Site icon betmarket.gr

Ξεκαθαρίζει η τρίτη θέση στην Basket League

Στο κουπόνι της Πέμπτης ξεχωρίζει το πέμπτο ματς ανάμεσα στον Προμηθέα Πατρών και την Λάρισα στην Basket League, με τον νικητή να παίρνει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος (2-2 η σειρά).

Λατινική Αμερική στο ποδοσφαιρικό μενού, δράση σε Τένις και Βόλεϊ

Σε πτώση το διπλό της Γκρέμιο

Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας η CSA υποδέχεται την Γκρέμιο, με τους φιλοξενούμενους να διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και να είναι από τα φαβορί για άνοδο στα σαλόνια της Σέριε Α.

Το γεγονός αυτό αλλά και η μόλις μία ήττα στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της Γκρέμιο, έστρεψαν την αγορά στην προτίμηση της νίκης των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα το διπλό να κινείται πτωτικά τις τελευταίες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο νίκης της Γκρέμιο από τις αρχικές τιμές του 2,48 πλέον παίζεται στο 2,33 κατά μέσο όρο.

Την κατιούσα έχει πάρει Over 2,5 στη Νιγηρία

Στην πρώτη κατηγορία της Νιγηρίας η Κανό Πίλαρς τίθεται αντιμέτωπη με την Ντακάντα, με τους φιλοξενούμενους να μετράνε τέσσερα Over 2,5 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ευκολία που δέχεται αλλά και σκοράρει τέρματα εντός έδρας η γηπεδούχος ομάδα (2/4 επιβεβαίωσε το GG και Over 2,5), έστρεψαν την αγορά στην προτίμηση του ενδεχομένου να δούμε τουλάχιστον τρία γκολ στην αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα, το Over 2,5 από τις αρχικές τιμές του 2,71 πλέον παίζεται στο 2,17 κατά μέσο όρο, γνωρίζοντας την μεγαλύτερη πτώση της ημέρας (20,17%).