novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Επιπλέον κίνητρο με την εθνική

Επιπλέον κίνητρο με την εθνική

Ξεκίνημα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Αμέρικα απόψε, με δύο αναμετρήσεις με ξεκάθαρο φαβορί, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στη Βραζιλία, με τις ομάδες να μπαίνουν σε έναν αγωνιστικό μαραθώνιο δίχως τέλος αυτό το μήνα.

Κυριαρχεί το ροτέισον

Κοινή συνισταμένη των δύο αποψινών αναμετρήσεων ότι έχουμε δύο μεγάλα φαβορί, τις νικήτριες στα ματς της πρεμιέρας στον πρώτο όμιλο, με τις Κολομβία και Βραζιλία να έχουν σαφές προβάδισμα νίκης απόψε κόντρα σε Βενεζουέλα και Περού, αντίστοιχα.

Πάντως, αυτό που οφείλουμε να προσέξουμε και στις δύο περιπτώσεις, αφορά το ροτέισον που αναμένεται να γίνει, καθώς πολύ περισσότερο ο Ρουέδα στην Κολομβία, αλλά και ο Τίτι στη Βραζιλία-σε μικρότερο βαθμό-δοκιμάζουν πρόσωπα και σχηματισμούς, επιζητώντας να δώσουν χρόνο συμμετοχής στα ματς των ομίλων σε όσους περισσότερους παίκτες είναι δυνατόν.

Ξεκινώ από το παιχνίδι της Κολομβίας με τη λαβωμένη από σημαντικές απουσίες Βενεζουέλα, σε ένα παιχνίδι όπου οι «καφετέρος» έχουν σημαντικό προβάδισμα επικράτησης, δίχως, πάντως, να υπάρχει αξία στις τιμές πέριξ του 1.25 που συναντάμε υπέρ τους.

Αν και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο βάσει των πολλών δοκιμών που κάνει ο τεχνικός Ρουέδα στην Κολομβία, απόψε αναμένεται να έχουμε την επιστροφή του επιθετικού διδύμου της Αταλάντα, αποτελούμενο από τους Μουριέλ και Σαπάτα.

Θα σταθώ στην περίπτωση του Μουριέλ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Αργεντινή για τα προκριματικά με το σκορ στο 0-2, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-2, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της «Αλμπισελέστε», χάνοντας άλλη μία μεγάλη ευκαιρία κι έχοντας συνολικά τέσσερις τελικές ενέργειες, δύο από τις οποίες μπλοκαρίστηκαν.

Σημαντικό το κίνητρο του Μουριέλ όταν αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνικής, ειδικά τώρα που αυτή βρίσκεται σε μεταβατική φάση με τον Ρουέδα στον πάγκο. Ο επιθετικός της Αταλάντα εκτελεί τα πέναλτι και ορισμένα από τα φάουλ της ομάδας του, θεωρώ δεδομένο ότι θα αναζητήσει το γκολ με κάθε τρόπο απόψε, συνηθίζει να έχει αρκετές τελικές προσπάθειες και θα ποντάρω στο Over 2.5 σουτ για τον Μουριέλ στο 1.87.

Με σβηστές τις μηχανές η Βραζιλία επικράτησε με 3-0 επί της αδύναμης Βενεζουέλας στην πρεμιέρα, δίχως να ανεβάσει ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα και αντιμετώπιζε ως μία τυπική διαδικασία το ντεμπούτο της στη διοργάνωση.

Πρεμιέρα απόψε για το Περού, το οποίο είχε ρεπό στο ξεκίνημα του ομίλου, με το σύνολο του τεχνικού Γκαρέκα να παρουσιάζεται ανανεωμένο και να ξεχωρίζει η επιλογή του Αργεντινού τεχνικού να αφήσει εκτός αποστολής τον σταρ Γκερέρο.

Καθαρά θέμα διάθεσης της Βραζιλίας η έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αξία σε στοιχηματικό επίπεδο, ακόμη στα ειδικά στοιχήματα, συνεπώς δεν θα με απασχολήσει το συγκεκριμένο ματς.

Ο κατάλληλος αντίπαλος για αντίδραση

Από τα πέντε αποψινά ματς της μεγάλης κατηγορίας της Βραζιλίας, θεωρώ σωστό το σετ αποδόσεων για την αναμέτρηση της πιεσμένης Σεαρά κόντρα στην Μπαΐα, όπως και για το παιχνίδι της Ατλέτικο Γκοϊανένσε με την πρωτοπόρο Φορταλέζα, συνεπώς δεν θα σταθώ σε αυτά τα παιχνίδια.

Προβάδισμα νίκης κόντρα στην ασταθή Σάντος έχει η σκληροτράχηλη Φλουμινένσε, η οποία βγάζει χαρακτήρα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά οι τιμές διπλασιασμού για τον άσο είναι οριακά αποδεκτές και δεν περιέχουν ιδιαίτερη αξία.

Στο ντέρμπι νεοφώτιστων, η Αμέρικα Μινέιρο θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες υπηρεσιακού τεχνικού έπειτα από την απομάκρυνση του Λίσκα κόντρα στην Κουιαμπά, ο φαβοριτισμός του άσου στο 1.80 είναι αδικαιολόγητος, αλλά θα σεβαστώ την κρισιμότητα του παιχνιδιού και την αλλαγή ατμόσφαιρας στα αποδυτήρια της «Κοέλιο» και δεν θα στραφώ στην κόντρα.

Παρά την εξαιρετική πορεία στο Σουνταμερικάνα και στο πολιτειακό πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε με τη νίκη στους τελικούς κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, η Γκρέμιο ξεκίνησε άσχημα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμα ματς μέχρι στιγμής, ενώ την Κυριακή ήταν προβληματική στο εντός έδρας 0-1 κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε, πρώην ομάδα του τεχνικού Τιάγκο Νούνες.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα χτύπησε καμπανάκια στις τάξεις της «Ιμορτάλ», η οποία ταξιδεύει για το βορρά της Βραζιλίας με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στην περιορισμένων δυνατοτήτων Σπορτ Ρεσίφε.

Εξαιρετικά αδύναμη επιθετικά η Σπορτ Ρεσίφε, απέτυχε να σκοράρει σε 2/3 από τα ματς της για το πρωτάθλημα, μάλιστα υπάρχει εσωτερική κρίση μετά από διοικητικά προβλήματα για την ανάδειξη νέου προέδρου του συλλόγου, καθώς είχαμε παραίτηση του προέδρου και του αντιπροέδρου.

Θεωρώ ότι η Γκρέμιο βρίσκει τον κατάλληλο αντίπαλο για να βγάλει αντίδραση και να φθάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αξίζει να σημειωθεί ότι απόψε αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ο Ντόουγκλας Κόστα, παίκτης που μπορεί να κάνει άμεσα τη διαφορά και θα κρατήσω το διπλό στο 1.95.

Το παιχνίδι μου

Μονό (Novibet)

18/06 00:00 Κολομβία– Βενεζουέλα Over 2.5 σουτ Μουριέλ (1.87)

Μονό σε απόδοση 1.87 με 30  μονάδες

Μονό (Bet365.gr)

18/06 01:00 Σπορτ Ρεσίφε – Γκρέμιο 2 (1.95)

Μονό σε απόδοση 1.95 με 25  μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+34.302034.302.10101.71%

Ο άνθρωπος της… νύχτας! Στη στήλη του, πέρα από σημεία, μπορείτε να μυηθείτε στη μαγεία του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, με μακροσκελέστατες αναλύσεις και… πικάντικες λεπτομέρειες.

Share Διαβαστε επισης