Site icon betmarket.gr

Ξεκίνημα στις 17:00

Μικρή νίκη στη στήλη της Πέμπτης. Ματσάρα το Νάπολι-Αταλάντα, με πάρα πολλές φάσεις και δίκαια over 3,5. Επιστροφή το over 3 στο Γιουβέντους-Τζένοα.

Σχεδόν ένα ημίχρονο με δέκα η Τζένοα, σε ένα εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Μότα, με την ομάδα να χάνει τελικά εξαιτίας ενός αμφιλεγόμενου πέναλτι στα χασομέρια. Είμαι βέβαιος πως η Τζένοα θα μας απασχολήσει πολλάκις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Περίεργη Παρασκευή σήμερα, καθώς εκτός από τα κλασσικά έχουμε και τέσσερις αναμετρήσεις για τη Β’ Ισπανίας. Αντίθετα το πρόγραμμα στους «μικρούς» Γάλλους είναι πιο περιορισμένο, καθώς παίζουν αύριο οι ομάδες της κατηγορίας που είχαν μεσοβδόμαδα παιχνίδι Λιγκ Καπ.

Ας αρχίσω με τους… νέους, τους ΒητοΙσπανούς! Για την Κάντιθ σίγουρα θα έχετε διαβάσει. Ομάδα που περιμένει τον αντίπαλο, κατάφερε να είναι πρώτη στον πίνακα και ταυτόχρονα τελευταία σε κατοχή μπάλας. Το να μην έχεις την κατοχή είναι πολλές φορές αποτελεσματικό. Το να έχεις ελάχιστη κατοχή, κατά τη γνώμη μου, δεν μπορεί να σε κάνει πρωταγωνίστρια συνέχεια. Η Κάντιθ έκανε την πρώτη ήττα και δεν αποκλείω να γίνουν δύο, απέναντι στην ποιοτική Χιχόν. Πήρε ψυχολογία η τελευταία από τα δύο σερί τρίποντα.

Μεγάλο και το 2.50 για το over στο Πονφεραντίνα-Μάλαγα. Η γηπεδούχος μπροστά στο κοινό της προσπαθεί να παράγει φάσεις. Η φιλοξενούμενη αφού πέρασε τόσα στο ξεκίνημα της σεζόν, άρχισε να ρολάρει και έρχεται από καλές εμφανίσεις. Σημειώνω πάντως την απουσία του βασικού της φορ σήμερα.

Στους μικρούς Γάλλους, εμπιστεύτηκα τη νέα Καέν του Ντιπράζ κάνοντάς τη τίτλο την περασμένη Παρασκευή στο 4-2 μέσα στην Παρί. Πιστεύω πως σήμερα θα κάνει σεφτέ και εντός έδρας, κόντρα στη μέτρια και με απουσίες Ορλεάν. Προσέξτε και το γεγονός πως ο άσος είναι στο 2.00, ενώ το over 1,5 της Καέν στο 2,37. Θαρρώ πως το 0,37 παραπάνω αξίζει το ρίσκο πως δεν θα λήξει με 1-0 το ματς!

Η Τρουά του Μπατλέ εντυπωσιάζει φέτος, με τον ίδιο να ζητά μια επιθετική εμφάνιση μετά το δυνατό διπλό στη Λοριάν. Την περιμένω να μπαίνει… μπαρουτιασμένη στο ματς, κόντρα σε μια Βαλενσιέν που έχει αναγκαστικές αλλαγές στο κέντρο άμυνας. Δίνω τύχες στο over, ενώ σαν ειδικό στοίχημα το 3,10 στο over 1,5 πρώτου ημιχρόνου!

Στη Γ’ Γαλλίας κοιτάζω τις υψηλές τιμές στο διπλό της Λαβάλ. Είναι από τα ονόματα στην κατηγορία, έχει ρόστερ και υψηλούς στόχους. Σήμερα και ορισμένες καλές επιστροφές στην αποστολή της. Η Βιλφράνς ανέβηκε πέρσι και κάνει σταθερά βήματα προόδου, αλλά ακόμη δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιες τιμές απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Η Μπρέντα ήταν η νικήτρια της πρώτης περιόδου στη Β’ Ολλανδίας. Ακολούθησε μια μικρή κοιλιά, με πιθανή και την κούραση σήμερα. Την Παρασκευή έπαιξε για αρκετό διάστημα με παίκτη λιγότερο σε δύσκολο εκτός κόντρα στη Ρόντα. Ακολούθησε ακόμη ένα δύσκολο ματς μεσοβδόμαδα, όπου κοντραρίστηκε με ομάδα Α’ κατηγορίας (Εμεν) στο Κύπελλο. Η Γκο Αχέντ είναι οκτώ αγωνιστικές αήττητη και από θέμα ποιότητας, μια χαρά «στέκει» για να διεκδικήσει σήμερα το διπλό.

Στη σούμα, οι σκέψεις ήταν δύο. Γιανκί με Λαβάλ, Χιχόν, Γκο Αχέντ και το οβερ 1,5 ημίχρονο στην Τρουά. Η’ άλλη αυτή που τελικά προκρίθηκε στον πίνακα. Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά, στο όριο πάρθηκε η τελική απόφαση.

Το παιχνίδι μου

Σύστημα 2-3

1/11 17:00  Κάντιθ – Χιχόν 2  (3.75)

1/11 21:00  Μπρέντα – Γκο Αχέντ  2  (3.30)

1/11 21:00  Βιλφράνς – Λαβάλ 2dnb  (3.45)

Στη δυάδα Γκο Αχέντ-Λαβάλ 4,5 μονάδες. Στις άλλες δύο δυάδες από 4,1 μονάδες και 1,27 στην τριάδα

Δυάδα

1/11 21:00  Καέν – Ορλεάν Over 1,5 Καέν   (2.37)

1/11 21:00  Τρουά-Βαλενσιέν Over 1 Ημίχρονο (2.025)

Στη δυάδα απόδοσης 4,8 ποντάρισμα 10,5 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2351 μονάδες

Επιστροφές : 31,47 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 2382.47 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα : 24,47 μονάδες