Site icon betmarket.gr

Με ποιοτικές επιθέσεις, στατιστική και παράδοση για μεγάλο σκορ

Στο χθεσινό σημείο της ημέρας, η Οντένσε ήταν ανώτερη από την Βίμποργκ (14-12 τελικές, 7-4 στην εστία) αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ, μένοντας στο 1-1 και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια στο χθεσινό ταμείο της στήλης.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το σημείο της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

Το σημείο της Ημέρας

Το σημερινό σημείο της ημέρας θα είναι από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, το GG + Over 2,5 στην αναμέτρηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β με αντίπαλο την Αλμερία σε απόδοση 2,10.

Βρισκόμαστε τρεις στροφές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, με την Αλμερία να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και δύο νίκες μακριά από την επιστροφή της στα σαλόνια της Λα Λίγκα.

Το έργο της σήμερα απέναντι στην φορμαρισμένη Σοσιεδάδ Β’ (τρεις σερί νίκες) δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού οι Βάσκοι παίζουν τα ρέστα τους αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο τεχνικός της Αλόνσο είναι από τους πιο επιθετικογενείς προπονητές της κατηγορίας, δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα του μετρά 7 GG + Over 2,5 στα 8 πιο πρόσφατα ματς της.

Η ισοπαλία δεν δείχνει να εξυπηρετεί τον σκοπό καμίας εκ των δύο ομάδων, εκτιμούμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και αρκετά τέρματα, όπως και η μεταξύ τους αναμέτρηση του πρώτου γύρου (3-1 υπέρ Αλμερίας).

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
22:00Ρεάλ Σοσιεδάδ Β' - Αλμερία GG Over 2,5 @2.101 μονάδες
Κάβα15,51ROI106,38