Site icon betmarket.gr

Προγνωστικά Indian Wells: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη σε δυάδα απόδοσης 4.33

Η επιλογή μας να κοντράρουμε την Έμα Ραντουκάνου αποδείχθηκε λανθασμένη, μιας και η Βρετανίδα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ντάνκα Κόβινιτς. Ωστόσο σήμερα είναι η μέρα που Τσιτσιπάς και Σάκκαρη κάνουν τη δική τους πρεμιέρα στο Indian Wells και δε θα μπορούσαμε να μη συζητήσουμε τις αναμετρήσεις τους.

Χρονικά μιλώντας, ο Στέφανος μπαίνει πρώτος στο κορτ για να αντιμετωπίσει τον Τζόρνταν Τόμπσον. Θυμάστε ότι τον ποντάραμε πριν δύο μέρες για να αποκλείσει τον Μονφίς. Δύο παίκτες, λοιπόν, που βασίζονται στην baseline και από εκεί θα προσπαθήσουν να… χτυπήσουν ο ένας τον άλλον.

Προφανώς σε θέμα ποιότητας ο Τσιτσιπάς απέχει μίλια σε σχέση με τον Τόμπσον. Ο τραυματισμός του στον ώμο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί, αφού το παραδέχτηκε και στη συνέντευξη Τύπου πως περισσότερο σε στάδιο αποθεραπείας βρίσκεται, παρά έτοιμος για να κάνει μια καλή πορεία.

Ο δρόμος του βέβαια είναι βατός, αλλά στην αργή επιφάνεια με αντίπαλο τον Τόμπσον, ενδεχομένως να χρειαστεί να ξεπεράσει δυσκολίες. Και ο ίδιος θα θελήσει να βρει γρήγορα ρυθμό, αλλά το να σερβίρεις άψογα μετά από αποχή είναι λίγο δύσκολο. Το over 0.5 break του Τόμπσον στο 1ο σετ παίζεται στο 2.07 της Stoiximan.

Στεκόμενοι μόνο στην κατάσταση και όχι στην ποιότητα, η αναμέτρηση του Στεφ είναι πιθανό να βγει γεμάτη σε games. Η ώρα που ξεκινά το παιχνίδι θα βοηθήσει λίγο παραπάνω στην υψηλή αναπήδηση και στο topspin φόρχαντ του, όμως αν δεν έχει σταθερότητα από το σερβίς έστω και για ένα σετ, μπορεί να επιβεβαιώσει το over 20.5 των games σε απόδοση 1.83.

Πρέπει να το… καθαρίσει η Σάκκαρη

Περνώντας στην αναμέτρηση της Μαρίας τώρα, τα πράγματα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα για εκείνη. Αν θέλει να κάνει ένα βαθύ run στο τουρνουά του οποίου έπαιξε τελικό πέρσι, η Ρότζερς δεν είναι αντίπαλος που την τρομάζει.

Με αρκετά προβλήματα και στα τρία σετ ξεπέρασε το εμπόδιο της Βόλινετς, αλλά θα χρειαστεί πολύ καλύτερο σερβίς για να βάλει δύσκολα στην Ελληνίδα. Είπαμε, η επιφάνεια είναι αργή. Επίσης θα έχουμε, όπως και στον Τσιτσιπά, ένα παιχνίδι που μπορεί να κριθεί από τη βασική γραμμή.

Η Ρότζερς κυνηγάει τους winners διαρκώς, σε κάθε της χτύπημα, αλλά αν δεν έχει μεγάλο σερβίς συνήθως η Μαρία βρίσκει τον τρόπο κόντρα σε αυτό το στιλ παιχνιδιού. Πρόκειται άλλωστε για μια από τις καλύτερες breaker στο τουρ και μια πάρα πολύ καλή counterpouncher.

Με ένα μέτριο προς καλό ποσοστό στο σερβίς και βρίσκοντας το κορτ (χωρίς υπερβολικά αβίαστα δηλαδή), η Σάκκαρη θα επικρατήσει στην αναμέτρηση, πιθανότατα και με καθαρό 2-0 σε απόδοση 2.37 από τη Stoiximan.

Το παιχνίδι μου

Μονά/δυάδα

Indian Wells (A) – 10/3 – 22:30 – Τσιτσιπάς – Τόμπσον: over 20.5 games (1.83) με 10 μονάδες (Stoiximan)

Indian Wells (Γ) – 11/3 – 01:00 – Σάκκαρη – Ρότζερς: 2-0 σετ (2.37) με 10 μονάδες (Stoiximan)

Και 5 μονάδες στη δυάδα σε απόδοση 4.33

Mονό:

Indian Wells (A) – 10/3 – 22:30 – Τσιτσιπάς – Τόμπσον: Τόμπσον Over 0.5 break στο 1ο σετ (2.07) με 10 μονάδες στην Stoiximan