Site icon betmarket.gr

Τετάρτη (15/03): Δύο ακόμα εισιτήρια για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Δύο εισιτήρια αναζητούν κάτοχο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρόγραμμα για σήμερα, Τετάρτη (15/03), κυριαρχούν οι αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Θα ψάξει το θαύμα η Λίβερπουλ – 22:00 (Mega TV/COSMOTE SPORT 2HD)

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται, στη μία εκ των δύο αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ, τη Λίβερπουλ, στη ρεβάνς του 2-5. Οι «Reds» θα κυνηγήσουν ένα μίνι θαύμα, μιας και θα πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον τρία τέρματα για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση. Οι γηπεδούχοι, πάντως, είναι το φαβορί, αν και το διπλό είναι αυτό που παρουσιάζει πτώση απόδοσης (2,75 από 3,20).

Τυπική διαδικασία στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» 22:00 (COSMOTE SPORT3HD)

Στον έτερο αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Νάπολι φιλοξενεί στη Νότια Ιταλία την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι «παρτενοπέι» κουβαλούν στις πλάτες τους το 0-2 του πρώτου αγώνα στη γερμανική πόλη και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Ο δε άσος παρουσιάζει πτωτική τάση. Συγκεκριμένα, ενώ ήταν στο 1.58, έχει φτάσει πλέον στο 1.49.

Εξ Αναβολής παιχνίδια στην Premier League

Δύο αναμετρήσεις από την Premier League έχουμε στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος σήμερα Τετάρτη (15/03). Η τελευταία στη βαθμολογία Σαουθάμπτον φιλοξενεί την Μπρέντφορντ, ενώ η Μπράιτον υποδέχεται την πάντα σκληροτράχηλη Κρίσταλ Πάλας. Στην πρώτη αναμέτρηση παρατηρούμε ένα σχετικά μοιρασμένο σετ αποδόσεων, με τους φιλοξενούμενους να έχουν άτυπα το ρόλο του φαβορί (2.44 το διπλό). Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην αναμέτρηση του AMEX Stadium, με τους «γλάρους» να είναι φαβορί και την τιμή τους να πέφτει στο 1.52. Αμφότερα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 21:30. Η κάλυψη των αγώνων γίνεται από την Nova. 

Πλήρης δράση στη Γ’ Εθνική

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε στους ομίλους της Γ’ Εθνικής. Ο 1ος  όμιλος φτάνει στην 20η αγωνιστική του, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα δώσουν τη 19η αγωνιστική και η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο. Θυμίζουμε ότι το Betmarket.gr θα είναι πιστό στο ραντεβού για ακόμα μία φορά με τα παιχνίδια της κατηγορίας, έχοντας αναλύσεις για τις αναμετρήσεις από όλους τους ομίλους.

Αρχή από την Τουρκία (COSMOTE SPORT9HD)

Το πρώτο παιχνίδι των επαναληπτικών του Κόνφερενς Λιγκ διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη (15/03), με την Μπασάκσεχιρ να φιλοξενεί την Γάνδη. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1 στην αναμέτρηση του Ghelamco Arena, με την πρόκριση να είναι ανοιχτή. Οι Τούρκοι έχουν τον πρώτο λόγο με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, την ώρα που το διπλό παρουσιάζει ελαφρά αύξηση (3.57).

Γερμανία με πολλά γκολ

Δράση υπάρχει και στις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, στην 3η κατηγορία (Dritte Liga) λαμβάνουν χώρα πέντε αναμετρήσεις με ώρα έναρξης τις 20:00 και ήδη στο Betmarket.gr υπάρχει ανάλυση για τους αγώνες.

Ένα βήμα πριν την έναρξη (COSMOTE SPORT9HD)

Το Betmarket.gr κινείται και σε… λάτιν ρυθμούς. Τα ξημερώματα της Πέμπτης έχουμε δύο αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Copa Libertadores, με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν να φιλοξενεί την Μαγκανιάνες (02:00). Λίγο αργότερα παίζουν η Ατλέτικο Μινέιρο με τη Μιγιονάριος. Και στις δύο αναμετρήσεις, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (15/03)

Αφού αναφέραμε κάποιες από τις μεταβολές των αποδόσεων, ας δούμε αναλυτικά τις μεγαλύτερες της ημέρας.

1.Στη Serie C το διπλό της Μονόπολι από 4.82 σε 3.69 (πτώση 25.20%)

2.Στη Serie C το διπλό της Φεραλπισάλο από 3.44 σε 2.58 (πτώση 25%)

3. Στη Serie C το διπλό στο Πάντοβα – Προ Σέστο από 6.13 στο 4.33 (πτώση 29,61%)

BCL: Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ (19:30, COSMOTE SPORT4HD)

Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει στα παιχνίδια του BCL για σήμερα, Τετάρτη (15/03), με την ΑΕΚ να δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα με την «ελληνική» Γαλατάσαραϊ. Η «Ένωση» με νίκη, περνάει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και αφήνει εκτός την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, σύμφωνα και με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, χωρίς, όμως, οι δύο ομάδες να έχουν μεγάλες διαφορές.

Στο Betmarket θα βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά για όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ, όπως η Euroleague και το NBA.

Συνέχεια με νέα ταμεία στο Τένις

Το Indian Wells συνεχίζεται, μαζί και οι καθημερινές στήλες του betmarket.gr που σε στέλνουν ταμείο στα προγνωστικά τένις.