Site icon betmarket.gr

Το βάρος στις Γαλλίδες

Αν γράψω και εισαγωγή θα πάμε για κείμενο… γίγας, έτσι πάω κατευθείαν στην πολύ μεγάλη διαλογή του Σαββάτου.

Στην Μπορντό το κλίμα είναι πολύ άσχημο. Η ομάδα πέρα του γεγονότος πως δεν παίζει μπάλα, έχει και προβλήματα στα αποδυτήρια. Τα αστέρια της δείχνουν να βρίσκονται σε κόντρα και η ομαδικότητα λείπει. Τον τελευταίο καιρό παίζει και χωρίς τον Οτάβιο στο κέντρο, ενώ η ταυτόχρονη απουσία του Μπάσιτς την κόβει στα δύο. Το πρόβλημά μου είναι πως το διπλό της Μετς έχει υποχωρήσει από το 3.50 στο 3.10. Μια Μετς σοβαρή, με άριστη ψυχολογία και με κίνητρο να κυνηγήσει την Ευρώπη.

Προγνωστικά Β’ και Γ’ Γαλλίας

Στη Λιγκ 2 μου αρέσει το πρόγραμμα. Και για να πω την αλήθεια βλέπω μια ημέρα με αρκετά γκολ. Είναι περίεργη η συγκεκριμένη κατηγορία, μπορεί τη μία εβδομάδα να μας γεμίσει over και στην άλλη να νομίζεις πως έπεσε η σύνδεση του internet και το live score έχει κολλήσει στο 0-0 σε όλα τα ματς. Πιστεύω σήμερα θα πάμε στο πρώτο σενάριο. Δεν είχαμε μεσοβδόμαδο για να υπάρχει κόπωση και τα ζευγάρια «κουμπώνουν» καλά.

Ακόμη και το Καέν-Παρί, που δεν ξεσηκώνει με τη φόρμα του τους κυνηγούς των over, μπορεί να έχει ρυθμό. Και αυτό γιατί υπάρχει ενεργή κόντρα του Ντιπράζ με τον Ζιράρ, των δύο προπονητών. Και ο Ντιπράζ όταν το κλίμα δυναμιτίζεται κάνει λίγο ροντέο τα ματς.

Στην κορυφή των επιλογών μου έχω το Οσέρ-Ροντέζ. Με τον τρόπο που παίζει εντός έδρας η Οσέρ θεωρώ λάθος να φτάνει στο 2.20 το over. Κάλλιστα μπορεί να το βγάλει και μόνη της, όσο και αν είναι σημαντική η απουσία του μεσοεπιθετικού Οτρέ. Η Ροντέζ πολλές φορές κρατάει τις γραμμές ψηλά και αυτό μπορεί να το πληρώσει. Πέρα από το απλό over, κοιτάζω σοβαρά το value και στο 4+ του over 3,5.

Η φορμαρισμένη Σοσό των τριών σερί νικών υποδέχεται τη βελτιωμένη Γκινγκάμπ. Εχουμε συζητήσει αρκετά την περίπτωση της Γκινγκάμπ φέτος. Ομάδα με καλό ρόστερ, την πάτησε από τους προπονητές της. Με έναν υπηρεσιακό τώρα κάτι άρχισε να δείχνει. Κυρίως με καλή επιθετική λειτουργία που της επέτρεψε να πάρει πόντο τόσο από την Οσέρ όσο και από την Καέν. Δεν αποκλείω και το διπλό εδώ, που παίζει στο 3.80.

Από σημεία στέκομαι σε δύο άσους. Ντανκέρκ και Τουλούζ. Η Ντανκέρκ σε μάχη ουράς με τη Σαμπλί και κυρίως πάνω στην κόντρα της αντιπάλου της. Πολλά κρούσματα στη Σαμπλί τις τελευταίες εβδομάδες, προπονήσεις που δεν έγιναν σωστά και παίκτες που επιστρέφουν μετά από καραντίνα. Όχι και το ιδανικό ρεπορτάζ δηλαδή.

Στην Τουλούζ γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα σωστό φαβορί. Παίζει απείρως καλύτερο ποδόσφαιρο από την Αμιάν, σκοράρει με μεγάλη άνεση και έχει επιστροφές στην ενδεκάδα της. Πέρα από τον άσο του 1.80, είμαι πολύ θετικός για το over 1,5 γκολ της ίδιας στον διπλασιασμό. Μπαίνει και σε πιθανό σύστημα το combo 1 & Οver 2,5 στο 3+.

