stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τα σερί δεν είναι για να σπάνε συνέχεια…

Τα σερί δεν είναι για να σπάνε συνέχεια…

Η διαβολοβδομάδα της Euroleague ολοκληρώθηκε και νομίζω κανείς σας δεν πρέπει να έχει παράπονο. Τα πήγαμε αρκετά καλά και για λεπτομέρειες, χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερα τα κέρδη. Όσον αφορά τις χθεσινές επιλογές μας η μία δυάδα επιβεβαιώθηκε, καθώς δεν περίμενα το σκορ να πάει τόσο ψηλά στη Μόσχα. Κάκιστο διάβασμα και μοιραία δεν κάναμε το απόλυτο. Δεν νομίζω όμως πως έχω παράπονο και δεν γίνεται πάντα να είμαστε σωστοί αυτό να το θυμάστε. Η κάβα μας ολοένα κι ανεβαίνει και κάποια ματς αν δεν επιβεβαιώνονται δεν σημαίνει πως δεν δώσαμε σωστά bet…

Πάμε να φύγουμε λίγο από την Ευρώπη και να ταξιδέψουμε στην Αμερική και το ΝΒΑ, που το αμελήσαμε ελαφρώς τις προηγούμενες μέρες. Φυσικά δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που θα κληθεί να πληγώσει τον αγριεμένο Κάιρι Ίρβινγκ.

Τα “ελάφια” του… Μπρούκλιν

Οι Μιλγουόκι Μπακς διανύουν περίοδο μίνι-φόρμας καθώς στα τελευταία δέκα ματς μετρούν εννέα νίκες και μία ήττα. Οι Νετς με την επιστροφή του Ίρβινγκ σίγουρα έχουν γίνει περισσότερο επικίνδυνοι επιθετικά, όμως αμυντικά δεν υπάρχει σωτηρία. Αν θέλουν να έχουν τύχη, τότε πρέπει να κρατήσουν τους αντιπάλους του χαμηλά στο σκορ. Θα τα καταφέρουν; Το βλέπω κομματάκι δύσκολο αυτό, καθώς τα “ελάφια” πετούν φωτιές αυτόν τον καιρό. Προσωπικά επειδή οι αναμετρήσεις και των δύο συλλόγων πάνε ψηλά, λέω να συνταχθώ με το Over 231.5 που προσφέρεται στο 2.00.

Οι Τζαζ αρέσουν

Η Γιούτα δεν ενθουσιάζει πολύ κόσμο στην Ελλάδα κι αυτό αδυνατώ να το κατανοήσω. Μιλάμε για ένα σύνολο που είναι στην πρώτη τετράδα της Δύσης και μοιάζει να έχει την ποιότητα να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια. Φανταστείτε πως λείπει και ο Μάικ Κόνλει, αν και η έλευση του Κλάρκσον έχει ανεβάσει όλο το μπακόρτ των Τζαζ.

Για τους Σακραμέντο Κινγκς δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ο Λουκ Γουόλτον αδυνατεί να προσδώσει μία πιο σκληρή υφή στους βασιλιάδες κι αυτοί παραμένουν ένα σύνολο που θα κάνει κάποιες μεγάλες νίκες, όμως μέχρι εκεί. Τα playoff είναι μακρινός στόχος και δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε τη φετινή σεζόν. Η απουσία του Μπογκντάνοβιτς επηρεάζει την περιφέρεια, αφού μιλάμε για τον πιο εγκεφαλικό παίκτη σε όλο το ρόστερ. Εγώ δεν θα φοβηθώ σε καμία περίπτωση την άμυνα των Κινγκς και θα ποντάρω στο Over 114.5 που έχει αξιοπρεπή απόδοση και περιμένω να μην σπάσει αυτό το σημείο.

Το παιχνίδι μου

19/1 01:00 Μπρούκλιν Νετς-Μιλγουόκι Μπακς Over 231.5 (2.00)

19/1 04:00 Γιούτα Τζαζ-Σακραμέντο Κινγκς Over 115.5 Ομάδας 1 (1.91)

Δυάδα Απόδοσης 3.82 επί 10 μονάδες

Αρχική κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο:  2060.39 μονάδες

Επιστροφές από 17/01: 40.1 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 2100.49 μονάδες

Ανοιχτά μακροχρόνια στοιχήματα: 100 μονάδες

Σημερινό ποντάρισμα 18/01: 10 μονάδες

Share Διαβαστε επισης