Site icon betmarket.gr

Με την ευχάριστη έκπληξη της Primeira Liga

Την περασμένη Παρασκεύη η Λανς παρότι πήρε το προβάδισμα με δύο γρήγορα τέρματα στις αρχές του δεύτερου μέρος με την Ανζέ, τελικά ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να μην επιβεβαιωθεί ο προτεινόμενος άσος.

Δευτέρα σήμερα, σε ένα πρόγραμμα με λίγες αναμετρήσεις όπως συνήθως σε κάθε κουπόνι στις αρχές της εβδομάδας. Από αύριο, ωστόσο, το κουπόνι «γεμίζει», καθώς ακολουθούν εμβόλιμες αγωνιστικές σε μεγάλα πρωταθλήματα, όπως το Ιταλικό, το Αγγλικό και το Γαλλικό.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις και η επιλογή της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από την Primeira Liga της Πορτογαλίας και την αναμέτρηση της Εστορίλ με την Σάντα Κλάρα.

Η Εστορίλ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος (5-5-1 – μοναδική ήττα από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας), καθώς παρότι νεοφώτιστη παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα και δικαίως φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εκ διαμέτρου αντίθεση η εικόνα της Σάντα Κλάρα, η οποία πέρα από ουραγός προέρχεται και από συντριβή στο Κύπελλο από την Μπράγκα (6-0). Πλέον, μετρά 3 σερί ήττες και 5 στα 7 τελευταία παιχνίδια της (0-2-5), κάτι που αυξάνει την πίεση και το άγχος στην ομάδα του Νούνο Κάμπος ο οποίος παρότι ανέλαβε σχετικά πρόσφατα δεν έχει καταφέρει να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Σε αποδόσεις διπλασιασμού ο άσος στην Winmasters.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
22:15Εστορίλ - Σάντα Κλάρα1@1.981 μονάδες
Κάβα8,50ROI108,04