stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κοντράροντας τα «θηρία»

Κοντράροντας τα «θηρία»

Χαιρετώ! Μόνο η Μελγκάρ άξιζε να ”περάσει” από τις επιλογές μεσοβδόμαδα, πραγματικά μαγική εικόνα το τελικό 2-0. Στο πρώτο μέρος κάλλιστα μπορούσε να προηγείται και με δύο τέρματα διαφορά, στο δεύτερο έδειξε να συμβιβάζεται με τον βαθμό της ισοπαλίας και το πλήρωσε με δύο γκολ από το 83ο λεπτό και έπειτα.

Τα ξεχνάω γρήγορα αυτά γιατί μπροστά μας έχουμε ένα κουπόνι γεμάτο αναμετρήσεις. Ολοκληρώνεται το παζλ της Λατινικής Αμερικής πλέον, καθώς ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό αφιέρωμα της πρώτης κατηγορίας, τι πρέπει να γνωρίζετε για τις ομάδες αλλά και δύο μακροχρόνια στοιχήματα που αξίζουν την προσοχή μας. Λόγω της πολυετούς τριβής μου με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα δώσω μεγάλο βάρος εκεί, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα παραμεριστούν τα υπόλοιπα.

Μεσοβδόμαδα έχουμε την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα, οπότε υφίσταται προσοχή στις επιλογές μας. Αρκετές ομάδες προχωράνε σε ροτέισον με αποτέλεσμα να χάνεται η ομοιογένεια όπως και η πρόσφατη φόρμα τους στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Προγνωστικά Αργεντινής

Θα ξεκινήσω με το πρωτάθλημα της Αργεντινής εκεί όπου η Πλατένσε τίθεται αντιμέτωπη με την Ρασίνγκ Κλουμπ. Σε τραγική κατάσταση η γηπεδούχος ομάδα, πέντε σερί ήττες ενώ δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία φάσεις και γκολ. Σε καλό φεγγάρι η Ρασίνγκ, τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με πειστικότατες εμφανίσεις.

Μπορεί η φιλοξενούμενη να έχει παράλληλα υποχρεώσεις για το Σουνταμερικάνα αλλά διαθέτει βάθος στο ρόστερ της για να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Το διπλό στο 2,20 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Προγνωστικά Ουρουγουάης

Στην Ουρουγουάη δεν γίνεται να μην κοντράρω την Πενιαρόλ. Ναι το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, φανέλα που ζυγίζει τόνους αλλά δεν παίζει ποδόσφαιρο! Εμφανίσεις κάτω του μετρίου σε μόνιμη βάση, δυσκολία στο σκοράρισμα και ώρες ώρες βγάζει μια αδιαφορία στον αγωνιστικό χώρο.

Απέναντι της έχει μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, η οποία έκανε την κοιλίτσα της εν μέσω της προκριματικής φάσης του Σουνταμερικάνα όπου και αποκλείστηκε. Πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και έρχεται από ένα πειστικό 2/2, με την άμυνα της να μασάει σίδερα (κράτησε και στα δύο την εστία της ανέπαφη).

Μοναδικό αρνητικό στο 5,20 του διπλού η πρόσφατη παράδοση, καθώς η Λίβερπουλ στην συγκεκριμένη έδρα μετρά πέντε σερί ήττες.

Προγνωστικά MLS

Στο πρωτάθλημα της Αμερικής ένα παιχνίδι μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αυτό ανάμεσα στο Ορλάντο και το Σικάγο. Οι γηπεδούχοι κυμαίνονται στην μετριότητα ενώ λόγω του προβληματικού αμυντικού τους τρανζίσιον, δέχονται πολύ εύκολα τέρματα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους κράτησαν το μηδέν μόλις μία φορά, ενώ δέχτηκαν συνολικά επτά τέρματα!

Το Σικάγο είναι αήττητο έχοντας ως όπλο την εξαιρετική του αμυντική λειτουργία (μόλις ένα τέρμα δέχτηκε σε πέντε παιχνίδια) και με τις γρήγορες αντεπιθέσεις του μπορεί να προβληματίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Το διπλό στο 3,80 ξεφεύγει.

