Site icon betmarket.gr

Βάση μας τα γκολ

Καλημέρα φίλοι. Η Σεβίλλη κόντραρε την Μπάγερν, η οποία για πρώτη φορά έδειξε κούραση, κάτι που θα λάβω σοβαρά στα υπόψη μου για την Κυριακή. Πέραν αυτού η ανάλυση έδωσε under2,5 στο 3,50, κάτι που το χάρηκα αρκετά η αλήθεια είναι, γιατί δεν είναι δεδομένο η Μπάγερν να κάνει under. Κατά τα άλλα η Βόλφσμπουργκ έμεινε στο under2,5, όπως ακριβώς το περίμενα και η Στρέντα για λίγο δεν έκανε το γκολ/γκολ ημιχρόνου με τη Λίντσερ. Αυτά για χτες, όπου απολαύσαμε καλή μπάλα.

Στο σήμερα τώρα, όπου υπάρχουν αρκετοί αγώνες σε Γερμανία και Αυστρία. Από την πρώτη κατηγορία μέχρι και την 4η κατηγορία θα επεκταθεί η ενασχόληση μου, ψάχνοντας πάντα το value σημείο.

Bundesliga

Χέρτα Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η Χέρτα έχει πολλά προβλήματα αμυντικά, το γράψαμε, το τονίσαμε στο preview. Μέσω της επίθεσης της προσπαθεί να τα καλύψει και το 1-4 μέσα στη Βρέμη δεν θα την κάνει να αλλάξει τακτική. Με προβλήματα στην άμυνα και η Φρανκφούρτη, που διαθέτει ταυτόχρονα και πολύ ποιοτική επίθεση. Νομίζω το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 3,75 αξίζει το ποντάρισμα μας, αφού περιμένω ρυθμό από το πρώτο λεπτό.

Zweite Liga

Έρτσγκεμπίργκε Άουε – Γκρόιτερ Φιρτ: Η Φιρτ δεν μου άρεσε σε κανένα παιχνίδι της έως τώρα. Πολύ κακή, χωρίς πραγματικό πλάνο. Αντίθετα η Άουε έδειξε ωριμότητα απέναντι στη Βούρτσμπουργκ, περίμενε μέχρι η αντίπαλός της να… ξετρυπώσει και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Πιστεύω η υπομονή που δείχνει στα παιχνίδια της η Άουε θα της βγει σε καλό και απέναντι σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά της ταιριάζει, αξίζει ο άσος στο 2,37. Εναλλακτικά μπορούμε να παίξουμε και το να μπουν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο μέρος, στο 2,00.

Regional Liga Γερμανίας Südwest

Στάινμπαχ – Ζόνενχοφ : Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση τη Ζόνενχοφ τόσο outsider. Σίγουρα η Στάινμπαχ είναι ποιοτική, όμως η Ζόνενχοφ δεν έχει να ζηλέψει κάτι, εξάλλου είναι ομάδα που μόλις πρόσφατα έπεσε από την Dritte Liga και η ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ της είναι υπεραρκετή για τη Ρεγκιονάλ Λίγκα. Η επιλογή μου είναι το διπλό στο 4,00.

Erste Liga Αυστρίας

Κλάγκενφουρτ – Αουστρια Βιέννης: Θυμάστε πέρυσι τι σας είχα γράψει; Η Αούστρια Βιέννης έχει αρκετή δόση τρέλας, έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά ανατροπών στα παιχνίδια της. Επανήλθε λοιπόν η καλή περυσινή Αούστρια ΙΙ. «Χαμός» στο προηγούμενο της παιχνίδι. Νομίζω χωρίς πολλά πολλά, έχει νόημα να κυνηγήσουμε το διπλό ημίχρονο, άσος τελικό στο 17,00.