Ακόμη μια επιλογή για σύστημα έρχεται από τη Γ’ Γαλλίας, το Over 1,5 γκολ της Βιλφράνς στο 3.00. Ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω πως δεν πληρωθήκαμε το over της στην Μπαστιά την περασμένη Παρασκευή. Μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο που έπαιξε και με τον Ντέλα Ματζιόρε στον πάγκο περιμένω την επιθετική λειτουργία να αποκτά όλο και περισσότερους αυτοματισμούς. Η Μπουλόν έπαιζε μεσοβδόμαδα στη Λε Μαν, ήταν απογοητευτική η εμφάνιση και την περιμένω και πιο κουρασμένη σήμερα.

Προγνωστικά Αγγλία

Σκεφτόμουν αρκετή ώρα για τον άσο της Γουέστ Μπρομ. Παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά και αυτό το 4+ κόντρα στην Μπράιτον δεν είναι καθόλου μικρό. Η φιλοξενούμενη έχει πρόβλημα αποτελεσματικότητας, αφού παρότι κάνει φάσεις δεν έχει το εύκολο γκολ. Αν το πάει και στη δύναμη η Γουέστ Μπρομ αποκτά πλεονέκτημα.

Στο 2.20 ο άσος της Λιντς κόντρα στην Αστον Βίλα, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει τον Γκρίλις. Μεγάλη απουσία του πιο απειλητικού ποδοσφαιριστή της. Η Λιντς πήρε τα δύο τελευταία εντός με Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας. Σαν fun bet ρίξτε μια ματιά και στο 8.50 του Αλιόσκι για anytime σκόρερ. Επιστρέφει στην ενδεκάδα σήμερα, πήρε ορισμένες ανάσες και είναι μπακ που πατάει συχνά περιοχή και παίρνει φάσεις. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως εξτρέμ και ο Μπιέλσα τον έκανε μπακ στη Λιντς.

Από τις μικρές κατηγορίες θα πάω ξανά στην Γκρίσμπι. Μονάδα η προηγούμενη προσπάθειά μου, αφού αναβλήθηκε το ματς στην Εξετερ. Με πολλές μεταγραφές η Γκρίσμπι τον Γενάρι, θα δώσει μάχη για την παραμονή. Το ρόστερ πλέον δεν είναι κακό και ο Χερστ ξέρει το κλαμπ για να το βγάλει από τη δύσκολη θέση. Τη Χαρογκέιτ που αντιμετωπίζει σήμερα την εκτιμώ, αλλά βάζω στη ζυγαριά και το γεγονός πως ο τεχνικός της ήταν παλιός παίκτης του Χερστ. Δεν ξέρω αν θα έχουμε χάρη, αλλά η σκέψη πως ίσως υπάρξει είναι η κατάλληλη αφορμή για να πάρω την τελική απόφαση να ποντάρω.

Προγνωστικά Ισπανία

Στην Πριμέρα η Εϊμπαρ έχει συμπληρώσει επτά επίσημα παιχνίδια μακριά από τις νίκες. Το πρόβλημα εκτός από αγωνιστικό αρχίζει και γίνεται και ψυχολογικό. Ότι καταφέρνει στο γήπεδο είναι με τις εμπνεύσεις του Ζιλ και την εκτελεστική ικανότητα του Κίκε Γκαρθία. Γίνεται με δύο παίκτες να σώσεις την κατηγορία; Η Ουέσκα μετά την αλλαγή στον πάγκο πατάει σαφώς καλύτερα και πήρε δύο νίκες επί Βαγιαδολίδ και Γρανάδα πρόσφατα, βάζοντας από τρία γκολ στο κάθε ματς.

Στη Σεγούντα σημαδεύω για άλλη μια εβδομάδα το Over της Καστεγιόν, που έχει τρία στα τέσσερα τελευταία. Ακόμη ψηλότερα τώρα, φτάνει στο 2.70 στην υποδοχή της Λας Πάλμας.  Ματς κλειδί για τη φιλοξενούμενη, αν θέλει να έχει βλέψεις play off πρέπει να βρει περισσότερα γκολ εκτός έδρας.

Προγνωστικά Ευρώπη

Στην Ολλανδία το over στο Χέρακλες-Τβέντε φτάνει στις 2 μονάδες, τιμή που για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θεωρώ πως είναι μεγάλη. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι, ίσως για αυτό οι στοιχηματικές προσέχουν πολύ την αγορά των γκολ. Τα τρία τελευταία πάντως μεταξύ τους ήταν όλα over.

