novibet logo
 • Συμβουλες Στοιχημα

  • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
  • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
  • Μην παίζετε μεθυσμένοι
  • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
  • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
  • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Επιβράβευση* Στοιχηματικών Εταιριών

Επιβράβευση* Στοιχηματικών Εταιριών

Σχεδόν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν προγράμματα με κάποια επιβράβευση*, για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Οι παίχτες που επιθυμούν να εγγραφούν σε μία στοιχηματική εταιρία παίρνουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τις προσφορές* αυτές.

Οι στοιχηματικές εταιρίες γνωρίζουν πως οι παίχτες επιθυμούν να λαμβάνουν κατά την εγγραφή τους υψηλές επιβραβεύσεις*. Όπως γνωρίζουν ότι για να συνεχίζουν να τις προτιμούν, θα πρέπει να παρέχουν αξιόπιστες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, άμεσες επιστροφές κερδισμένων στοιχημάτων και γρήγορες αναλήψεις.

Προσφορά* Εγγραφής

Την επιβράβευση*, την λαμβάνουν οι παίχτες κατά την εγγραφή τους, με την πρώτη κατάθεση στην στοιχηματική εταιρία που επέλεξαν. Το ποσό που πιστώνεται στους λογαριασμούς τους εξαρτάται από το ποσό που έκαναν κατάθεση, αλλά και από την στοιχηματική εταιρία. Υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν προγράμματα επιβράβευσης* 100% μέχρι κάποιο συγκεκριμένο ποσό, ενώ υπάρχουν και άλλες που προσφέρουν 50% πάλι μέχρι κάποιο συγκεκριμένο ποσό ή και λιγότερα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι όροι των προσφορών* αλλάζουν ανάλογα με την στοιχηματική εταιρία. Για να γίνει η επιβράβευση* διαθέσιμη για ανάληψη θα πρέπει να ποντάρετε το συνολικό ποσό (κατάθεση και επιβράβευση*) τουλάχιστον τρεις φορές (όπως ισχύει στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες).

Για παράδειγμα για κατάθεση 100 ευρώ, λάβατε επιβράβευση* 100% της κατάθεσης σας, δηλαδή σύνολο 200 ευρώ. Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ανάληψη θα πρέπει να παίξετε στοιχήματα συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Δωρεάν στοίχημα*

Πολλές στοιχηματικές εταιρίες κατά την διάρκεια ενός στοιχηματικού γεγονότος προσφέρουν στους πελάτες τους ένα δωρεάν στοίχημα* συγκεκριμένης αξίας. Αυτό μπορεί να παιχθεί άμεσα και να αναληφθεί (εφόσον επαληθευτεί) οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο παίχτης. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε όμως είναι ότι πιστώνονται μόνο τα κέρδη και όχι το αρχικό ποσό που πρόσφερε δωρεάν η στοιχηματική εταιρίες. Για παράδειγμα εάν κάποιος στοιχηματίσει 20 ευρώ (δωρεάν στοίχημα*) σε απόδοση 3.00 και κερδίσει, τότε θα πιστωθούν στον λογαριασμό του 40 Ευρώ και όχι 60.

Επιβράβευση* αφοσίωσης

Μερικές στοιχηματικές εταιρίες, το προσφέρουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα όταν ο παίχτης συνεχίζει να τις προτιμάει, να στοιχηματίζει συχνά και να είναι εγγεγραμμένος πολύ καιρό σε αυτές. Μάλιστα η συγκεκριμένη προσφορά* είναι απολύτως δωρεάν και δεν απαιτείται καμία κατάθεση από την πλευρά του παίχτη.

Δωρεάν στοίχημα* σε συγκεκριμένο γεγονός

Οι στοιχηματικές εταιρίες συνήθως σε μεγάλες διοργανώσεις ή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προσφέρουν ένα δωρεάν στοίχημα* με προκαθορισμένο ποσό στον πελάτη τους, με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα έχει ποντάρει πριν την έναρξη του γεγονότος ένα ισόποσο στοίχημα σε σημείο της επιλογής του.

Επιβράβευση* Κινητού

Οι στοιχηματικές εταιρίες που προσαρμόζουν την εμφάνιση των ιστοσελίδων τους σε κινητό, προσφέρουν ένα δωρεάν στοίχημα με προκαθορισμένο ποσό στον πελάτη τους, με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα έχει ποντάρει πριν την έναρξη του γεγονότος ένα ισόποσο στοίχημα σε σημείο της επιλογής του ή θα έχει κάνει κατάθεση στον λογαριασμό του από το κινητό του.

Σύστησε ένα φίλο

Ένας παίχτης που είναι εγγεγραμμένος σε μια στοιχηματική εταιρία μπορεί να προσκαλέσει έναν φίλο του σε αυτήν, και αν αυτός κάνει εγγραφή, ο παίχτης που τον κάλεσε λαμβάνει μία προσφορά* αναλόγως με τις καταθέσεις που κάνει ο φίλος του.

Επιβράβευση* παρολί

Κάποιες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν στους πελάτες τους, ένα επιπλέον ποσό επί των κερδών όταν επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε παραπάνω από 2 αθλητικά γεγονότα και το παρολί τους επαληθευτεί.

Επιβράβευση* γενεθλίων ή γιορτής

Υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν επιβράβευση* στους πελάτες τους, που έχουν γενέθλια ή την ονομαστική τους γιορτή.

Επιβράβευση* επανασύνδεσης

Το προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες σε πελάτες που έχουν καιρό να παίξουν στοίχημα, με σκοπό να επιστρέψουν σε αυτές και να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της.

Είναι πραγματικά δωρεάν οι επιβραβεύσεις* που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες;

Έχοντας υπόψη ότι παγκοσμίως στο στοίχημα κερδίζει περίπου περίπου το 4% με 7% των παιχτών, όταν λαμβάνετε μία επιβράβευση* η οποία φτάνει ένα Χ ποσό, και πρέπει να τζιράρετε (να ποντάρετε δηλαδή) αυτό το ποσό επί τρεις φορές τότε καταλαβαίνετε ότι οι στοιχηματικές εταιρίες με ένα πολύ έξυπνο τρόπο σας προσφέρουν ένα δώρο το οποίο τις περισσότερες φορές παίρνουν πίσω.

Από την άλλη είναι απολύτως θεμιτό για ένα παίχτη να παίζει με το διπλάσιο ποσό από αυτό που κατέθεσε, με χρήματα που δεν είχε, και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε με αρνητικό τρόπο. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ένα πολύ σημαντικό “όπλο” στα χέρια του παίχτη αρκεί να μην παρασύρεται και ξεπερνάει το μέγιστο ποσό πονταρίσματος που μπορεί να διαθέσει.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης