Site icon betmarket.gr

Μονοπωλεί το ενδιαφέρον ο τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ

Στο κουπόνι της Τρίτης, μονοπωλεί το ενδιαφέρον ο τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ, με συνολικά πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα.

Ξεχωρίζει το Σερίφ Τιρασπόλ – Βικτόρια Πλζέν, με την αγορά να το καθιστά ως το δημοφιλέστερο παιχνίδι βάση τζίρου της ημέρας, ενώ ακολουθούν τα Λουντόγκορετς – Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μπενφίκα – Μίντιλαντ.

Η Winmasters προσφέρει το ενδεχόμενο να κερδίσει η Μπενφίκα σε συνδυασμό με το Over 3,5 στο 3,10 μέσω των ενισχυμένων αποδόσεων.

Άγγλοι, Ασιάτες και Λατίνοι στον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό χάρτη

Κατακόρυφη πτώση στον άσο της Νασιονάλ Μοντεβιδέο

Στα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα η Νασιονάλ Μοντεβιδέο (Ουρουγουάη) τίθεται αντιμέτωπη με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (Βραζιλία), με τους γηπεδούχους να διαθέτουν παραπάνω εμπειρία στις Διεθνείς διοργανώσεις από τους φιλοξενούμενους.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα των Βραζιλιάνων (επτά ήττες στα δέκα πιο πρόσφατα ματς), έστρεψε την αγορά στο ποντάρισμα του άσσου, έχοντας ως αποτέλεσμα να κινείται πτωτικά τις τελευταίες ώρες.

Για την ακρίβεια, ο άσσος από το αρχικό 2,30 πλέον προσφέρεται στο 1,92, γνωρίζοντας μια πτώση της τάξεως του 16,19%.

Η Bwin προσφέρει το ενδεχόμενο νίκης της Νασιονάλ Μοντεβιδέο σε συνδυασμό με το Over 2,5 στο 4,00 μέσω των ενισχυμένων αποδόσεων.

Παίρνει ποντάρισμα η νίκη του Κολοράντο

Στο MLS η Νέα Υόρκη υποδέχεται το Κολοράντο, με τους γηπεδούχους να διανύουν περίοδο κοιλιάς, καθώς έχουν ηττηθεί σε δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους.

Το γεγονός αυτό αλλά και η καλή παράδοση της φιλοξενούμενης ομάδας στο ”Ρεντ Μπουλ Αρένα” (μόλις μία φορά ηττήθηκε στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της), οδήγησε την αγορά στο ποντάρισμα του διπλού.

Πιο συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο νίκης του Κολοράντο από τις αρχικές τιμές του 6,34 πλέον παίζεται στο 4,85 κατά μέσο όρο, γνωρίζοντας μια πτώση της τάξεως του 23,45%.