Προγνωστικά Εκουαδόρ

Στο Εκουαδόρ για την Κουμπάγια έχω κάνει λόγο αρκετές φορές φέτος, σκληροτράχηλο σύνολο, έχει ενισχυθεί και έχει μόλις μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Τώρα υποδέχεται ένα από τα βαριά ”χαρτιά” της κατηγορίας, την Λίγκα Ντε Κίτο η οποία μετρά δύο ήττες σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα! Εκτός αυτού έχει να διαχειριστεί και την μεσοβδόμαδη ήττα-διασυρμό από την Γκοϊανένσε (4-0), όπως  και να προετοιμαστεί για το κρίσιμο επερχόμενο ματς με την Αντοφαγάστα.

Με βάση τα παραπάνω ο άσσος στο 4,10 αξίζει την προσοχή μας.

Προγνωστικά Βραζιλίας

Στην Βραζιλία έχω έντονες αντιρρήσεις με τον καυτό φαβοριτισμό της Φλαμένγκο στην έδρα της Γκοϊανένσε. Προφανώς και σαν ρόστερ δεν υπάρχει σύγκριση, η φιλοξενούμενη και τα δεύτερα της να βάλει πάλι ένα επίπεδο πάνω θα είναι συγκριτικά με την γηπεδούχο. Το θέμα εδώ είναι ξεκάθαρα στον πάγκο της Φλα, με τον Πάουλο Σόουζα να μην έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Προσωπικά δεν τον έχω σε εκτίμηση τον Πορτογάλο τεχνικό, δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί τα ”καλόπαιδα” της ομάδας με αποτέλεσμα να χάνει και τα αποδυτήρια.

Η απώλεια του Καριόκα (πολιτειακό πρωτάθλημα) από την μισητή Φλουμινένσε έφερε αρκετά σύννεφα πάνω από το Μαρακανά. Ενδεικτικό γεγονός της όλης κατάστασης είναι πως σε συνάντηση οπαδών-παικτών χθες, οι πρώτοι έκαναν ζημιές στα αμάξια των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα την παρέμβαση της αστυνομίας.

Η Γκοϊανένσε έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, ουσιαστικά ζημιωμένη βγήκε και την τοποθετώ στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή της. Βέβαια δεν μπορώ να προσπεράσω την εξαιρετική εικόνα που δείχνει μέχρι στιγμής, ούσα 11 σερί ματς αήττητη ενώ μεσοβδόμαδα ”διέλυσε” την Κίτο με 4-0.

Το μέταλλο που δείχνει η Γκοϊάνενσε σε συνδυασμό με το μπάχαλο που επικρατεί στο στρατόπεδο της Φλαμένγκο, με οδηγούν στο να ρίξω μια τουφεκιά στον άσσο του 4,50.

Τέλος, η Μποταφόγκο είναι ιδιαίτερα αφιλόξενος αντίπαλος για την Κορίνθιανς. Ναι μεν η Τιμάο έχει ενισχυθεί, αλλά στην συγκεκριμένη έδρα έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της! Δίνουν πάτημα και οι πρόσφατες εκτός έδρας επιδόσεις της φιλοξενούμενης ομάδας (1-1-4 τα πέντε τελευταία).

Για πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο άσσος στο 3,50 είναι too much, υπολογίζοντας και το γεγονός ότι η Βραζιλία δεν είναι από τις κατηγορίες που βγάζει τα ”διπλά” σαν στραγάλια.

Το παιχνίδι μου

Μονά

9/4 – 22:00 – Πενιαρόλ-Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – 2 (5,20) επί 3,85 μονάδες. (Fonbet)

10/4 – 01:00 – Ατλέτικο Γκοϊανένσε-Φλαμένγκο – 1 (4,50) επί 4,45 μονάδες. (Bet365) (πρώιμη πληρωμή)

10/4 – 03:30 – Κουμπάγια-Λίγκα Ντε Κίτο – 1 (4,10) επί 5 μονάδες. (Stoiximan.gr)

10/4 – 22:00 – Μποταφόγκο-Κορίνθιανς – 1 (3,50) επί 5,75 μονάδες. (Bet365) (πρώιμη πληρωμή)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-93.3610.671895.976.7435.18%

Ο Κωνσταντίνος Διακαναστάσης ξεκίνησε να ασχολείται με το στοίχημα το 2010 και τότε έχει συνηθίσει να κοιμάται το πρωί! Τα βράδια του άλλωστε είναι γεμάτα ποδόσφαιρο, από την αγαπημένη του Βραζιλία και όλα τα Λάτιν Πρωταθλήματα μέχρι τη Βόρεια πλευρά της Ηπείρου (Μεξικό και MLS)

Share Διαβαστε επισης