Στο Βέλγιο έγραψα την περασμένη εβδομάδα για τον επιθετικογενή κόουτς Ελσνερ που ανέλαβε την Κορτράικ. Η ομάδα του έβαλε δύο γκολ στην Αντερλεχτ και σήμερα θα έχει απουσίες αμυντικά. Η Ζούλτε ούτως ή άλλως παίζει αρκετά ανοιχτά και το ασιατικό over 3 στο μεταξύ τους παίζει στον διπλασιασμό.

Τρίτη περίπτωση over στην Ευρώπη το Φαμαλικάο-Φαρένσε. Επίσης μια ομάδα έχει συζητηθεί πρόσφατα στη στήλη. Είναι η Φαρένσε, την οποία ανέλαβε ο Ζόρζε Κόστα και από εκείνη τη μέρα μετρά τρία over και ένα 0-0 με την Μπενφίκα. Η Φαμαλικάο μετά το διπλό στη Ρίο Αβε θα μπει με επιθετική φιλοσοφία σε ένα εντός έδρας στα μέτρα της.

Δοκίμασα την τύχη μου με την Ερζουρούμ την περασμένη εβδομάδα, ευελπιστώντας σε χάρη της Χατάισπορ. Δεν την έκανε, αλλά επιμένω πως δεν είναι ομάδα που θα «τρελαθεί» για την Ευρώπη. Φάνηκε και από το γεγονός πως άρχισε ήδη να συζητά για πωλήσεις παικτών της. Τώρα υποδέχεται την Ανκαραγκουτσού, που χρειάζεται βαθμούς με το διπλό στις 5 μονάδες.

Προγνωστικά Ν. Κορέα

Εχοντας ήδη ξεπεράσει τις 1.000 λέξεις, σε μια Σαββατιάτικη διαλογή αρκετά μεγάλη, κλείνω με Νότια Κορέα. Αύριο Κυριακή στις 07:00 το πρωί Ποχάνγκ-Ιντσεον. Η Ποχάνγκ έχει μπει στο στόχαστρό μου, αφού έχασε τον Ιανουάριο τόσο τον δημιουργό Παλόσεβιτς όσο και τον εκτελεστή Ιλουσένκο. Δύο τρομερές απώλειες που δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να αντικατασταθούν, αφού μεταγραφικά η ομάδα δεν έφερε ισάξιους ποδοσφαιριστές. Είναι δεδομένο στα μάτια μου πως η Ποχάνγκ είναι για κόντρα. Το ερώτημα είναι αν μπορεί η Ιντσεον. Eνας Αυστραλός στόπερ και ένας Βραζιλιάνος φορ, που έχει εμπειρία από τη χώρα, στα συν της. Και κυρίως η απόδοση του διπλού.

Το παιχνίδι μου

Πάτεντ

27/2 – 17:00 Χάρογκέιτ-Γκρίσμπι (4.75) επί 10,6 μονάδες /(Bet365) Σε ισχύ ΠΠ

27/2 – 20:00 Οσέρ-Ροντέζ Over 3,5 (4.50) επί 11,2 μονάδες (Betshop)

28/2 – 07:00 Ποχάνγκ-Ιντσεον (4.75) επί 10,6 μονάδες (Stoiximan.gr)

Σύστημα 2-3

Τα τρία παραπάνω σε σύστημα, στην (Bet365) , με τιμές 4.75, 4,33 και 4.50.

Από 2,1 μονάδες στις δυάδες και 0,5 στην τριάδα

 

Σύστημα 2-3 (Bet365)

27/2 – 16:00 Τουλούζ-Αμιάν 1 & οver 2,5 (3.25)

27/2 – 20:00 Οσέρ-Ροντέζ  Οver 3 (3.45)

27/2 – 19:00 Βιλφράνς-Μπουλόν Over 1,5 Βιλφράνς (3.00)

Από 5 μονάδες στις δυάδες και 1 στην τριάδα

 

Δυάδα (Stoiximan.gr)

27/2 – 16:00 Τουλούζ-Αμιάν Οver 1,5 Τουλούζ (2.10)

27/2 – 21:45 Κορτράικ-Ζούλτε Βάρεγκεμ Over 3 (2.06)

Στη δυάδα απόδοσης 4,33 ποντάρισμα 11,7 μονάδες