Λιφερίνγκ – Ίνσμπρουκ : Η Βάκερ έχει πάντα, χρόνια τώρα, έναν τρόπο να περνάει από την έδρα της Λιφερίνγκ. Ανεξήγητος λόγος πολλές φορές, όμως τα δεδομένα για το παιχνίδι υπάρχουν. Στόχος έτσι και αλλιώς είναι η άνοδος, οπότε αν θέλει να δείξει με το «καλημέρα» ότι η ομάδα είναι σε τροχιά ανόδου, τότε πρέπει να περάσει από αυτήν την έδρα. Σε τιμές outsider παίζω τυφλά Βάκερ στο 3,50.

Κάπφενμπεργκ – Μπλάου Βάις : Βρήκε την επαφή με τα δίχτυα η Κάπφενμπεργκ, κάτι που αυτόματα με κάνει να κοιτάω τα γκολ στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Η Μπλάου Βάις από την στιγμή που της βγαίνει το επιθετικό παιχνίδι, δεν θα το αλλάξει. Μπορεί παραδοσιακά να φέρνουν under2,5, όμως το momentum ευνοεί το ποντάρισμα στο γκολ/γκολ ημιχρόνου του 3,75.

Regional Liga Αυστρίας

Μανσντορφ – Νόισιντελ: Η Μάνστορφ έχει μια… τάση να «ξυπνάει» στο δεύτερο μέρος. Αγνοεί τη νίκη αρκετές αγωνιστικές και για μια ομάδα που πέρυσι πρωταγωνιστούσε στην κορυφή είναι λίγο περίεργο. Η Νόισιντελ είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά, όμως αν τα στατιστικά αποδειχθούν σωστά, τότε στο δεύτερο ημίχρονο η Μάνσντορφ έχει περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει και να πάρει το ματς. Έμπνευση το διπλό ημίχρονο, άσος τελικό στο 17,00.

Βιέννερ Νόιστατ – Τιμ Βιένερ Λίνιεν: Η… ιστορική Νόιστατ παίζει ρεγκιονάλ Λίγκα, από όπου θα ήθελε σε ένα διάστημα τριών ετών να προβιβαστεί. Υπάρχει πλάνο, υπάρχει οικονομική άνοδος στην ομάδα, κάτι που ήταν σημαντικό μετά τα όσα πέρασε ο σύλλογος. Στο 2,20 να επικρατήσει μιας υποδεέστερης αντιπάλου.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα (Interwetten):
25/09 – 19:30 – Άουε – Φιρτ : 1ft(2,40)
25/09 – 20:30 – Νόιστατ – Τιμ Λίνιεν : 1ft(2,30)
Στη δυάδα απόδοσης (5.52) επί 10μονάδες

Μονά/Δυάδα (bet365.gr):
25/09 – 21:30 – Χέρτα – Άιντραχτ : g/g ημιχρόνου (3,75) επί 8 μονάδες
25/09 – 19:30 – Κάπφενμπεργκ – Μπλάου Βάις Λινς : g/g ημιχρόνου (3,75) επί 8 μονάδες
Στη δυάδα απόδοσης (14,06) επί 4 μονάδες

Μονά/Δυάδα (Stoiximan.gr):
25/09 – 19:30 – Λιφερίνγκ – Βάκερ : 2ft(3,50) επί 8 μονάδες
25/09 – 19:30 – Στάινμπαχ – Ζόνενχοφ : 2ft(4,05) επί 8 μονάδες
Στη δυάδα απόδοσης (14) επί 4 μονάδες

Μονά/Δυάδα (bet365.gr):
25/09 – 19:30 – Κλάγκενφουρτ – Αούστρια ΙΙ : 2ht/1ft(17,00) επί 2 μονάδες
25/09 – 20:30 – Μάνσντορφ – Νόισιντελ : 2ht/1ft(17,00) επί 2 μονάδες
Στη δυάδα απόδοσης (289) επί 1 μονάδα

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.890 μονάδες

Επιστροφές από 24/09: 60 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα 25/09: 55 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας: 1.835 μονάδες