Site icon betmarket.gr

Πτώση αποδόσεων 31-10-2017

ptosi-apodoseon

Σημαντικές πτώσεις από 4 διαφορετικές λίγκες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα όπου θα ασχοληθούμε με:

Την μεγαλύτερη μεταβολή την βλέπουμε στο παιχνίδι Παρντόρφ – Έμπρειχσντορφ (Αυστρία) όπου το διπλό σημειώνει πτώση και το βρίσκουμε στο 1.70 ενώ τα στοιχηματικά site την είχαν ανοίξει στο 2.14.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και στη Γερμανία το παιχνίδι Λίχτενμπεργκ – 1.FC Φρανκφούρτη όπου η ισοπαλία τους έχει πέσει κοντά στο 18% και το βλέπουμε στο 6.11 με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες να το έδιναν στο 7.41.

Στα υπόλοιπα ματς και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Κολερέιν – Μπεϊλναμαγιάρντ (IFA Πρέμιερσιπ) η μεταξύ τους ισοπαλία έχει πέσει στο 6.00 ενώ είχε ανοίξει στο 7.00.

Κλείνοντας, μικρή πτώση βλέπουμε σε ακόμα δύο παιχνίδια για τις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας στο Γκρόιτερ Φιρτ (Ερασ.) – Άιχστατ με την επικράτηση των φιλοξενούμενων να είναι στο 3.34 με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες να το έδιναν στο 3.87, και στο Pullach – Χεϊμστέτεν όπου το διπλό σημειώνει πτώση 13% και βρίσκεται στο 2.90 από το 3.31.

Μην ξεχνάτε ότι στο BetMarket.gr, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα με την πτώση αποδόσεων καθώς και προγνωστικά από τους tipsters μας.