Site icon betmarket.gr

Κλασική Πέμπτη με μάχες σε Europa και Conference League

Πέμπτη Europa League

Στο σημερινό πρόγραμμα (Πέμπτη 08/03) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Europa και του Conference League.

Europa League: Η Ευρωπαϊκή Πέμπτη έχει αρκετή δράση

Η δράση αρχίζει στις 19:45, όπου έχουμε συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις. Η Μπάγερν Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ουγγρική, Φερεντσβάρος, με τους Γερμανούς να έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Ακολουθεί η έκπληξη της Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου, που αντιμετωπίζει την Ουνιόν Σεν – Ζιλουάζ καθώς και το παιχνίδι Ρόμα – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Τέλος, υπάρχει ένα από τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, το Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ.

Τέσσερα παιχνίδια υπάρχουν και στις 22:00. Εκεί, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τα μεγάλα φαβορί κόντρα σε Φράιμπουργκ και Μπέτις αντίστοιχα. Αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι δείχνει το Σαχτάρ – Φέγενορτ, ενώ η Σεβίλλη δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Φενερμπαχτσέ.

Conference League: Η πρώτη εικόνα της φάσης των 16

Με τρία παιχνίδια ξεκινά το Confernce League, στις 19:45. Αρχικά, η δική μας ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται την Γουέστ Χαμ, σε ένα παιχνίδι που οι Άγγλοι είναι το φαβορί. Ενώ ακολουθεί το αρκετά ενδιαφέρον Άντερλεχτ – Βιγιαρεάλ και η αναμέτρηση της Σερίφ Τιρασπόλ με τη Νίς.

Στις 22:00 υπάρχουν τέσσερις αναμετρήσεις, όπου σε όλες το φαβορί είναι η γηπεδούχος ομάδα. Η Βασιλεία υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας και η Γάνδη την Μπασακσεχίρ. Η Πολωνική Λεχ Πόζναν παίζει με τη Σουηδική Ντζουργκάρντεν, ενώ η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Σίβασπορ.

Οι σημαντικότερες μεταβολές αποδόσεων για την Πέμπτη (09/03)

Αφού αναφέραμε κάποιες από τις μεταβολές των αποδόσεων, ας δούμε αναλυτικά τις μεγαλύτερες της ημέρας.

1. Στη 2η κατηγορία της Αυστρίας η Κάφενμπεργκ από 4,12 σε 3,23 (πτώση 21,57%).

2. Στην 4η κατηγορία της Γερμανίας η Φράιμπουργκερ από 7,12 σε 5,90 (πτώση 17,17%)

3. Στην 1η κατηγορία της Ρουμανίας η UTA Αράντ από 5,95 σε 4,95 (πτώση 16,84%)

Euroleague: Εύκολο έργο για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η Euroleague και σύμφωνα με τις αποδόσεις μπάσκετ τα φαβορί έχουν αρκετά βατό πρόγραμμα. Η δράση ξεκινά από νωρίς, με την Άλμπα Βερολίνου να υποδέχεται την ουραγό Βίρτους Μπολόνια (19:00). Ακολουθεί το ματς της Ζαλγκίρις, που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κόντρα στην Βιλερμπάν (20:00), ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί στη μάχη του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (21:00).

Στη συνέχεια η Ολίμπια Μιλάνο αντιμετωπίζει την Παρτιζάν (21:30) και το πρόγραμμα κλείνει με την Ισπανική μάχη, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια (21:45).

Στο Betmarket μπορείτε να βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά Euroleague.