Site icon betmarket.gr

Με επιθετικές διαθέσεις

Στο Γαλλικό ντέρμπι την Παρασκευή επιβεβαιώθηκε το over, αλλά όχι το goal/goal που ήταν η επιλογή μας. Νέα εβδομάδα, αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Κλασικό πρόγραμμα Δευτέρας, με ένα αξιόλογο αριθμό αναμετρήσεων για τα δεδομένα. Ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις και η επιλογή της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από την Τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βέχεν και Ντόρτμουντ Β’.

Πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο φύσει επιθετικές ομάδες, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι έως τώρα επιδόσεις τους. Αμφότερες σκοράρουν αρκετά, διαθέτοντας δύο από τις καλύτερες επιθέσεις.

Για τη Βέχεν, ο κόουτς Ρεμ αρέσκεται σε ένα παιχνίδι γρήγορο, αυτήν την φιλοσοφία έχει μεταδώσει στην ομάδα και χαίρει την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Η γηπεδούχος έρχεται από 3 σερί goal/goal+over, κάτι που επιβεβαίωσε και η φιλοξενούμενη στα ¾ εκτός έδρας παιχνίδια της. Σε αποδόσεις κοντά στο διπλασιασμό διατίθεται το συγκεκριμένο combo.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
20:00Βέχεν - Ντόρτμουντ Β'goal/goal over@1.911 μονάδες
Κάβα8,88ROI124,32