85 της Fonbet, της νέας στοιχηματικής στην Ελλάδα με τις εξαιρετικές αποδόσεις.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
21:30Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ goal/goal over@1.852 μονάδες
Κάβα8,36ROI105,81