Ανάβουν τα αίματα στο Κροατία – Σκωτία

Ανάβουν τα αίματα στο Κροατία – Σκωτία

Ακόμα να… χωνέψω τον τρόπο με τον οποίο δεν επιβεβαιώθηκε η χθεσινή δυάδα των goal/goal. Οι ΒορειοΜακεδόνες είχαν δοκάρι νωρίς στο παιχνίδι, δύο ακυρωθέντα τέρματα αλλά και ελεύθερους χώρους μετά το 0-2/0-3 των Ολλανδών αλλά δεν τους εκμεταλλεύτηκαν.

Τα Xgoals τους ήταν στο 1.14, την στιγμή που ούτε ο Γκόραν Πάντεφ σκόραρε στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του. Λίγο φλύαρη στην τελική ενέργεια, λίγο η ατυχία μας στέρησε ένα καλό ταμείο, καθώς το βράδυ Ρώσοι και Δανοί έκαναν την… δουλειά (1-4).

Ετσι είναι το στοίχημα, υπάρχουν στιγμές που αξίζεις κάτι αλλά δεν το παίρνεις, ενώ κάποιες δεν το αξίζεις αλλά το πληρώνεσαι. Γερό στομάχι και πάντα να κοιτάτε παρακάτω, την επόμενη ημέρα. Άλλη ημέρα, άλλη τύχη, λένε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τρίτη σήμερα και δύο αναμετρήσεις Euro στο πρόγραμμα, αμφότερες από τον 4ο όμιλο. Εκεί, Τσέχοι και Αγγλοι έχουν τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ενημέρωση (θα είναι σίγουρα στην χειρότερη περίπτωση καλύτερες τρίτες). Η έλλειψη άγχους και πίεσης, αλλά και η ταυτόχρονη παρουσία των Κέιν και Σικ δημιουργεί σκέψεις για το αουτσάιντερ goal/goal.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι Αγγλοι και Τσέχοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από την Προκριματική φάση του Euro, με τους Αγγλους να διασύρουν τους Τσέχους με 5-0 στην Αγγλία. Η σημερινή αναμέτρηση, μάλιστα, διεξάγεται στο ίδιο γήπεδο, το «
Γουέμπλεϊ».

Η δική μου εκτίμηση είναι πως θα έχουμε εκατέρωθεν σκοράρισμα, όπως και στο παιχνίδι στην Τσεχία για τα Προκριματικά (2-1).

Στην δεύτερη αναμέτρηση, Κροάτες και Σκωτσέζοι παίζουν για την νίκη που τους δίνει πρόκριση. Μεγάλο το κίνητρο, με διαιτητή της αναμέτρησης να έχει οριστεί ο Αργεντίνος Φερνάντο Ραπαλίνι. Ως Λατινοαμερικάνος είναι γνώστης της καυτής ατμόσφαιρας στα παιχνίδια και θεωρείται καρτάκιας. Στην πρώτη του αναμέτρηση έβγαλε 3 κάρτες, σήμερα όμως υπάρχουν πιθανότητες να δούμε τουλάχιστον 4, με την Bet365 να προσφέρει το over στο line του 3.50 στο 1.83.

Οσον αφορά το ποιος θα κερδίσει, εκτιμώ ότι οι Κροάτες έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω εμπειρίας, αλλά οι Σκωτσέζοι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Αν έπαιζα κάτι, θα ήταν οι κάρτες.

Top 3 Προσφορές*

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

L W W L L W L L W L

ΦΟΡΜΑ

All around tipster με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη στοιχηματική αγορά. Ικανός να αποθεώσει τη μαγεία και το αγνό συναίσθημα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και να αναλύσει με ψυχρή λογική το παρασκήνιο και τις «σκοτεινές» πλευρές του σύγχρονου betting. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά στοιχηματικά sites, όπως Foxbet.gr και Kingbet, καλύπτοντας ποδοσφαιρικές διοργανώσεις από Champions League μέχρι Γ’ Σουηδίας. Με ισχυρό μαθηματικό υπόβαθρο και σπουδές ως Μηχανολόγος Μηχανικός, προσεγγίζει το στοίχημα με μεθοδικότητα, στρατηγική και έμφαση στο value betting. Η φετινή σεζόν θα είναι η 9η διαδοχική στην ομάδα του BetMarket, με θετικό ισοζύγιο σε βάθος χρόνου, παρά τις αναπόφευκτες διακυμάνσεις που συνοδεύουν κάθε σοβαρή και μακροχρόνια στοιχηματική στρατηγική.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 +463.40 70.5 2392.90 4.48 108.76%