Site icon betmarket.gr

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό

Καλησπερίζω! Για ένα… τσακ δεν καταφέραμε να πληρωθούμε την μεγαλύτερη απόδοση για φέτος. Ο λόγος φυσικά για τη Μάιντζ που έμεινε στο 2-2 με την Μπάγερν και απλά μας επέστρεψε το ποντάρισμα. Κατά τα άλλα βγήκε σχετικά εύκολα η δυάδα, ενώ στο trixie πέρασε μόνο η Βέρντερ Βρέμης.

Νέο κουπόνι, νέος αέρας. Εβδομάδα κυπέλλων σε Γερμανία και Αυστρία και το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο καθώς μιλάμε για ημιτελικούς. Στοιχηματικά κάτι μπορούμε να επιλέξουμε, όμως με μικρή μίζα, αφού οι αγώνες είναι νοκ άουτ και υπάρχει μεγάλη σκοπιμότητα.

Το υπαρκτό και το ανύπαρκτο

Αρχικά θα ξεκινήσω ανάποδα. Με τα παιχνίδια που είτε δεν υπάρχουν στο κουπόνι είτε ο Book μας βγήκε ξαφνικά… έξυπνος. Θυμάστε πριν μια εβδομάδα το ματς Λιφερίνγκ – Νόιστατ; Τότε σας είπα ότι η Λιφερίνγκ είναι μισή ομάδα αλλά τότε ο Book πιάστηκε αδιάβαστος και μας έδινε το διπλό το 5! Δυστυχώς το ματς αναβλήθηκε στο 27′ λόγω χιονόπτωσης. Το ίδιος ματς γίνεται σήμερα και μαντέψτε, το διπλό είναι φαβορί (!). Επομένως καμία διάθεση να ασχοληθώ, αφού o Βοοκ κατάλαβε το λάθος του.

Το άλλο ματς που υπάρχει μόνο σε Γερμανικούς τοπικούς Book είναι το Λούμπεκ – Κιλ. Είναι για το περιφερειακό Κύπελλο Γερμανίας. Η Κιλ κυνηγάει άνοδο και έχει “καπαρώσει” θέση για το Κύπελλο Γερμανίας του χρόνου, επομένως δεν έχει λόγο να κυνηγήσει και να… σκοτωθεί. Με αρκετές λοιπόν αλλαγές θα παρουσιαστεί το ντέρμπι αυτό (τοπικό ντέρμπι είναι). Η Λούμπεκ θα το κυνηγήσει, είναι το μοναδικό που της έμεινε φέτος. Αουτσάιντερ άνω του 3.00 είναι η Λούμπεκ σε τοπικούς Μπουκ, λογικά θα το έχει κάποια από τις γνωστές αλλά μόνο σε live, οπότε να το έχετε στο νου σας.

Τα φαβορί και τα outsider

Στη Γερμανία έχουμε δύο ζευγάρια ίδιας δυναμικότητας. Στο ένα ματς η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Άιντραχτ, στο άλλο η Μπάγερν τη Ντόρτμουντ. Επομένως θα έχουμε στον τελικό ένα καυτό φαβορί με ένα μεγάλο outsider. Τι γίνεται όμως τώρα. Δυστυχώς στο Μπάγερν – Ντόρτμουντ  έχουμε δύο ίσως ντεφορμέ ομάδες. Μακάρι να ήταν 1-2 κλικ καλύτερα η Ντόρτμουντ ώστε να επιλέγαμε το διπλό που κυκλοφορεί στο 6.00, δεν θα το πράξω όμως καθώς δεν έχω υπέρ μου αρκετά στοιχεία.

Στο έτερο παιχνίδι η Γκλάντμπαχ έχει χρυσή ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλο μετά από καιρό, όμως το ίδιο ισχύει και για την Άιντραχτ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα εξής δεδομένα. Η Γκλάντμπαχ έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, ταυτόχρονα όμως βρίσκει πολύ εύκολα δίχτυα. Η Άιντραχτ φαίνεται εδώ και μερικές εβδομάδες ότι είναι σε pick ανοδικό όσον αφορά την αγωνιστική της απόδοση. Κοιτούσα το 4.00 και θα το έπαιζα, όμως πλέον η απόδοση έχει φτάσει στο 3.50, επομένως χάθηκε αρκετή από την αξία. Εν τέλει πάσο, κοιτώντας όμως προς τα δεξιά.

Λάθος αποδόσεις

Στην Αυστρία έχουμε λάθος αποδόσεις. Ότι και να έρθουν τα παιχνίδια οι αποδόσεις είναι λάθος. Δεν γίνεται να έχω στο 8.50 τη δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Αυστρίας απέναντι στην πιο φορμαρισμένη (Αντμίρα – Σάλτσμπουργκ). Δεν γίνεται να έχω στο 6.50 την Λίντσερ, μια ομάδα που σαν μπάτζετ είναι 5η στην Αυστρία και θα παίζει από του χρόνου στην Α, ειδικά όταν η Ραπίντ πηγαίνει από ήττα σε ήττα. Επομένως αφού έχω ομάδες που αγωνιστικά στέκουν, έχω και αποδόσεις λάθος, τότε δεν μου μένει παρά να παίξω.

Το παιχνίδι μου

Μονό:
26/04-19:00 – Αντμίρα – Σάλτσμπουργκ : 1DNB(6.00) επί 10 μονάδες

Μονό:
26/04-21:30 – Ραπίντ Βιέννης – Λίντσερ : 2ft(6.50) επί 10 μονάδες

Δυάδα:
26/04-19:00 – Αντμίρα – Σάλτσμπουργκ : 1DNB(6.00)
26/04-21:30 – Ραπίντ Βιέννης – Λίντσερ : 2ft(6.50)
Συνολική απόδοση (39.00) επί 3 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 3140 μονάδες

Επιστροφές από 22/04 : 53 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 25/04: 23 μονάδες